Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 21
vali_delide spune:
Multumesc, finuta mea draga. Uite, ca sa te linistesti, iti doresc ca luna viitoare sa fii si sa faci gemeni, si
uite, iti fac galerie de pe acum
Pup fata optimista
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos
KoraPop spune:
vali_delide wow ce activa esti!!!Am citit bine tu ai la activ 14-15 ani de incercari pt bebe???te admir daca e asa, perseverenta si ambitioasa, bravo!pana la urma sigur DD iti va da puiul pe care il astepti atat!
Ia uitati fetelor si luati exemplu pe Valentina !!!!!!!!!!!
Kora
vali_delide spune:
Da, Kora.Din pacate este adevarat, asa cum scrie si pe prima pag., la 21 de ani am facut 2 avorturi, dupa care nu am mai ramas
pana acum 4 ani (pe vremea asta abia aflasem, facusem testul si am avut II), copilas pe care, dupa multe hemoragii si internari, nu au putut, zic ei, sa mi-l salveze.
Dupa faza asta, se pare, am reusit sa ma aleg cu o infectie in urma careia s-au format aderentele.
Si de atunci tot sper! E adevarat ca am avut multe momente de cadere, mai ales ca mai am putin si fac 36 de ani si timpul trece in defavoarea mea.
Dar ma rog in fiecare zi la DD sa ma ierte pt. ceea ce am facut in tinerete si sa ma ajute sa nu traiesc degeaba.
Mai incerc dupa laparo+histero cu Tutu si, daca nu merge, tot cu el voi pleca pe drumul FIV-ului.
Asta e viata, voi, cele care sunteti mai tinere ar trebui sa aveti un motiv in plus sa fiti optimiste si increzatoare, sansele voastre sunt mult mai mari.Chiar si in mod natural, dupa 35 de ani sansele scad.
Asa ca, fetele mamii, la treaba, hai, ca la anu' vreau sa vin la botezuri multe! Mai ales ca acum am si o finuta
Valentina
gabitoni spune:
buna!
iti multumesc ca nu m-ai uitat!am vazut ca le-ai salutat pe toate, iti multumesc ca ai avut timp sa imi spui si mie doua vorbe...
cand am fost la el, era ora 20.30, deci foarte tarziu. Am fost la cab particular. cred ca avusese o zi grea...
oricum, am citi si am ascultat in stanga si in dreapta, tot DR, T a iesit pe primul loc....
eu incerc de 6 luni sa fac un ...sper sa nu am probleme.
va pup
vali_delide spune:
Gabitoni,mama, de 6 luni? Pai e parfum,draguta...tu trebuie sa devii aici exemplu de optimism.
Si eu am facut un "studiu de piata" pe pielea mea si T e de departe number one in gasca doctorilor "fertlizanti"
Asa ca inca o data bun venit printre noi!
Valentina
gabitoni spune:
sper sa imi pastrez optimismul ,ca in curand sa am un sau chiar doi.....
stii, esti tare ?
sper si ma rog sa ti se indeplineasca rugaciunea...
felicia_ spune:
Buna tuturor! Se pare ca nu prea mai am de lucru... haideti, fetelor, mai veniti cu II liniute, va rog eu!
Clau, distractie placuta la munte! Sigur te vei simti bine, te vei relaxa, ceea ce e f bine pt bb!
Marina, ma bucur ca ti-ai facut prietene printre viitoarele mamici, mai ales ca dupa nastere ai cu cine sa te sfatuiesti, sa impartasesti impresii... ca noi nu prea ne pricepem decat la monitorizari, mucus etc
Kiity ... te asteptam! Stiu ca ai lipsit motivat, dar de luni intri si ne mai povestesti ce faceti, tu si bb!
Gabitoni, bine ai venit! Te-am trecut pe listuta!
Vali vad ca ai o finuta! Frumos! Eu nu prea mai fac mare lucru... astept Sarbatorile!
Kora, pe mine nu m-a trimis acasa la munca ... am plecat cu indicatia sa il sun in z1 pt stimulare!
Pupici tuturor tutunicilor, in special fetelor pe care le cunosc si mi-s dragi! Alexia, Kitty, Amely, Marinar, Ioana, Teo, Laurici, LauraVoinicu, Copilut, MamideVladut,Amely, Claucia, Zenobia
Poze1Poze2
copilut spune:
Salutare tutunici,
Ioana Ma bucur pana la urma ca ai reusit sa il contactezi pe Soare. Sa vezi ce o sa prindeti curaj in urma vizualizarii 'spiridusilor miscareti'. Iar Soare e un bun psiholog si stie sa si asculte ceea ce este f. important.
Kora Esti o simpatica, imi esti tare draga cu vorba ta taraganata, ca si Feli. As putea sa te numesc 'mica mea terapie' pentru ca in preajma ta e imposibil sa nu prind aripi si curaj.Un pup dulce pentru tine. Asteptam vesti in ceea ce priveste pregatirea si FIV-ul efectiv. Tare m-as bucura sa reusesti din prima.
MamideVladut ai ovulat pana la urma, nu mai retin, sunt cam zapacita in perioada asta.
Felicia Tu ce mai faci pana la urma? Ar fi fost bine sa vii si maine la spital. Dupa cum stii, la mine a vazut un prim folicul de abia in z18. Vineri era pe OS=18,5 iar E=18,5 (si T care credea ca nu ovulez, dar a avut prezenta de spirit sa ma mai cheme si in z18). Cred ca a mai crescut intre timp si s-a si spart ca ieri am avut niste dureri...uh. Inca ma mai doare in zona. Astept sa 'constatam' maine evenimentul maret.
Daca ovulatia a fost cam in z21 astept sa vad cand va veni CM, sigur ma va reprogama pentru ca laparo sa fie dupa CM, dar cu sarbatorile astea nu stiu ce sa zic. Nu prea as vrea sa ma amane prea mult. Oare face intre Craciun si anul nou laparoscopii? Stiti ceva fetele?
copilut spune:
Laura - esti o draguta. Curaj, sunt sigura ca vei reusi. Nu te lasa T asa 'nerezolvata'. Stiu ca iti este greu, si eu am renuntat si am revenit de zeci de ori pentru ca dorinta de a avea un bb este mult mai mare decat orice probleme.
Alexia28, ce faci iubita? Ma bucur ca ai primit OK-ul de la T, deci numai succese.Se poate!
Laura69Silk - cum esti tu draguta si te gandesti la toate. Hai ca la anul trebuie sa ne plimbam bebelusii in parcul Circului, mai o plimbare, mai o mancarica buna, buna pe la Ioana.Eee,nu suna bine? Sotul meu incepe sa devina dependent de...Ioana, mancarea de la Ioana. Ca doar e un tauras pofticios, nu se dezminte...
Diddy-sor, tu ce mai faci ? Sper ca esti bine. Cum ti-a mai fost dupa inseminare?
Teodora - Cat priveste stafeta, eu stiu ca am mana buna. Asa zic si tigancile cu zarzavat. La un moment dat s-a scapat una dintre ele si mi-a zis ca ea se certa la un momendat cu o alta pentru a lua de la ea. Aflase ca am mana buna si daca iau ceva de la ea ii merge bine in ziua respectiva. Haioasa tiganca. Nu stiam eu de ce este asa amabila cu mine.
In ce zi esti? Cand pica laparo pentru tine - inainte sau dua CM- ca nu mai stiu... Ai mai vorbit cu T ce se intampla daca e inainte de CM? Pana atunci succes, poate, poate vine mosu.