Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 29
roserb spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Si inca ceva, apropo de fund rosu: aseara, in culmea urletelor, ii fac rapid un ceai de galbenele si il pun in lighean, sa ii fac bai locale iar ea, cu ultima farama de aer care ii mai ramasese de la cat urla imi spune printre suspine vehement: nu, mami, nu in pipi!!! pentru ca, intr-adevar, ceaiul are... o anumita culoare...
Prea bestial! Saracul copil!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
daniela_sb spune:
cici, otilia, raluca, roxana 
dutzi, am vazut si noi baietelul scump cu mosul. Dar cel mai bine parca pe scaunul lui tati se simte... Si ce tort frumos si interesant ati avut...
Mai cici, da' ce vorbareeata e Alexia!!! Cred ca invata si de la gradinita o multime de lucruri daca ii place atat de mult.
Si am vazut-o in sfarsit si pe ana cu cadoul de la mosu
si cu prietenii...
Felis
baietelului ranit. Asa-i acum daca ai baietel mare care alearga singur....
tuturor si o zi buna!!
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
danette spune:
Cici, ce frumos canta Alexia. Si cat de bine stie versurile. Iris nu vrea sa cante Mos Craciun cu plete dalbe, ea o recita.
Cu siguranzta Mosu' o sa fie incantat de cate stie Alexia si o sa-i aduca un sac mare de daruri. O 
Raluca, multa sanatate Mamarutzei. Si noi am patit-o cu o diaree provocata de multe siropuri si suspensii pentru raceala. Cu Iris am avut noroc ca nu a prea fost necesar sa folosesc pana acum antibiotic. Doar atunci cand a facut endoscopia i s-a administrat 3 zile Zinnat.
Pentru funduletz eu am tot folosit Panthenol spray si este f.f. bun. Nu pisca si face minuni. E mai bun decat Bepanthen.
Mortala Mariuca la faza cu "potzoiu".. si noi am patzit-o dar cu o expresie mai
, asa ca Mircea isi 'inghite' de zor vorbele si nervii de la volan.
Problema bautului direct din sticla am cam rezolvat-o fiindca i-am tot explicat ce interesant este sa bei din cescutza cu farfurioara ca si cucoanele. Asa ca acum fiica-mea soarbe delicat cate o gura de apa/ceai/suc din cescutza (tinand-o de tortitza) si apoi o pune inapoi pe farfurioara. Zice ca bea cafia. Ma declar multzumita.
Super Mihnea cu DEZ-GOR! ma gandeam eu ca va prelua curand expresia. Presupun ca si grimasa faciala...
Felis.. offf. cred ca te-ai speriat tare. Eu deja sunt obisnuita. Craciunul trecut Iris avea un ochi vanat.. acum are o arsura pe fatza..
danette spune:
Am fost la cumparaturi azi... sa fac stocul de cadouri de Craciun.
Si am hotarat ca fiica-mea trebuie sa se joace si cu papusi, asa ca i-am luat o casutza dotata cu mobilier - Evi's House de la Simba, asa arata:
http://www.jucarii-online.com/papusi-jucarii/casuta-de-papusi-si-accesorii-evi`s-house-2379/
si inca cateva papusele tot aceeasi marca ca sa aiba si personaje in casa plus un calutz ponei aferent, mie tare mi-au placut.
Astept sa-i vad reactia.![]()
Sunt chiar faine jucariile de la Simba Toys...
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
am vazut filmulete si poze cu copilashi frumoshi si destepti...dar mai ales tare, tare vorbaretzi...
nu mai nominalizez ca sa nu uit pe cienva si sa mi-o iau![]()
ruxitza nu vrea sa spuna poezioara, o stie dar nu vrea sa fie niciodata atenta, e din ce in ce mai rasfatata chiar se tavaleste pe jos cand nu i se fac toate poftele...sper sa treaca si perioada asta si sa ne facem mai maricele si sa intelegem si noi.
azi am fost din nou la control cu alex, am scapat de antibiotic dar am ramas cu siropelul pentru inca 5 zile, apoi 5 zile pauza si din nou mers la control...cred ca ne apuca anul nou tot pe la doctori
felis
lui mihaitza pe cucuiutz sa-i treaca mai repejor
si
mamarutei sa-i treaca funduletzul
numai bine tuturor
monica
andreap spune:
Dana,nu se vede nimic...mai incearca sa dai link-ul din nou.
Raluca,pupam fundulet rosu...
Si eu stau si ma intreb ce sa-i iau de Mos Craciun..normal ca jucarii,ca la haine nu se bucura inca.Dar ce jucarie?Avem masinute,papusi,BBlusi,carucioare...si unde sa le mai pun???Offf...
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
CICI- E o scumpica fatuca ta cum recita si canta!
Mai, eu sunt o complexata!
Fii-me anu are nici o treaba cu vorbitul, iar cand vrea sa nu inteleaga ceva zici doar: "I?".
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Si eu sunt in dilema cu jucariile de Mos. As luat tot ce vad!
Nu stiu cat se bucura fii-mea, dar eu, dupa ce vine Mos Craciun, sigur o sa am treaba...cujoaca, fireste!![]()
![]()
Cristina si D
Cecilia C spune:
Andreea, uita-te www.jucarii-online.com/papusi-jucarii/casuta-de-papusi-si-accesorii-evi`s-house-2379/" target="_blank"> aici
Si la mine tocmai asta e problema ca e casa plina cu jucarii si eu trebuie sa-i cumpar si de ziua ei si de Craciun....si se joaca cat se joaca cu ele si apoi raman acolo intr-un colt...
La noi e la moda papusa Dora, ca sunt niste desene animate cu Dora si maimutica ei si Alexia asa ceva a comandat...si masina vrea si suzeta galbena
ha ha nu stiu cand o sa scapam de suzeta ca tare draga ne e..dar am mai vazut copilasi cu suzeta asa ca cred ca mai dureaza pana la marea despartire![]()
Dana frumoasa casuta cu papuselele..trebuie sa vad daca este si la noi asa ceva. Pupici la Iris cea sugubeata
Mai fetelor, nu stiu ce reactie o sa aiba copilasii vostri la vederea lui Mos Craciun dar la Alexia sigur o sa-i fie frica. De ex sambata am fost la mall si acolo au facut astia un castel mare si frumos si acolo e Mos Craciun care isi face poze cu copii..si normal ca am vrut sa ne facem si noi si Alexia nici nu a vrut sa auda..a inceput sa planga si nu a vrut nici cum...asa ca nu stiu daca o sa vrea sa-i spuna poezia la Mos Craciun cand o sa vina la gradi, om vedea ha ha...
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
miria_cristina spune:
Am vazut si eu casutele pentru papusi si mi-au placut tare mult, dar trebuie sa mai am rabdare pentru ca fii-mea, inca nu se joaca, cu asa ceva. Pe la 3-4 ani, o va primi, dupa ce va invata sa aiba putina rabdare si sa prinda gustul papusilr. Acuma, lerupe capul, dupa care se joaca, cu ce a mai ramas.![]()

Cristina si D