Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 27
daniella4 spune:
La multi ani lui Tudor Mihai!
Sa creasca sanatos, puternic si sa fie o bucurie pt toti ai lui!
danette spune:
La multi ani tuturor Anelor!!
pupici
speciali Anutzei si Evelinei.
Fulgule... nici nu stii ce m-as duce la targul de la Salzburg...
Chiar acum ma gandeam ca nu am fost niciodata in ajun de sarbatori sau de sarbatori altundeva decat acasa.. si de mult timp visez un Weihnacht in Austria.
Iris inca nu are actele de iesire din tara facute. am tot amanat fiindca anul asta nu am putut pleca in concediu si am lasat-o pe anul viitor. Chiar daca noi o sa iesim cu buletinele ei trebuie sa-i fac pass.
Ahhh.. si Königsee.. oare cum e de Craciun?.. cred ca e mirific.
Eu sunt innebunita dupa tot ce inseamna decoratii, mai ales astea de Craciun sunt in top.
Cica in tarile astea germanice vine si Weihnachtsmann si Christkind... depinde de regiune si de religie.
Si apropos Weihnachtsbäckerei, noua (in special lui Mircea) ne place la nebunie Christbrot sau Stollen-ul cu martzipan...
Otiliav spune:
Le-am mai frecat eu putin, sper sa mearga ca la testul facut de mine au mers. Am dat select all la pozele din album si am rebifat public, desi aparea ca albumul este public. Si am mai umblat si la Settings, acum oricine le poate salva si printa, nu stiu daca o sa le las asa.
Ana a fost tare incantata de cadoul de la mosu mai ales ca in ultima luna nu i-am luat nimic
, sunt convinsa ca si azi testeaza barca. Am pus poze de ieri aici. Alaltaieri seara am vazut un mos urias de jucarie intr-un magazin si i-am explicat ca trebuie sa mearga sa-i spuna poezia si asa a facut si a primit cadou iar la iesire s-a mai dus o data ca stia ca ii dau ceva
. Dupa care am venit acasa si la 11 noaptea fata mea sarea pe canapea in loc sa faca nani asa ca si-a luat vreo 2 palmutze la fund ca i-am explicat de cateva ori degeaba. Imi venea s-o pedepsesc sa nu-i mai dau nimic de mos, dar am iertat-o pana dimineata. A, si ieri am fost si la serbare unde merge ea o data pe saptaman, am cunoscut si educatoarele de acolo. Si uite asa am ajuns la 12 si ceva la servici si am venit acasa la 9 seara.
Si am mai pus cateva poze facute la petrecerea de craciun de la firma noastra, unde ea a fost partenerul meu cochet
, aici.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Cecilia C spune:
Otilia ai avut un partener super
la petrecerea de Craciun, cred ca te-a intretinut tare bine si nu te-ai plictisit
si vad ca lui Anuta tare ii mai place sa pozeze, manca-o-ar mama ei de fetita frumoasa
super toate pozitzele....mai pune sa o vedem mai des si sa traiasca Anuta de Sf.Ana. Pupici de la fetitzele mele pentru Anuta

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
danette spune:
Otilia, este extraordinara Ana.. cum sta ea la pozat. Se vede ca-i face placere.![]()
Super partener de party, cocheta si foarte asortata.
Ce cuminte statea ea la masa...eu nici nu pot sa visez ca as putea sa merg cu Iris undeva fara sa alerg printre mese si invitati.
Ultima traznaie ... va amintiti de bradutzul din camera ei?
eii, aseara i-a venit ideea sa guste (mushte de fapt) beculetzele care erau in functiune... va dati seama cum a piscat-o de limba... si evident s-a pus pe urlat. Noroc ca nu s-a intamplat nimic mai grav.
In consecintza a fost necesar sa iau bradutzul de acolo si sa-l impachetez frumos pana cand fata mea o sa fie desul de mare sa priceapa ce este electricitatea.
Dutzi spune:
La multi ani, Mamarutza si Tudor, si tuturor Anelor si, in special, Anei noastre dragi, pe care o pupam de mii de ori, ca-i minunata
.
Avem si noi cateva poze, de la serbarea de Craciun de la tati de la servici, de la ziua lu Iustin, restransa si serbata cu mare intarziere(dupa ce micutu s-a mai intremat, cat de cat):
http://new.photos.yahoo.com/delia_calin/photo/294928803912121036/0
Si ca sa completam "momentul poetic" sustinut de Daniel, care e o scumpete de baietel, blondut si carliontat, si care are o pronuntie desavarsita
, venim si noi cu cateva "piese muzicale" in top
:
http://www.youtube.com/watch?v=Mwy50LiGyJU
O duminica frumoasa,
danette spune:
Delia, tare dulce e Iustin.. si cum stie el cantecelele...
Am vazut si pozele, mortala poza cu pustii tastand pe keyboard
, tortul e grozav, parca ar fi casa de Lebkuchen din povestea Hänsel si Gretel (la asta ma dus pe mine gandul).
Si, am impresia ca Winnie este preferatul lui Iustin..asa-i?
Otiliav spune:
Iustinelul vorbaret si cantaret. Am ramas uimita cate cantecele stie. Ce bine ca mai fac mamicile filmuletze, este pacat sa nu avem inregistrate astfel de momente.
In caz ca nu v-ati plictisit de noi, am pus poze de la Parcul de distractii .
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by danette
Otilia, este extraordinara Ana.. cum sta ea la pozat. Se vede ca-i face placere.
Super partener de party, cocheta si foarte asortata.
Ce cuminte statea ea la masa...eu nici nu pot sa visez ca as putea sa merg cu Iris undeva fara sa alerg printre mese si invitati.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

ah, ce-mi seamana mie asta cu iesirile noastre cu Maria in civilizatie 

Cat despre nazbatii... Mariuca s-a flamat iar cu raceala si de marti, ca sa o iau din vreme, i-am dat Ospamox, desi si in martie, cand a facut ravagii cu ea o viroza nenorocita, i-am dat prostia asta fara efect si am ajuns in final la Augmentin
. Eh, de vineri seara Maria a ramas doar cu tusea DAR... SI CU DIAREE de la Ospamox in asociatie cu siropuri (de tuse, de gripa). Greu m-am trezit ca si data trecuta a dat in diaree, de la acelasi "meniu" In plus, cel mai trist e ca tot Ospamoxul trecut in urina/scaun ii arde pielea efectiv iar acum e carne vie la fund si in zona genitala. Va dati seama ce jale e cand face pipi sau.. altceva
. In seara asta a adormit goala pe umarul lui Florin, nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea, asta dupa ce a racnit in baie de a ragusit... Off, greu se cresc copiii astia 

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Dutzi spune:
Dana, Otilia,
, sunteti tare dragute.
Dana, tare frumos te-a dus gandul, mi-ar fi placut sa fie tortul de Lebkuchen...recunoc ca nu l-am facut eu, ci mama prietenului lui Iusti, inspirata de faptul ca l-a vazut pe Iustin indragostit de animalele de la Junge Farm, unde am fost de cateva ori in toamna...deci, dupa o poveste reala ![]()
Ana,
, eleganta si atragatore ca intotdeauna...am vazut cum roiau baieteii in jurul tau ![]()
Otilia, da Ana pare tare inaltuta, imi amintesc ca spuneai ca-i micuta...