Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 19
claucia spune:
Buna dimineata fetelor,
Am intrat repede sa va pup si sa va urez un weekend superb, noi plecam la munte sa ne relaxam un pic - 2 zile.
Korapop, imi place ca ti-a fost drag T cu firele si ca l-ai simtit aproape, o sa vezi ca la asa o atitudine optimista rezultatele vor aparea.
Ancuca_b, multa sanatate sotului tau.
Zenobia te felicit si eu pt spermograma sotului, e f importanta in tot procesul eu stiu, si o sa ai si tu rezultate cat de curand, sunt sigura. Pana una alta te asteptam la mamici de iulie-august. Pe toate va asteptam.
Marinusha mea scumpa, ma emotionez cand ma gandesc ca vine Emma-Ioana si abia astept sa o cunosc. Sa va umple casa. Iti spuneam ca la mamicile de iulie-august nu e asa frumos mai stii? Eh, atmosfera s-a imbunatatit f mult, acum e destul de vesel si acolo.
Fetelor la mamici iulie-august sunt 54 mamici!! Lume multa si inca sosesc! Va astept pe toate sa mai facem un mini-club in club.
Pup toate fetele scumpe si weekend superb.
Clau
7+
bb mic
kristind spune:
Buna fetele!!
Eu am o problema- a mai facut cineva laparo si i-a intarziat CM-ul mai multe zile??? Eu sint in z40 si nimic!!! E posibil??? oare??? Nu stiu ce sa cred, poate voi lua un test, desi nu stiu daca are rost. Am luat mereu in ultimele luni, dar degeaba. Va pupic!! Weekend placut!!
kristin
marinar spune:
kristind imi pare rau ca te confrunti cu pr asta dupa laparo. eu din fericire nu am trecut prin asa ceva si nu stiu ce sa-ti spun, pup sa fie bine.
Clau we placut. ce as mai vrea si eu la munte, dar nu ne mai incumetam, nu de alta dar nu as putea sa fac mare lucru. ma bucur ca aveti atmosfera placuta la mamici. si la noi este ff frumos, suntem peste 100 de viitoare de mamici dar mult mai putine activam. oricum cele care scriem ne-am imprietenit, unele ne-am si vazut, mai mergem si la cursurile de mamici impreuna...e frumos. joia viitoare o sa invat la curs cum sa-i faac baita bebelinei. mi-am prospus sa filmez exemplificarea moasei, sa mai exersez si acasa pana vine Emmi.
azi merg la nepotzica mea Alesia, i se taie turta si abea astept sa o vad, sa vad ce alege de pe tava. dupa cum estimeaza mama si cumnata mea o sa ia... toata tava
we placut fetelor si multi pupici
Marina 33+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
gabitoni spune:
buna ziua tuturor!
sunt noua pe forum si am vazut aceasta rubrica. si eu am fost la dr Tutunaru, acum o luna. iinainte de toate, vreau sa stiti ca imi doersc un bb.pe dr mi la recomandat o prietena. am fost la cabinetul medical, m-a taxat 100RON, pentru o ecografie.m-a tinut 15 minute si mi-a dat o seie de analize pe care sa le fac (cele obligatorii).
nu mi-a facut o impresie grozava. voi ce parere aveti?nu prea are rabdare....
va rog sa-mi raspundeti multumesc si mult succes!!!!
kristind spune:
Of mai fetelor!!! Nu stiu ce sa mai zic! Sotul meu tocmai a plecat in oras, dar nu a vrut sa imi ia si mie un test- zice lasa ca o sa iti vina, ca daca nu ai facut la teste de m-ai zapacit!! O avea si el dreptate, dar acum imi vine sa vomit!!!! Ce o mai fi si asta??? In alte conditii mi-ar fi placut sa fiu z40 si sa am simptomele astea, dar acum...??? Daca as fi, laparoscopia poate afecta in vreun fel sarcina?? Dar am facut calmante dupa operatie - piafen, si mi-a facut si ampicilina!!1 Poate ma agit degeaba, dar pana imi vine, ma descarc si eu la voi. Sper ca nu v-am plictisit! O zi buna!
kristin
KoraPop spune:
Buna fetelor,
Am vrut doar sa va salut si sa va urez o zi frumoasa!
Claucia sarcina usoara in continuare, sa ne tii la curent cu toate simptomele astea minunate...!
Kristind si eu astept uratii dar eu sunt prin z 23 doar, daca ai indoieli suna-l pe T si intreaba-l...sau mai bine fa un test de de sange si acela te va lamuri cu siguranta!Eu stiu ca laparo tocmai de aceea trebuie facuta inainte de ovulatie ca sa nu compromita o eventuala sarcina....asa scrie pe site-ul lui T, nu stiu ce sa zic...
toate tutunicile!
Kora
marinar spune:
gabitoni dupa cum vezi aici este un club al Tutunareselor, deci....noi avem o parere buna despre dl dr si de aia am ales sa ramanem pacientele lui. acum depinde ce doresti tu de la un dr: vorbe sau fapte. cand e de vorbit vorbeste, cand nu nu. are si el momente ca doar e om, dar noi ne-am obisnuit cu el. eu l-am intalnit si in zile in care a fost ff vorbaret si atent si deschis, dar si in zile in care mi-a spus strict ce era de spus si atat. dar am ales sa merg cu el pana la capat si peste o luna si ceva sper din suflet sa va relatez frumoasa poveste a nasterii micutei mele minuni.
Marina 33+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe