Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 24
gabitoni spune:
buna!
sunt o aspiranta .....
incercam de 6 luni, dar pana acum fara rezultatul dorit.
am inceput sa merg la dr. T, care mi-a spus ca nu e cazul sa imi fac griji (e prea devreme).
asa ca ma rog sa apara ingerasul cat mai repede in viata mea.
va pup si multumesc pentru incurajari....
KoraPop spune:
gabitoni bine ai venit, mult succes , sa iti aduca Mos Craciun cadoul cel mai de pret !Faci monitorizari?
Kora
Zenobia spune:
Neata, fetelor.
Nu am mai scris pentru ca am fost plecata din Bucuresti si nu am avut net. Eu astazi ma duc la Mr. T pentru prima tura de monitorizare pe luna asta. Sunt curioasa ce o sa imi spuna. O sa ii var si spermograma sub nas si o sa ii propun laparo in cazul in care nu iese nimic nici luna asta. Pana imi vine randul la laparo mai am timp de n monitorizari si incercari ... pe cale naturala.
Mai vine cineva azi?
Va pup pe toate fara exceptie!
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
vali_delide spune:
Kora, eu sunt Z20, astept sapt. viitoare invazia, sa pot sa sun sa incep monitorizarile.
Aseara am fost la o prietena care are de 1 an si 2 luni si mi s-a umplut sufletul de bucurie...e un scum, rade tot timpul si a stat numai la mine.Iti dai seama ca l-am albit.
Si am ramas cu asa un gol in suflet cand am plecat! abia astept sa vina sarbatorile sa plec la ai mei la Craiova, sa-mi vad nepotelul.
Are 3 ani si 8 luni si sunt tare mandra de el
Te pupic, sa ai o zi frumoasa
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos
kristind spune:
fetelor, nu stiu ce sa fac -daca sa ma bucur sau nu. M-am trezit de dimineata cu niste greturi...Am ajuns la servici si am dat fuga la farmacie, sa iau un test...am izbucnit in lacrimi cand am vazut II.Nu stiu ce sa cred..nu stiu daca e bine, oare e posibil sa fi ramas dupa????? Of, Doamne am niste emotii!!!!!!!!!!! Ce parere aveti????
kristin
KoraPop spune:
Kristind te felicit si aici desi noi am vb deja....ai incredere in DD ca va fi bine, sa ai sarcina usoara si sa va bucurati mult ca acum sunteti 3!Sunt convinsa ca totul e bine si nu a afectat laparo nimic...multumeste-i lui DD si roaga-te la el!
FELICITARI KRISTIND[b]!!!!![/b]
Kora
vali_delide spune:
Kristinel, iubita mea finuta...eu ma pregatesc de botez. Vezi ca am avut gura aurita?
Felicitari, puiule, sa ai o sarcina usoara, sa ai grija de tine si de samburel.
Suna repede la dr. si vezi ce zice,ok?
Pupicei multi, multi...
Hai, fetele cu galeria pt. Kristinica noastra
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos
maria08 spune:
Salutare la toate Tutunicile!!!!!
Mai .....dar harnice mai sunteti......ati scris atatea pagini ca abia reusesc sa recuperez! Eu am fost plecata la ai mei si am lipsit cateva zile.....
Kristind: FELICITARI!!!!!! Eu m-am gandit de prima data ca ar putea fi bb dar nu am indraznit sa zic ceva..... Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!!!!!!
Kora: Sa nu mai fii suparici....m-am intristat cand am vazut ca au ”sarit fetele pe tine”.....dar nu cred ca a fost cu intentie.... sa-ti treaca! Sa-mi scrii si mie un PM cu toate analizele pe care ti le da T., plsssss!
Eu sunt ziua 23, iau in continuare Maca....si astept...
Va pup!!!!!!
pentru toate Tutunaresele! Sa stiti ca mi-a fost dor de voi....abia asteptam sa va citesc!
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,mai spre pranz,da'merge!
Wowwwwwwwwwwww,ce-mi vad ochii:Kristind,felicitari mamico.Doamne,ce fericita sunt,mi-a revenit zambetul pe fata.E incredibil.NU stiu ce sa-ti zic,tu ai facut laparo in z 28,acum esti z 41,de prestat, nu cred ca ai prestat la 2 ore dupa operatie,CONCLUZIA:ai ramas inainte de laparo!!!!Ca in 13 zile nu prea cred ca aveai simptome,c'est la vie!Stai linistita ,nu cred sa fie probleme!
Mi-ai dat atitea sperante cu reusita ta,ca-mi vine sa zbor!
Kora, nu mai fi suparata!Sunt alte probleme mult mai importante in viata carora sa le dai importanta!Noi toate,sunt oarecum ingrijorayte cu lipsa de timp a lui Tutu,daca pina acum stateam vreo 2-3 ore la cabinet saastept,de-acum cred ca voi sta 5-6.Da nu-i nimic,bebe sa iasa!Fiecare are sansa ei cu FIV sau fara FIV,TOATE ne dorim un ingeras care sa ne umple sufletele de fericire!Mai devreme sau mai tirziu ,vom trai miracolul de a ne tine minunea in brate.
Ia priviti:Marairdeja a facut-o,Marinusha noastra mai are putin,Madaluta cred ca e pe ultima suta de metrii,deci se poate!!!!!
IoanaTugs,ne gindim la tine!
Iyoana,Valentina,Maria,am revenit cu forte proaspete!N-o sa ma mai vedeti pesimista si tristuta!
Feliciaaaaaaaaaa,intra in exercitiul functiunii!
Pupici speciali tuturor Tutunicilor,fara exceptie!
O zi minunata,
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou