Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Hai mai Teo cine e suparata? Eu sunt superbinedispusa : Kristind a anuntat vestea cea mare si eu aseara am avut si prima data dupa laparo si a fost minunat! Viata e atat de frumoasa!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kristind, astept sa vad ce iti zice Tutu deseara! Tin pumnii si ma rog sa fie bine!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kristind felicitari din suflet!!!!!

asteptam vesti

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

In prima faza nu am vrut sa dau curs provocarii desi as fi dorit sa scriu numai ca atunci cand primesti o sugestie pe privat bunul simt trebuie sa te indemne sa raspunzi la fel ,adica numai privat.Dar pentru ca situatia a luat o alta intorsatura, m-am hotarat sa scriu pentru ca sunt foarte revoltata.
Recunosc si chiar afirm ca eu am fost cea care la intalnirea tutunicilor am venit cu ideea de a nu mai populariza atat de mult numele dr. nostru si nu din egoism, cum ar crede Kora, ci de frica acestor lucruri care deja incep sa se intample, iar noi suntem inconstiente si le acceptam.Acum un an cand am inceput sa merg la el era normal, puteai sa-ti faci o programare, puteai sa stai de vorba cu el, mai raspundea si la intrebarile de pe site-ul lui.Imi pare rau sa spun , dar acum a devenit un robot, care face totul mecanic, fara acea latura umanista care il facea deosebit de ceilalti medici, si asta tot din cauza noastra Kora. Nu se poate sa spui ca esti foarte bine dispusa cand ai aflat ca una dintre noi este insarcinata dupa ce a suferit o laparoscopie atunci cand nu trebuia.Si stii de ce se intampla toate astea????? Tot din lipsa de timp. Acum intelegi ca nu e vorba de egoism ci numai de realism??? E si el om la fel ca noi, deja e depasit de numarul mare de paciente si uite ce se intampla: laparoscopie in z28 cand stim foarte bine ca se face numai pana in z10.
Sunt foarte intrigata de ceea ce se intampla!!!!!!!
Fetelor, ne zbatem aici sa facem copii frumosi si sanatosi nu mici monstruleti. Va inchipuiti prin ce trece saraca Kristind acum si cat de ingrijorata este pentru bebele ei???? Eu ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine, sa fie sanatos si sa auzim ca s-a ingrijorat degeaba. Dar nu e normal deloc sa treci prin asemenea stres mai ales cand esti graviduta. Si va intreb din nou:DE CE????????? Pentru mine e un tribut prea mare, asa ca nu voi merge mai departe, am o minune de copil si daca Dumnezeu se va indura voi mai avea si altul.
Eu asta am avut de spus, ma opresc aici, nu cred ca o sa mai scriu nimic pe acest forum,le pup pe toate tutunicile dragi mie , si rog foarte mult moderatorii sa-mi inchida contul.
SA VA DEA DUMNEZEU BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI LA TOATE!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mamidevladut eu am pus punct subiectului demult, dar vad ca iarasi ma provoci, nu inteleg ce aveti voi cateva persoane cu mine ca mi-am spus intotdeauna numai parerea personala , nu am impus nimanui nimic nu am acest drept si fiecare poate sa isi posteze parerile personale la orice subiect. Eu daca am ceva de spus o fac direct pe forum , nu in privat !!!Inca o data ar trebui sa va dati seama ca nu doar din cauza mea dr T beneficiaza de reclama, nu sunt singura care a vorbit de el, nu sunt nici prima si nici ultima si daca am ajutat pe cineva la subiectul FIV eu ma bucur si am sa ajut in continuare fara sa atept nimic in schimb.
Am spus ca sunt binedispusa pt ca ma bucur pt Kristind si eu cred in adancul sufletului ca bebelusul ei este ok, a vb cu dl dr la tel si va merge la el la ecografie zilele urmatoare,dar a zis ca totul e in regula.De aceea sunt binedispusa!
In alta ordine de idei (si asta e iarasi parerea mea personala) eu consider ca din moment ce noi pacientele il rugam sa ne programeze pt laparo ( si eu l-am rugat ) ca sa ajungem peste aprox. 2 luni sa ne operam el ne zice data cand are liber si noi daca vrem acceptam, daca nu ne facem calculele si mai amanam pana inainte de ovulatie.Daca se intampla ca programarea sa fie dupa ovulatie mi s-ar parea normal sa nu ai CS in luna respectiva ca sa nu risti ceva, iar daca totusi ai avut si stii ca exista sanse sa fii gravida poti amana operatia ca nu se supara nimeni. Nu poate T sa ne socoteasca calendarul cand avem CM, ovulatie si CS.Asta e parerea mea.Eu am fost in z14 la laparo , dar nu am avut CS zilele anterioare tocmai din acest motic, ca sa nu risc nimic.Eu oricum am vb cu Kristind aceleasi lucruri si pe mess. si ea stie ca ma rog pt ea sa bfie bine si ca ii tin pumnii.
Am sperat ca o sa ajung la urmatoarea intalnire a voastra, dar simtindu-ma pusa la zid asa aiurea pt ca imi exprim parerile nu cred ca am sa mai fac asta si daca considerati ca e mai bine pt voi pot sa ma retrag.
Lasand totul deoparte eu ii doresc Kristind toate cele bune, un bebe sanatos si sa fie fericiti!
O zi cat mai frumoasa macar in suflete daca afara e frig, innorat si sumbru!
Sper sa aveti o zi frumoasa!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, nu cred ca e cazul sa ajungem la asa discutii!
Noi trebuie sa ne incurajam, sa ne simtim aproape una de cealalta si sa ne ajutam reciproc.Ce inseamna asta?
Kora, este parerea ta personala si fiecare ne exprimam parerile personale aici, este rostul forumului,nu? Asa ca nu cred ca e cazul sa te retragi.
La fel consider si in cazul tau, mamidevladut, stiu ca esti indignata, dar nu crezi ca T nu este supraom si nu poate sa tina cont, la fiecare in parte de faptul ca stiu sau nu stiu daca au prestat sau nu? Nu o invinovatesc pe Kristind, doamne-fereste, o felicit din inima si ma rog sa fie bine, dar eu, atunci cand ma voi duce la laparo, ii voi spune toate detaliile si NU voi accepta programarea daca va fi dupa ovulatie.
Asta am facut si anul trecut, cand nu stiam nimic despre aceasta operatie.
Sper sa nu va suparati, aceaste ESTE PAREREA MEA si nu cred, repet, nu cred ca e cazul sa ne certam aici si sa ne luam jucariile, sa plecam.Noi nu putem avea pretentia ca T sa-si tina DOAR pacientele pe care le are, sa nu mai vina altele pt. ca devine prea ocupat si ne deranjaza. Daca nu ne mai convine de el, mai sunt multi dr. si suntem libere sa actionam ca atare...si sa alegem.
cu speranta ca nu am suparat pe nimeni, va doresc o zi buna.

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Parere personala: Oricate explicatii am gasi, sunt unele lururi greu de acceptat... Kora, tu zici "mi s-ar parea normal sa nu ai CS in luna respectiva ca sa nu risti ceva" ... atunci pe Copilut de ce o mai cheama la monitorizare in luna cu laparo? Sau daca laparo nu efectueaza o eventuala sarcina, cine o fi inventat regula ca ea sa fie facuta inainte de ovulatie?
Si daca ai incredere, zici: asa a zis dr... poate nu toata lumea stie unele lucruri despre care dr ar trebui sa iti spuna...
Sau de ce sa fii nevoita amintesti de fiecare data "istoricul" tau (sau ce ti se pare tie ca e important, ca nu ai timp de povesti, nu?), cand toate astea ar putea fi scriese pe o fisa...
Uuuufff... cred ca am fost incoerenta, dar cant o vad pe Kristind ca nu se poate bucura de testul pozitiv, mi se rupe inima...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia eu mi-am zis parerea, am si altceva mai bun de facut decat sa continui discutii inutile.
.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kristind FELICITARI!! Asteptam vesti de la tine si Doamne Ajuta sa fie bine, tin pumnii stransi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

buna! M-am hatarat sa ma intregistrez. Sunt pacienta dr. T de un an.

Mergi la inceput