LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu...FELI..tu vrei sa ma omori cu zile???

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai ca intreb pe forumul de specialitate

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Pana mi se raspunde dincolo (poate sa dureze si o luna), uitati ce-am gasit:
"Adrian/Adriana– cel de la Hadria-de la "Hadrianus", nume de origine latina ce înseamna "originar de lânga; Marea Adriatica". În antichitate, Hadria a fost un mare oras din partile Venetiei de astazi. În calendarul ortodox sunt sarbatoriti mai multi sfinti ce poarta numele de Adrian, majoritatea fiind sfinti muceniti din vremea persecutiilor romane din primele secole crestine.Asa a fost si Sfântul Adrian (+c. 300), un barbat invatat care , asistand la torturile unor crestini, s-a dus la ei, plin de compasiune, intrebandu-i ce ii indeamna sa fie atat de staruitori in credinta. Stand de vorba cu acei crestini, chinuiti de calaii imparatului, Sf Adrian fost uimit de dragostea lor pentru Hristos. Sfantul Adrian este un exemplu de hotarare si credinta. Moartea sa martirica fiind un simbol al dragostei pentru adevar si credinta, chiar si cu pretul vietii.Ziua Sf. Adrian in religia ortodoxa este pe 26 august. Numele Adrian/ Adriana este folosit in Anglia si Germania si mai este sursa lui Hadrianus, un nume masculin de origine latina. Numele mai inseamna "Unul din orasele Adria, din nordul Italiei". "

Mergi la inceput

Si o dedicatie muzicala pentru sarbatoritii zilei:
http://www.youtube.com/watch?v=pwH7si_uNwY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

buna dimineatza!

La multi Ani Andreiasilor, Andreelor, Andrelor, copilutzi micutzi si frumosi si mamicile lor!

ANDA, NOKI

pentru mine, sarbatoarea voastra, marcheaza inceputul unui frumos sir de Sarbatori!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Si vestile: A dormit Che al meu de la 16:30 pana azi dimineatza la 6:00! . L-am trezit pe la 19 sa-i dau grisul cu lapte, a papat tot si a protestat la incercarile noastre de trezire de-a binelea, asa ca ne-a intors fudul si s-a culcat la loc. La 23 a facut ochi sa-si ceara lapticul de seara pe care l-a ras, a tras 2 partzuri si s-a culcat. In momentul ala mi-am zis ca nu ma fi bine de mine la noapte, dar a dormit pitiku pana la 6 cand a papat laptele. madutza, iti suna cunoscut?

razboiul a inceput la papa de la 10, masa de fructe cu cereale.
Noki am vrut sa incerc si eu sa nu-i mai dau jucarii - DEZASTRU TOTAL! A fost de o agitatie extrema, imi apuca linguritza plina cu pireu si mi-o arunca pe fotoliu, pe covor..vreo doua si-a pus in cap. Ziceai ca linguritza aia e telul vietii lui. Daca i-o dadeam, o arunca pe jos. Pana la urma am zis, ok, hai cu jucarii...ce credeti, ca a mai vrut si asa? Cu chiu cu vai a papat cam jumatate din portia lui obisnutia .

A, si la astea s-a adaugat socrella. poate va par exagerata (chiar vreau pareri) dar pe mine ma scoate din sarite faptul ca, dupa ce intra in casa, se apuna sa-mi deschida geamurile prin camere, incluaiv unde stau cu Stefan, ca ei ii e cald, ca are bufeuri. Nu se pune problema de aerisit, ca eu aerisesc dimineatza inainte de a veni ea. dara asa, cineva care tocmai ti-a intrat in casa, sa inceapa sa deschida geamuri...iti pica tare aiurea.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

tania, daca tot vrei pareri, uite una : mama e la menopauza, si are bufeuri d-astea destul de des; mi-a zis ca-s groaznice, iar tata mi-a zis ca se scoala noaptea, se dezbraca si deschide geamul, cat de frig ar fi; el mi-a zis-o sperand ceva compatimire ca el saracu trenspira noaptea si mama il baga la congelare, vrea nu vrea. asa ca eu cred ca nu o face cu scopul sa te enerveze pe tine; explica-i si tu ca trebuie sa se duca in alta camera pana ii trec caldurile, ca stefanut n-are nici un bufeu si ca poate sa capete un "raceu" daca ii deschide geamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Aleluia, dupa lupte seculare am reusit si eu sa recuperez cu cititul.
In primul rand La multi Ani sfintilor de azi, sa fiti sanatosi, voiosi si banosi.
Vecina Noki . Daca incepi sambata facultatea ce zici ne vedem in parc azi? hai te rog... te rog, te rog.
sa trecem la lucruri neplacute, adica intrebari.... de aseara am inceput sa ii dau lui Titi Nestle Junior. Doctorita mea a zis sa il dau direct, fara sa ii mai dau treptat, ca el a manacat tot Nestle, in speta Nan 2, si apoi a zis ca este special conceput sa il tolereze copii de peste un an. Eu din precautie i-am dat aseara 60 de Junior si restul nan2, si dimineata 90 de junior si restul Nan 2. Faza e ca nu mai am Nan 2 si sa mai iau o cutie pentru trei zile nu prea imi vine. Ce ziceti daca e sa faca vreo reactie naspa de la Junior, o face azi sau in cateva zile?
Aceste fiind zise ma duc sa beau o cafea si revin la discutii ca am stat cam mult pe tusa.
Pupici
mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani bebelusilor Andrei si Andreea, mamicilor Andrea, Andra, Anda si taticilor Andrei!!!!

mihaelutat fiind aceeasi marca si nefiind nici junioru' vreun alergizant cunoscut - eu zic sa nu mai cumperi nici un nan.

salisa multumesc de poze ; mi-am clatit ochii cu super-peisajele alea, iar Anastasia e o scumpa!

Mergi la inceput