Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Se pare ca totusi nu am fost chiar atat de obraznica incat sa nu primesc nimic de Mos Niculae, am primit mult asteptatul semnal de la Dr. Soare si luni suntem programati pentru o consultatie si bineinteles ca vom repeta si spermograma, care speram sa ne iasa mai buna! Am mai primit o vacuta mare de plus(de la sotul meu), cu cornite, in halat si papuci patati si seamana cu mine, zice sotul!(e zodia mea). Pe de alta parte sunt in z25 si rushii inca nu au venit, dar sunt pe aproape, ii simt!!!
Teo draguta, ma bucur ca esti mai bine si lasa tristetea ca vine ziua sotului si trebuie sa-i arati ca-l iubesti, gandeste-te la ceva frumos pentru el, pentru voi doi, iar bebe o sa vina si el candva!!!
Zenobia felicitari pentru spermograma sotului tau, ai cu ce te mandri!!
Lauravoinicu sigur ovulezi mai tarziu, va mai creste foliculul acela si e de ajuns doar unul, ca sa se intample minunea voastra! Si nu fi trista ca nu sunt mai multi, asa se intampla si cu CM-urile naturale, o luna ovulezi, o luna nu, asa ca nu-ti face griji, luna viitoare vor fi din nou 30, dar poate n-o sa mai fie nevoie!!
Laura69silk speciali si abia astept sa te vad!
Maria08 multumesc
Bonnita cum sa te uitam???
va pup pe toate fara exceptie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Deci a reusit Vali sa va scoata din gauace! BV!
LauraVoinicu, eu tot sper ca deseara vei constata ca au explodat foliculii!
Ioana, astept cu nerabdare sa aflu ce ai facut la dr Soare!
Teo, am incercat sa te sun aseara... hai, aduna-ti fortele si iesi din butoi!
Eu am fost azi la spital, doar ca sa aflu ceea ce stiam deja... ca nu e nici o schimbare fata de miercuri... deci, sau am ovulat prin z 10-11, sau deloc! Endo in schimb a crescut, e 11,8 in z 16...
Dar mi-a facut placere "plimbarea", ca le-am intalnit pe MamideVladut, Copilut si Kora (aredeleanca de-a mea!)
Mica-Mica, ai fost azi sau nu? Ai gasit spitalul?
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata gagici

eu mor de somn, m-am trezit de dimineata ca sa merg sa fac analize de sange iar luni merg pt cultura de col. ca de altfel...ieri am dormit pana la 10.30- pai asta e somn de gravida, care cicca in ultima luna nu doarme nici ziua nici noaptea!!!

pe la noi pe la gravidute sunt fete care au inceput sa piarda dopul, unele cu cezariana deja s-au programat si vor naste anul asta, chiar pana in craciun... gata, incep sa apara puii nostri. iar pt mine singura problema, aparent, este cine se incumeta sa ma eplileze pe mine cu ceara de sarbatori, ca nu cumva sa ma apuce contractiile.

va pupic pe toate si mai vb

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fete scumpe,
S-a terminat si cu monitorizarea pe luna asta, gata foliculul meu de miercuri astazi era spart, deci am ovulat. Acum urmeaza perioada care mie personal nu imi place deloc: cele 2 saptamani de asteptare.
Ma bucur mult ca le-am vazut din nou pe Feli si pe Copilut si am cunoscut-o pe Kora.
Lauravoinicu iti tin pumnii pentru diseara, sa vii cu vesti bune.
Ioana bafta multa luni la dr. Soare, abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Zeno nu sta, munceste, munceste, pune-ti sotiorul la treaba ca e o luna aglomerata .
Alexia si la tine intrevad sarbatori cu multe artificii
Pupici multi la toate tutunicile si multe liniute duble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu la spital azi dimineata si chiar dragul de T mi-a scos firele...atat de finut incat nu am simtit NIMIC!Bineinteles ca intre timp mi-a turuit gura ca o moara stricata si am aflat tot ce ma interesa.Dl. dr. are luna aceasta primul lot de pacienti cu FIV ( face cu d-na Matei la Sabyc ), i-am urat din suflet succes si tare imi doresc sa aud de reusite luna viitoare.M-a incurajat si pe mine ca din moment ce am 2 ovare si uterul ok am sanse multe cu FIV.Sincer alte fete cu probleme mult mai mari au recurs la FIV si au reusit daca DD a vrut...asa ca a ramas ca dupa 9 noiembrie sa il sun si ma va chema sa imi dea analizele la facut si sa incepem totul...abia astept.La sfarsit am benefiiciat si de 2 pupici de la dl. dr. pt "sarbatori fericite"!!!
Felicia, Mamidevladut, Copilut ma bucur ca v-am cunoscut personal, sunteti niste dulcici, sa aveti mult spor la azi!!!!
Teo fata sensibila si sufletista ai de la mine si te rog fii optimista , de Craciun vei fi bine, linitita si vei stii ce ai de facut in 2007!Adica un !!!Te rog fa-l fericit pe sotiorul tau de ziua lui, arata-i toata dragostea ta si impreuna veti invinge totul!!!
Iyoana pana la urma ai aterizat la Buc.???Da-ne o veste ca ai ajuns cu bine!
Lauravoinicu tin pumnii sa creasca foliculul si sa fie luna cu surprize....
Kristind draga mea iti inteleg supararea,dar vreau sa iti scoti din cap ideea ca T se ocupa mai mult de cazurile mai grave...nu e asa ( in opinia mea nu prea exista cazuri mai grave sau mai putin grave cat timp exista sanse....fiecare cu sansa ei si pana nu apare bebe pt T toate suntem pacientele lui....)Acum tu iti spui "pai tu esti cel mai grav caz ca tre sa faci FIV si poate de aceea cu tine s-a purtat frumos, te asigur ca multe fete de la FIV au fost inainte aspirante ani de zile si nu au reusit sa aiba bebe si au recurs la FIV si intr-o luna au ramas gravidute, asa ca niciodata nu putem pune amprenta pe viata cuiva ca e cel mai grav caz ca nu pica tocmai bine...Sa nu te superi cumva ca stii ca te si ca ti-am zis ca luna asta tu vei fi ..., ok?
Eu l-am cautat de fiecare data si a fost amabil si dragut intotdeauna asta si inainte de laparo si acum dupa, e interesul nostru sa ne tinem de "capul" lor...oricum e alegerea ta cu ce dr vei continua, eu iti doresc sa iti dea DD gandul cel bun!
Mi-am zis si eu parerea sper sa nu supar cu ceva pe nimeni!
Va pe toate fara exceptie!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Teodora, eu am fost luni la dr T. Suntem in 10 s si cateva zile (azi sunt deja 5) si am vazut manutele si un piciorus. Si un maaaaare cordon ombilical. :))) Parca tragea la narghilea. In rest, m-am cam speriat de rezultatul analizelor de hemo, pt ca mi-a iesit fibrinogenul cu mult peste limita, am mai scris prin pagina 8-9 dsp asta, dar sper sa ma fi speriat degeaba. Ma duc saptamana viitoare sa repet analizele. Si ma bucur ca m-au mai lasat starile de voma, ca in ultimele 3 sapt nu reuseam sa mananc nimic' ma a[ucau pe la ora 13 si ma lasau seara.

Bafta multa si voua si va astept cu vesti bune!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Aveti idee daca exista vreun aparat cu ajutorul caruia poti auzi bataile inimii fatului si pe care sa-l poti folosi cand vrei?

Da, asa e, sunt crizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

kristind:Si eu am patit aproape la fel cu dr T si atunci am fost cam dezamagita....dar apoi cand am vazut rezultatul......doamne, cum i-am mai multumit....Asa k nu stiu daca neaparat sunt de preferat medicii care iti spun vorba multe si frumoase in locul celor care tac si isi fac treaba.Acum , asta e parerea mea...
lauravoinicu: fruntea sus si fii optimista....vreau sa iti predau tie stafeta, caci asa e ordinea....

Madalina 39+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna fetelor .
Felicia , programul mi s-a modificat de dimineata, si era prea tarziu sa mai ajung.I-mi pare rau ca am ratat o "prima " intalnire.Ma inarmez cu rabdare si ma duc diseara la cabinet.
Mamidevladut hai fii optimista, nu se stie ce are mosul in sac
toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Teodora-cu siguranta ca am sa-l zapacesc cu intrebarile pe Dr.T,dar pana acum nu am reusit sa-mi fac o programare la el.
Iyoana-Sper ca ai ajuns cu bine acasa!
Nu am sunat astazi la DR.pt ca sotul meu s-a operat la ochi si nu am avut timp de nimic.

Mergi la inceput