LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
tania-z spune:
Dienutza ai fost simpatica cu "raceul" . Dar hai sa-ti spun. Soacra mea DE CAND O CUNOSC (a se citi 13 ani) e la menopauza si are bufeuri! Si-a terorizat baietzii cu astea, de sotul meu nu ma suporta efectiv cuvantul. Cred ca daca as vrea vreodata sa divortetz ar fi suficient sa-i spun lui Cosmin ca am inceput sa am bufeuri
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Tania imi permit sa bag si eu un sfat. Soacra-ta asta are ea destule defecte (pe care le-am mai discutatara) dar il iubeste pe Stefan si e mama lui Cosmin. Si va vrea binele. Si incearca sa va ajute, chit ca uneori mai da cu stangul in dreptul, dar am impresia ca nu din rea-vointa sau din rautate. Tu, pe de alta parte, esti un caracter destul de neimblanzit din cate bag eu seama; si ca sa te simti bine cu cineva trebuie sa te chiar armonizezi cu el (cunoaaaastem pt ca asa patesc si eu). Daca te calca cineva pe coada, reactionezi destul de repede si de violent.
Dar relatia cu socrellina e la toata lumea un subiect sensibil si e in interesul ambelor parti ca ea sa decurga cat mai bine. (Tie iti prinde bine sa te mai ajute cu copilul iar ea nu-si doreste sa fie exclusa din familia voastra). Asa ca incearca sa-i vezi partile bune, sa nu mai remarci chestiile care nu-ti plac, adica sa treci mai repede peste ele, sa nu te tot gandesti la ele. Cand e ceva absolut inacceptabil pt tine, sa incerci sa discuti cu ea usurel si fara resentimente.
Noa, astept sa te superi !
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume...si mamici si bbei, sa va dea domnul numai sanatate si fericire si tot ce va mai doriti!!!
Catutza ms mult . Si deocamdata aseara aluat prima tranta din picioare ca s-a impiedicat de ceva in drum spre premergator(3 pasi a facut) si a lua-o dar....i-am atras atentia cu altceva si a uitat imediat!
Inutza scuze ca iti provoc pofte!!! Dar...poti sa iti faci si tu ca acolo o exista ficatel..doar nu??? Si se face tare repede!!!
Noki eu ii dau lapte de vaca de la vaca direct si il fierb bine de tot. Dar i-am mai dat si Dorna rosu si doar l-am incalzit!
Dienutza avand in vedere ca e chestie de obicei....cate bordeie atatea obiceie!!!Asa ca...si eu ii iau motul de Sf. Stefan la sora'mea la BV si nu cred ca are nimic. Doar nu o sa stau cu copilul netuns pana la 3 ani!
mai Adrianii nu se serbeaza. Exista Sf. Adrian pe 26 august!!!
Madau sry dar preotul pe care l-ati intrebat ar tb sa se uite mai intai in calendar. Exista sf. Adrian pe 26 august deci....Andrei zic eu ca nu are nici o leg cu Adrian. Dar....
Si sora mea e Adriana si d-aia stiu si stiu de cand hau....
Trimit si revin...
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Mihaelutat spune:
Lavi saru'mana de raspuns. Un asememena indemn face foarte bine la buzunarul meu deja aproape gol , si asta cu doua saptamani inainte de leafa.
In ceea ce priveste menopauza, eu sunt mare maestra tot din cauza soacrei iubite si mult adorate.... Si ea, ca si altele justifica atitudinea "bine-voitoare" cu bufeurile si starile nasoale provocate de menopauza de vreo cativa ani... Mai nou imi face si destainuiri legate de viata ei intima cu sotul ei, adica socrul meu... Asta chiar imi face parul maciuca... dar chiar nu vreu sa stiu, nu ma intereseaza, mai bine sa o tina tot cu menopauza decat sa aud astfel de amintiri din cripta. Si se plangea ca a trecut ceva vreme de cand nu au mai facut nimic, daca ma intelegeti ce vreau sa spun, si din acest motiv este "foarte nervoasa". Dar nu vreu sa stiu ca eu vreu sa fac si daca o aud pe ea nu mai imi trebuie neam.....
Dar nu vreu sa va ingrozesc, asa ca ma opresc aici...
Va pup, asta daca va mai arde de pupat....
Mihaela
album dn Titi
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Dienutza ai fost simpatica cu "raceul" . Dar hai sa-ti spun. Soacra mea DE CAND O CUNOSC (a se citi 13 ani) e la menopauza si are bufeuri! Si-a terorizat baietzii cu astea, de sotul meu nu ma suporta efectiv cuvantul. Cred ca daca as vrea vreodata sa divortetz ar fi suficient sa-i spun lui Cosmin ca am inceput sa am bufeuri
Mai, sa stii ca nu-i gluma: maica-mea a intrat la menopauza la 46 de ani si cat a mai trait ea, pana la 58, tot avea periodic bufeuri. Chiar zicea ca ce-i cu menopauza asta, ca nu se mai termina. Bine, nu des, ca la inceput, dar mai avea.
(maica-mea m-a nascut la 39 de ani, de-aia diferenta mare de varsta)
Soacra-mea in schimb a trecut f usor peste menopauza, nici nu stiu cand a avut-o. A zis ea ca pe la 50 de ani dar n-a avut nici o pb.
tania-z spune:
lavi nu ma supar, tu ma cunosti! . In conditii normale as tine cont de sfatul tau si sunt absolut convinsa ca ea il iubeste mult pe Stefan. dar eu nu mai vreau o relatie cu ea, nu mai vreau sa fac nici un efort, ca fac destule altele si acum sunt in perioada in care Cosmin se obisnuieste cu ideea de bona/bon(nu are probleme daca va fi barbat). Asa ca ea nu va mai veni asa de des, ceea ce-mi si doresc. Nu stiu daca v-am spus, dar ultima isprava (datorata tot ipohondriei) a fost cand a inceput sa se invarta prin camera, cu mainile in lateral, zbierand dupa mine ca nu mai gaseste patul sa se aseze. M-am ingrozit gandindu-ma daca era singura cu Stefan sau, mai rau, daca era cu el in brate! Cosmin e convins ca a fost teatru, eu, orice ar fi fost, chiar si pe bune (desi e greu de crezut, ca, la alti stimuli "invie", de exemplu, ca sa iasa sa ude florile pe hol nu se mai simte rau sa se rujeze, poate o vede cineva) eu nu mai vreau sa stau cu frica in san cand nu sunt si eu acasa. Nu va spun ce stres am cand nu sunt si eu cu ei! Si asta nu e ok.
Mihaelutza m-am inecat cu zacusca de ras cand ti-am citit postarea cu "povestirile din cripta"
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Tania inseamna ca te cunosc eu pe tine, dar n-o cunosc indeajuns pe soacra-ta!
Pai daca e chiar asa nasol cu ipohondria/bolile ai dreptate sa nu ai incredere sa o lasi cu Stefan. Ca el e deja destul de solicitant si in perioada 1-3 ani va fi si mai mult.
----------
Acum am apucat si eu sa ma uit la pozele de la ziua lui Rachel. Mi-am rezervat mai mult timp pt ca m-am gandit eu ca sunt mai multe!
Tare frumusica sarbatorita, ii statea f bine atat printesa cat si chinezuta! O familie fericita (si mai avea si un membru ascuns!)! Iar purcelul... foarte apetisant!
Ce aveati in sticlele alea de apa minerala romaneasca? Probabil tuica, nu? Ca doar nu apa minerala!
simona dragusin spune:
LA MULTI ANI,DIN TOATA INIMA PT TOTI SARBATORITII ZILEI !
fetelor
SIMONA si PATRICIA
dienutagraviduta spune:
mai, remarc ca sunteti rautacioase; nu stiu voi, dar eu una nu planuiesc sa-mi inchei viata sexuala cand m-oi festeli nitel, si nici sa-mi fie rusine de ea. vorba aia, "barbatul pana poate, iar femeia pan' la moarte ..." totusi incep sa ma indoiesc de intentiile ortodoxe ale unor socrelle ... nu de alta, dar si eu daca o s-o vad pe nor-mea ca se oripileaza asa de categoric de unele chestii, nu cred ca o sa rezist tentatiei de a-mi bate nitel joc de ea ....