Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

BUNA!
AM INTRAT DOAR SA VA SALUT.
VA PUP SI VA DORESC O SAPTAMANA MINUNATA!
SPOR LA -I!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Feli....stiu ca multe fete va impacientati ca dr T acum ca s-a apucat de FIV va fi si mai aglomerat....eu sunt sigura ca si el a luat in calcul totul inainte de a se apuca si le va face pe toate asa cum va putea....sa nu fim egoiste si sa ne bucuram pt cele care au sansa cu el sa faca FIV , poate asta e sansa noastra a FIV-oaselor....as vrea sa nu ma urmeze si alte fete la FIV dar din pacate nu sunt nici prima si nu voi fi nici ultima....Aminteste-ti cum a fost cand ti s-a spus tie la prima laparo ca ai sanse doar prin FIV...daca ar fi ramas asa acum ai fi fost bucuroasa ca T s-a apucat si de FIV,nu?Nu te superi pe mine, nu? Si sper ca nu s-a suparat nici altcineva care mi-a trimis PM cu aceeasi parere ca si a ta...
Eu zic intotdeauna ce simt si ce gandesc, daca sunt prea sincera si supar pe cineva imi cer scuze, intentia a fost buna...
O seara placuta tuturor!

Kora

Kora, nu cred ca este cazul sa fim rautacioase, nu este vorba in nici un caz de egoism si imi pare rau daca tu ai interpretat asa. Gandeste-te ca forumul asta este accesat de mult mai multe persoane dacat cele care si scriu aici. Si nu cred ca cuiva de aici ii pare rau ca Tutunaru face FIV, suntem toate constiente ca daca nu se intampla minunea in cativa ani acolo ne indreptam cu toate.
Felicia s-a referit strict la faptul ca dr este foarte ocupat si are fff multe paciente si din pacate se intampla tot mai des in ultima perioada situatii gen Kristind; prietena mea a trecut de curand printr-o situatie asemanatoare.
Eu iti urez bafta sa-ti reuseasca din prima. Si crede-ma chiar nu este nimeni egoist aici, cel putin nu in clubul tutunareselor de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna seara fete dragi,
Am intrat sa va mai salut si eu; sunt cu ochii pe voi.
Despre mine nu am ce sa va spun: pe 27 fac ultima injectie cu diphereline, numar zilele.
Eu ma bucur ca T. face FIV pentru ca s-ar putea sa am si eu nevoie in curand, vreau sa astept vreo 3 luni dupa ce imi va veni CM-ul, dupa care daca nu se intampla minunea voi apela la FIV. Nu mai am ce astepta mai ales cu endometrioza asta.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexia eu zic sa nu mai dezbatem subiectul....scopul intalnirilor si postarilor pe forum este altul, eu oricum am sa continui sa imi scriu parerea personala si aici si la alte subiecte....nu am vrut sa deranjez sau sa supar pe cineva, dimpotriva...
Sa auzim numai de bine, sa fim mai buni si mai sensibili, se apropie sarbatorile si mai ales un nou an plin de sperante pentru fiecare...
O seara frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

pup toate fetele.

Copilut asa e, si eu citesc cam toate nasterile si de multe ori plang...de fericire. mai e putin si o sa cititi si cuma fost nesterea mea, dar eu sper mai repede sa va povestesc la un suc.

Gabitoni eu sunt la T de la inceput, de cand m-am hotarat ca vreau bebe, nici macar nu renuntasem la pilule. din fericire evenimentul a venit repede, nu am trecut prin clipe grele, luni de asteptare si sper sa ti se intample si tie cat mai repede. ai incredere!!!

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Marinush abia astept sa citesc/aud povestea ta. Cred ca va fi mult mai emotionanta pentru ca suntem alaturi de tine de la inceput.

Pupici tie si bebitei Emma si noapte buna tuturor fetelor.

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata fetelor!
Intru repejor (o sa fiu prinsa toata ziua) ca sa muuult toate fetele care si-au facut griji pt mine.
Da, am aterizat vineri seara ok, la Bucuresti. ceva turbulente pe traseu dar...pilotii romani sunt the best!

Scuze ca nu am scirs mai devreme dar nu mi-a mers net-ul acasa, ce m-am mai necajit, ca vroiam sa vorbesc cu voi si nu am putut...

Inca o data va multumesc pentru gandurile voastre!

Kora, ma bucur ca ti-ai regasit voiosia si optimismul. Ma bucur ca te-ai inteles asa bine cu T, cred ca trebuie sa fie super sa faci parte din primul "lot" de paciente FIV, nu?

Vali !

Ancuca, ai reusit sa suni la dr.T? Si eu trebuie sa sun azi sa ma programez pentru pe 18 dec, lunea viitoare.
Cum se simte sotul tau dupa operatia la ochi? Sanatate multa si poate ne vedem la cabinet!

Teo, esti mai bine, ca tare tristuta mi-ai parut zilele trecute....Eu iti urez sa-ti traiasca sotul si sa fiti amandoi sanatosi si in curand impliniti cu bebelusul vostru!

Gabitoni, bine ai venit! Scuza-ma ca nu am putut sa-ti citesc prezentarea pe care ai facut-o probabil in paginile anterioare...nu stiu daca esti aspiranta sau deja

Raportez si eu: z4 , asta e! o iau ca pe un nou inceput, ce sa mai facem...Am si eu o intrebare: cand mi-a zis mie data trecuta dr T. ca in z11 sa vin pt monitorizare, pt el asta inseamna ca o sa fie singura consultatie pe luna asta, sau ma va chema si in zilele urmatoare la eco? Am uitat sa-l intreb si nu stiu cum sa fac cu serviciul.

pup toate fetele si o zi excelenta

iyoana

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

Iyoana bine ai ajuns acasa!!! Nu ai inteles bine, eu nu fac parte din primul lot pt FIV, primul lot deja luna aceasta face FIV. Eu...anul urmator voi face nu stiu cand, probabil in primavara pt ca la inceput se fac multe analize si in functie de rezultatul lor se incepe tratamentul efectiv.Imi pare rau ca au venit rusii la tine, intreaba cand suni pt programare daca poti face monitorizarea completa luna asta, nu stiu pana in ce data lucreaza dr. T

O zi frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata la toate fetele frumoase si sa aveti o saptamana beeeeeeetoooooon!!!
Iyoana, ma bucur ca ai ajuns cu bine...asa ca bine ai venit acasa!!!Imi pare rau pt.Z4, dar e un nou inceput,nu?
Kora si Feli ...asta ca sa inchidem discutia aia,da?
Ioanatugs, iubita iti tinem pumnii azi...bafta multa
Clau...mmmm...cum a fost la munte?
Marinar si pe burticuta
Laurav...nu eram eu la spital, eu am fost la T pe 30 la cab. si o sa mai merg cam pe 28
Ancuca, incearca sa suni din nou azi sa te programezi...hai, sa ne dai vesti bune
Kristind finuta mea, cum te simti? Vreun semn, ceva?
Teo , tu ce faci, iubita? Cum esti? Sper sa ai o sapt. frumoasa si plina de optimism
Gabitoni...iti doresc sa treci curand pe lista .
Alexia, Copilut Miruna,Diddy,Kitty_sor, Mirunica, Amely,Zenobia,Mamidevladut,Silvana, Maria08,Ana_p,Bonitta,Graviduta si toate fetele tutunici .

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

[b]Vali[/b] ! Tu ce mai faci?

Kora

Mergi la inceput