Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Turturico, de chilotei o sa te dezbrace, nu ai cum sa scapi de asta... testul postcoital se face la 3 ore de la contactul sexual ca sa vada daca mediul din "instalatia" ta este propice gigeilor domnului tau, daca nu cumva ii omoara inainte sa ajunga la destinatie... Mai nasol este ca trebuie sa te duci nespalata si nu e o senzatie deloc placuta sa te "caute" cineva acolo in acest scop... dar ce nu facem noi pentru bb... Te inteleg cand spui ca esti pudica, sa ma vezi pe mine...

Salutare la doamne! Ma laud acum, eu maine plec la Sinaia!

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

doar 3 ore inainte?!!! Mie mi-a zis doctorul sa prestam in seara asta si nu mi-a zis nimic de spalat. Pai pute p-acol' daca nu ma spal, n-am curajul sa nu ma spal ... O fi in regula daca ma spal doar miine dimineata?
angelique, distractie placuta la sinaia. Cit timp stai acolo si in ce scop? Hai ca eu sint mai ceva ca o baba curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Turturico, mie mi-a facut testul postcoital la fro' 8-10 ore de la contact si eu am inteles ca tre' sa nu ma spal inauntru, of course m-am spalat pe afara, ma intelegi, nu? Cum sa ma duc asha?

Meda, mi-am adus aminte de o colega de facultate, abia ne mutaseram in vechea locuinta, o garsoniera si i-am invitat pe ea si pe sotul ei la noi... si sotului ei i-a placut asa mult la noi, ca la un moment dat s-a intors catre ea si zice "vezi draga, asa mi-ar place sa fie si la noi de curat" Cat despre revelioane si meniuri, am dat si eu gres de doo ori, o data faceam cu gasca din facultate si trebuia sa aducem fiecare cate ceva gatit, si eu am uitat in cuptor iepurele gatit dupa o reteta speciala, care s-a ars... si a doua oara am vrut sa fac ceva special pentru noi doi (ca faceam prima data revelionul singurei) si am ales dintr-o revista o reteta de friptura cu portocale a nu-stiu-carei printese englezoaice din familia regala si un desert la care m-am chinuit o zi intreaga... bleah, au iesit niste porkarii , de atunci m-am lecuit de retete luate din reviste.

Angelique, ia-ma si pe mine la Sinaia!

DJ Mama, gata s-a rezolvat! Yupiiii! In viata mea nu m-am bucurat mai tare pentru o zi 1 cum m-am bucurat azi! O cam bagasem pe maneca, credeam ca nu-mi mai vine secolul asta!

Mai, spalacit sau nu, io il vreau oricum pe bebe, daca e al tau oricum il vezi cel mai frumos si cel mai dashtept, fiti sigure de asta... orice cioara isi vede puiul porumbel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

turturico, esti haioasa rau!
hai ca un pic asa penajul poti sa-l speli dar nu baga deshtul unde nu trebuie ca sa nu intre apa sa se gigeii

angeliq, cine e desteptu si cine redusul ca io nu ma prinz unde-i shpilu'

ce misto ca am facut update la explorer (nr.7 parca) si acum intra rapid maimutzele (inainte le stiam dupa nume ca daca asteptam sa afisheze, ma prindea ... FSH-ul 70, ca sa vb. in termeni specifici DC; si se misca mult mai repede (probabil si de la update-ul de windows (va spun ca parca noela se plangea ca se misca incet si poate fi asa de la windows)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Noela draga mea, tu te-ai distrat la picnic, eu m-am distrat la cumparaturi, ete-asha pentru mine si numai pentru mine si mi-am achizitionat niste hainute tzutz! Si niste cizmulite cu toc subtire negre, mai imi trebuie un bici si sunt femeia-pisica din batman! Nu-i asa ca mi-ar sta bine si cu un ruj rosu aprins pe buze? Uite, DJ Mama, deja ti-am dat o idee de revelion, dar trebuie sa trimiti copila de acasa, ca intra la idei... apropo de faptul ca de aia ne-am luat soti, ca s-o fure, de acord, Meda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

turturico, era sa mor de ras!!! da ma, pute rauuuuuuuuu, de ce oare?
neparat sa speli o leaca penele, ca ori moare nea doctoru' ori se lasa de meserie...
valeu , ma dore burta de ras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Bravo fetili pline de optimism si voie buna.
Irlandezo, deci ti-au sosit rushii..

Ali

Au sosit si-au si plecat deja, sunt Z 6.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by turturica
irlandeza, noi vad ca sintem la fel, aceeasi durata la ciclu, aceeasi intirziere luna asta, cind ramii tu o sa o iau ca si semn ca imi vine si mie rindul

Sper sa se intample cat mai repede, ca altfel innebunesc sa traiesc in stres toata viata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Turturica , suna medicul si spune-i sa-ti trimita rezultatul acasa, asa am facut eu. Am sunat la 2 sapt. dupa testare si mi-au spus ca totul e OK, si atunci am zis sa-mi trimita rezultatul acasa. Si la spermograma la fel.Ca sunt sigura ca ai platit o caruta de bani pt. analize, asa ca si mine.Atata pot face si ei.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hai ca ati fost de milioane!!!

Turturico, pe dinauntru nu e voie sa te speli, ca pe dinafara... deh, sa nu moara nenea doctorul chiar de tot...

La Sinaia merg de placere, in concediu carevasazica si abia astept. Stam 10 zile, nici mai mult nici mai putin.

Mai, DJ mama, Desteptul si redusul sunt una si aceeasi persoana, adica... moi Pentru ca ma caracterizeaza fff bine (sunt geamana ca zodie) si este exact asa cum suna: cand e desteptul la putere, e bine. cand e Redusul la putere (ca sa nu spun Tampitzelul sau mai rau) e vai si amar, e jale, ce mai... Cand Redusul da in gropi, vine repede desteptul si incearca sa mai salveze ceva (daca mai are ce... ca de obicei cand a ajuns Redusul la putere, atunci sa te tii...)

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput