Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 28
Cecilia C spune:
Delia pupam pe Iustin cel dragalas si cantaret,tare dulce e si sa stii ca si la Alexia ii place mult de tot Winne the Pooh. Si tortul m-a dat si pe mine gata, super extraordinar, e cel mai frumos din cate le-am vazut pana acuma

vreau sa-i comand si eu la Alexia un tort in forma de Minnie sau de Winnie the Pooh...sa vedem ce o sa iasa...si ce tablita frumoasa are el acolo , e super, cred ca e incantat de ea si o si foloseste, cam repede l-ati pus la treaba, ha ha pupici 

Raluca sanatate la Mamarutza
, imi inchipui ce sufera saracuta de ea

Otilia ce frumoasa e Ana si ce eleganta e, mie imi place tare mult cum ii sta cu roz si cred ca i-a placut tare mult in parcul de distractii 

Si ca sa fim si noi in top cu filmuletzele, va invitam sa ne priviti cum ii spunem Mosului o poezie si o colinda si apoi cum canta cantecelul cu alfabetul
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
bumbacel sa-ti traiasca baiatul 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Fetele, multumim mult de felicitari... 
EU am avut un week-end plin, asa, ca sa nu-mi ies din mana...
Sambata am plecat la 9 de acasa, la 10 eram la kineto... si a facut 4 pasi singurel
ne-am intors acasa, a papat, a dormit jumatate de ora si la ora 14 eram la innot... pe la ora 16 eram acasa si noi... l-am adormit si noi la treaba...
Duminica am luat cheile de la apartament si am fost sa vedem ce si cum facem... planuri...
Ne-am linistit si noi pe la ora 22 cd am terminat si eu de facut ciorba si mamaliga.... SI cd sa zic si eu ca imi trag sufletul... fii-miu in joaca lui obisnuita... aluneca pe parchet si da cu capul de muchia de la usa exact pe o vena... (se juca cu usa) Instant i s-a facut cam cat o moneda de 1 leu nou, un fel de cucui, dar am avut impresia ca i se sparsese vena sub piele...
Cu ganduri de genul sa nu se formeze vreun cheag si sa plece pe vena... fiind si la cap... dupa ce am tinut niste gheatza pe cucuiul buclucas am plecat la urgentza la Gomoiu... unde dr de garda a zis ca e hematom si ne trimite la Spitalul 9 la consult de specialitate... Pleaca in Berceni repede... Acolo 20 min am cautat cladirea... In final m-am enervat si m-am dus la cladirea unde mergeam eu cu el la controlul periodic, am sunat (nici o usa deschisa nicaieri) si dupa cateva minute apare o asistenta care da telefon la dr (aveam trimitere de la Gomoiu) si apoi iese si ne arata o cu totul alta cladire decat cele pe la care bantuisem noi
Ajungem acolo, si abia ma linistisem ca ii disparuse culoarea aceea ca de sange sub piele, ca imi zice asistenta inainte de a veni dr ca mai mult ca sigur ne opreste acolo noaptea ca sa il vada la chirurgie... Cd a venit dr a zis ca nu e cazul. La- dezbracat, l-a consultat si ne-a trimis acasa...
Offf...
RALUCUTZO... sanatate la Mamarutza...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Buna dimineata!
Felis,offff...asa am patit si eu cu mariuca la 4 luni.Stai linistita,trece hematomul ala in curand.Pupici la Mihaita
Ana,Delia,Cici,Raluca...sper ca nu am uitat pe nimeni
..am vazut pozele cu puiutii,din pacate,din cauza de lipsa boxe,nu pot auzi ce spun in filmulete.![]()
acum eu o invat pe Mariuca sorcova,ca de,trebuie sa strangem bani si in Ianuarie ptr."jucalii".![]()
Noi suntem bine sanatosi..altceva noutati nu am
Pupici si o saptamana buna
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:

Speram ca nu ne-ati dat uitarii
chiar de tot. insa asa de greu mai scriu, din lipsa de timp si spatiu (v-am zis ca ne monitorizeaza intrarile pe net astia de la servici, deh firma privata cu capital strain
) asa ca ma multumesc doar cu cititu' si ala pe fuga.
Dar vreau neaparat sa pupam un Iustinel pe care asa de rar il vedem si pe mami lui, cu care asa greu mai vb acum
. Bravo lui de vorbaret...noi mai avem pana o sa cantam pe cuvinte, da spunem si noi destule, ma uimeste zi de zi, mai ales ca acum il vad doar atat de putin
.
Pupam toti copilasii pe care i-am vazut in poze si mamicile si sper sa mai fur cate putin asa...sa mai intru la voi.
aime si
Vladimir
simonacip spune:
Buna fetele, La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, am vazut si pozici superbe (Ana, Mamaruta, Iris, Adian(try))...am vazut mai multe, dar in graba mea, nu reusesc sa le mentionez pe toate....Cert e ca ma incearca un gind cum mi-ar sta cu o fetitza , ce hainute i-as lua, cum i-as aranja parul...Hmmm, deocamdata alung gindul asta sau il amin pentru la anu'...
Felicitari lui Mihaita pentru primii pasi singurel si lui Adrian pentru ca e un adevarat luptator.
Acum fetele, vin si eu cu o mare rugaminte la voi poate stie cineva vreun medic alergolog bun, ca nu-i mai dam de capat odata.
Pupici si multa sanatate.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
roserb spune:
LA MULTI ANI, TUDOR, sa cresti mare si sanatos!
M-am delectat cu filmulete si poze care mai de care mai frumoase. L-am admirat pe Iustin, pe care nu l-am mai vazut de o gramada de vreme, s-a facut un flacau frumos si istet foc. De asemenea, pe Danutzul Danielei Sb, ce bucle frumoase are, si ce vorbaret este! De Anuta ce sa mai zic, o adevarata domnisoara eleganta!
Apropo de vorbit, Mihnea si-a dat drumul din ce in ce mai bine la vorba, si , pe langa lucrurile bune (versuri si alte cele) a invatat un cuvant nou de la sora-sa , si anume cel despre care v-am mai povestit :" DEZGUSTATOR"
. La el suna ceva in genul "Dez-gor", si il spune de fiecare data cand nu ii place ceva de mancare
Iata din nou avantajul de a avea o sora mai mare...Mereu ma mir cum de retine tampeniile asa de bine, cred ca are un al 6-lea simt!
Noi am fost la casuta de vacanta, unde am avut noroc de o vreme superba, soare si cald, in timp ce la Bucuresti a fost ceata si urat. Bianca s-a pricopsit cu o tuse gen magaresc, deh, dupa 7 luni de sanatate acum incepe distractia, de Sarbatori, ca doar n-o sa stam sanatosi mereu.
Raluca, sanatate Mamarutei, cred ca e tare nasol cu funduletul rosu...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
Mai fetelor si eu tot pe fuga va salut caci de cand am inceput serviciul nici nu mai stiu cum ma cheama....
Asa ca spun si eu La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu-i enumar sa nu uit pe careva....va urez multa sanatate si fericire.
In rest va pup pe toate in speranta unor vremuri mai putin ocupate...
Ana si Bianca-iubita
raluca.gabriela spune:
Multumim tuturor de laude...
Mihaitza, n-o mai speria pe mami... Una calda una rece, smechere... Acum mergi in picioruse, acum faci turul spitalelor! Se vede ca are mama un baiat acasa! ![]()

Roserb, super tare. Dezgor, ha?! Eh, la noi nu sunt surori mai mari, dar e tati sofer... si isi mai baga si el piciorul suficient de des cat sa inteleaga Maria ca, daca e ceva de bagat, atunci ala e piciorul. Astfel incat ii spuneam aseara lui Florin sa bage hainele in troller si Maria dupa mine: tati... potzoiu, tati, potzoiu (piciorul)!!! Si, desigur, tot de la tati a invatat ca apa se bea din sticla,
nu civilizat si ca o domnisoara din cana/pahar 
... Si ma pune gaia si o intreb nervoasa cand o gasesc cu ditai cutia de suc la gura: Maria, unde ai vazut asa ceva!?!? Si ea, senina, aratand cu degetul: tati! 

Si inca ceva, apropo de fund rosu: aseara, in culmea urletelor, ii fac rapid un ceai de galbenele si il pun in lighean, sa ii fac bai locale iar ea, cu ultima farama de aer care ii mai ramasese de la cat urla imi spune printre suspine vehement: nu, mami, nu in pipi!!! pentru ca, intr-adevar, ceaiul are... o anumita culoare... 

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
dama spune:
Delia, l-am vazut pe Iustin cantaretul, impreuna cu David, si de atunci ma pune sa-i arat tot timpul pe "Uti" (Iustin) si "Mini" (asa ii zice lui Winnie, ca si noi suntem foarte fani si avem unul cam la fel)...
lui Iustin, e un scumpic.
Otilia, in sfarsit am vazut pozele cu Ana, se vede ca ii place sa stea la pozat...si e foarte in elementul ei ca partenera a ta la petrecere.
Cici, m-ai terminat cu Alexia ta, pai are deja repertoriu in buna regula...auzi, canta si colinde...ce mai e o scumpa.
Vad ca fetitele in general sunt mult mai receptive si prind mai repede si poezii si cantecele, dar nici baieteii nu se lasa mai prejos. Bravo tuturor copilasilor, Mosul sigur o sa fie darnic tare cu ei.
Roxana, cred ca tare-i scump Mihnea cand isi imita surioara...si lasa ca dezavantajele astea sunt compensate de lucrurile bune pe care le invata de la Bianca... relele le va invata oricum si mai tarziu de la alti copii, asa ca sunt inevitabile...
Mami de David (18.11.04)