Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Gabitoni bine ai venit printre noi, ar trebui sa fii de-a dreptul incantata ca la prima vizita la dr T te-a si consultat ecografic, ti-a dat sa faci si analize....noi restul pacientelor la prima vizita am beneficiat doar de o discutie de 5 minute si platita....dar pt asta mie oricine orice ar zice tot mi-e drag mister T si tot in el am cea mai mare incredere ca ma va ajuta sa imi implinesc visul, dupa cum vezi parerile sunt impartite si pana la urma fiecare e liber sa isi aleaga dr ca doar sunt destui, nu?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

multumesc pentru raspunsuri!
sunteti tare dragute!!!1
imi pare bine ca imi povestiti din experienta voastra.
aveti dreptate, poate era obosit.marti ma duc din nou la el, sper sa fie OK.
am nevoie sa am incredere in el....
Stiu ca voi toate sunteti la Dr. T, din cauza asta v-am intrebat (sa nu fie cu suparare.
va pup.
am sa va povestesc cum a mers intalnirea de Marti, ma dusc sa imi fac secretia si Papanicolau.....tineti-mi pumnii....

Mergi la inceput

buna, Marimar!
esti de la inceput la dr. T?sarcina usoara si sa ai un sanatos!!!
te pup
[

Mergi la inceput

scuze!!!te-am botezat!!!
corectez :Marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ce liniste pe aici....!
Copilut ma gandeam la tine...daca ramai zilele astea....tu in 18 esti programata pt laparo si nu stiu daca pe 18 iese la test...Sa il intrebi neaparat pe T! Bafta!
Teo ce mai faci, nu ne mai scrii deloc???
Vali_delide fata care scria atat de mult, pe unde bantui?
Iyoana ai aterizat cu bine pe meleaguri romanesti?
Ariana fata harnica si ocupata!
Feli, Mamidevladut sunteti frante dupa "munca" dictata de T pt ieri?

Fetelor care pe unde mergeti de sarbatori? Eu merg cu sotul acasa la parintii mei in Baia Mare ( unde se agata harta in cui) de Craciun cateva zile, abia astept ca mi-e dor de ei si de oraselul meu drag....De REV' vom petrece prin Buc. cu niste prieteni.

O zi frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!
Kora, sunt aici, puiu'.Nu scapati voi asa usor de baba.Doar ca in we am scoala si ieri am fost cam suparici pt. probleme de servici si nu prea am avut nici timp. Doar v-am citit.Ma bucur ca plecati la parintii tai, sper sa te linistesti si sa te relaxezi...ca doar unde e mai bine ca la mama acasa? Pup fata si we placut.
Kristind, iubita, raman la parerea mea cu analiza de sange, asa cum ti-a zis si Kora. Cand ai avut ultimul CM? Parca tu ai facut laparo prin oct., nu?Incearca sa-l suni totusi pe Tutu, mie dupa laparo mi-a venit normal, la 28.Oricum, este putin probabil sa fi avut sarcina inainte de laparo.Daca vrei, poti sa-mi scrii un pm si sa-ti impartasesc din experienta mea de atunci.Hai, curaj, poate ne dai o veste buna si esti urmatoarea.
Iyoana, unde esti, iubita?Ai ajuns acasa?Ieri m-am gandit toata ziua la tine si m-am rugat sa se ridice ceata, sa ajungi repejor acasa.
Felicutu ce faci? Vezi ca le-am scos din barlogeala?
Claucia, sper sa va relaxati la munte.imi dai voie sa te invidiez?Doar putin, ca vreau si eu sa pleeeeeeeec si n-am timp. Sa ai un we frumos.
Marinar, scumpa, un maaaare tie si unul si mai mare Emmei
Teo, tu ce mai faci?Imi pare rau ca au venit rushii...mama lor de comunisti...lasa, ca intram noi in UE si nu le mai dam voie sa vinafata si sa te vad mai optimista, da?Hai, ca ai treaba...ca doar nu-l poti lasa pe sotul tau sa fie trist de ziua lui!!!!
Graviduta si sarcina usoara.Sper sa nu ai nicio problema si sa-ti iasa analizele bine.
Ancuca, sanatate sotului tau. Vezi ca la tel. pt. programari se raspunde f. greu.Eu am sunat de multe ori ininte sa reusesc sa ma programez. Mai incearca.Bafta.
Bonitta...coleguta mea...pe unde umbli?Cum te simti?
Lauricile fetele.
Amely, tu ce mai faci, scumpica?
Zenobia, felicitari pt. spermograma...urmeaza sotul meu sa o faca, sper sa fie la fel de buna ca a voastra!
Alexia, Diddy,Copilutfetele.
Ioanatugs, bafta multa luni, la dr.Soare. Vezi, daca tu ai fost cuminte, a venit mosu'! La mine a venit cu o nuielusa...ma rog, nu chiar...
Multi, multi la toate fetele, da' la toate, sigur nu am trecut toate fetele, sa nu va suparati, ca sunteti multe, maica si as scrie pana luni. Hai, va pupic si we super placut.

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Ah....uitasem!
Gabitoni, tu esti cea care hotarasti in privinta doctorului.Eu iti pot spune doar ca, din experienta mea, de vreo 14-15 ani de incercari, ca T e singurul care m-a mai luminat si care mi-a dat speranta sa continui lupta. Acum 4 ani am avut o sarcina care putea fi salvata si un dr. care vorbea super cu mine, un profesor, sef de clinica si prietena mea, medic ginecolog, nu au facut, asa cum face T si "imposibilul" sa salveze copilul.
Am fost la dr. care mai de care mai renumiti, incepand cu Ancar, Marinescu, Cezara Bucur, dar nu m-as mai duce la nimeni, in afara de T. Voi merge cu el pana la capat.
Asa cum ti-au zis si fetele, e si el om, are f. multe paciente, poate sa fie obosit, nervos, suparat.Dar meseria stie sa si-o faca.
Asa ca "bine ai venit" in "fan club" T...

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Nu Vali, nu am facut laparo in octombrie, am facut pe 27 noiembrie, iar ultimul CM a fost pe 31 octombrie. Dar poate cine stie - va veni pana la urma zilele astea, iar luna viitoare voi fi . Poate ma agit degeaba..nu stiu. Mersic pt. sfaturi.

kristin

Mergi la inceput

Kristin, incearca sa te linistesti, iti faci mai mult rau daca te gandesti doar la asta.Hai, trebuie sa fim optimiste,bine ca ai scapat de laparo...acum ai cale libera pt. indeplinirea viselor.
Daca o sa am dreptate si peste o luna esti nu scapi de mine si ma pui nasica, da? Chiar de-a doua, asa, ajutor de nasica...fata.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Da, Vali! M-am linistit pentru ca oricum ma agit degeaba!!! O sa fii nasica nr.2!!

kristin

Mergi la inceput