LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_77 spune:
Neatza!
Am intrat sa urez un calduros
LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI tuturor fetitelor, baieteilor, mamicilor si taticilor purtatori de nume de sfant sarbatorit azi, sa fiti sanatosi, norocosi,si la punga grosi!!!
La noi petrecerea continua!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
madau spune:
Buna dimineata!!!
Asa cum ii sta bine unei sarbatorite m-am trezit de dimineata azi..am fost vrednica deci, vedeti???
Multumesc din suflet ptr urarile de LMA, sunteti niste dragute ca de obicei!!!
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR, BEBELUSILOR SI TATICILOR CARE SE ANIVERSEAZA AZI, SA FITI SANATOSI SI FEICITI!!!
UN LA MULTI ANI SPECIAL PTR ORLANDO-ANDREAS (GINERI-MIU), SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI VOINIC. PUPICI DE LA MIRUNICA
Ina nu ma pricep la zodii, insa am un "taur" in casa si nu stiu daca e cea mai buna varianta. Adica sunt incapatanati nene..ceva de speriat. Da' buni la suflet..
Joy hai ca poate se da pe brazda si Vladutul, tare astept ziua aia cand o sa intri si o sa scrii cu majuscule ca a dormit toata noaptea
Anda se serbeaza si Andrele, si Andele si Adrianii
Fug si la sarbatoritii de azi, apoi ma reintorc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dienutagraviduta spune:
neata si "la multi ani!" mamici/pitici sarbatoriti !!!
iar n-am avut ieri net, cum ma bag si eu in treaba aici pe forum si mai inteleg si eu ce se discuta, cum imi taie astia macaroana ... mi s-a zis ca ar folosi cineva un router pe scara si le strica la astia cu netul ploile ... le-am zis sa puna naibii la suport tehnic un numar gratuit, ca iar a durat 10 minute pana am rezolvat ... macar atata ....
apropo de motz. am inteles ca e obligatoriu ori inainte de 1 an, ori dupa 3 ? asa e ?
ca nasa lucutzei nu-i in tara de vreo 2 saptamani si vine abea pe 5 dec. as fi vrut sa-i iau motul atunci, fiindca acum prea mult par n-are, dar oricum pana la 3 ani ii creste si stiu ca n-am voie sa-l tund daca nu i-am luat motul ... iar eu am oroare de bebei cu plete ....
ce ziceti, care rau e mai mic ? motzul luat imediat dupa 1 an, sau tuns fara motz taiat ??
dienutagraviduta spune:
aaa, intrebare extrem de importanta : ca papa singura din castronas missa lui alinush ?? sau variante de retete pentru mancat singuri ... eu sunt cam in pana de inspiratie, si luca mananca mai mult piureuri, care se soldeaza cu jale totala daca il las singur ...
sa va zic ce am facut ieri ... am vizitat o cresa de stat din militari; am fost placut surprinsi ...
Noki_Lara spune:
Multumesc si io de urarile de LMA! Io sarbatoresc prin greva la lectii, asa ca bag la greu forum!
Madau- wooooow, se serbeaza si Adrianii? Habar n-aveam. Ia sa-i zic si io lui Adila LMA.
Dienutza- motul s epoate taia oricuan, chiar si dupa 1 an, pana catre 3. Nu-i problema. Mai nasol e sa-l tunzi fara motz taiat. dar asta pur teoretic, ca in fapt nu cred ca se intampla nimik.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki se serbeaza si Adrianii, am intrebat noi acum cativa ani un preot, ca aveam divergente in familie, deh....pe tati il mai cheama si Adrian..ne facem cadouri reciproc. Deci LMA ptr Adila
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Morgano spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele derivate din Sf. Andrei, copilasi, mamici, tatici si alte persoane dragi voua
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
felicia74 spune:
LA MULTI ANI pentru colegul de celula al Ilincutzei - Andrei-Petru, Vladut Andrei, Iulia-Andreea, Alexandru Andrei, Patricia Andreea, Vlad Andrei, Rares-Andrei, Orlando-Andreeas, Nichita Andrei!!!
Tot ce-si doresc si mamicilor: Noki_Lara, Xandra28, Ilenutza, Mandykisch, Madau si Anda77
Sper ca nu am uitat pe cineva, daca am facut-o
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Adrienii/Adrianele au alt sfant, e chiar Sf Adrian. Daca vreti va zic si cand e.
felicia74 spune:
Uitati-l aici:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august26.htm
Hi, hi, are si Natalia sfant ocrotitor