LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

LA MULTI ANI tuturor sabatoritilor de azi!!!

Sa va dau vestea cea mare :fi'miu e perfect normal ,abia ne-am intors de la doctor ,sint in al 9-lea cer ,nici nu va inchipuiti cite griji mi-am facut si cum am (n-am) dormit azi noapte!!A zis Jianu ca e normal orice fel de mers la virsta asta pina si-l formeaza definitiv si cica-i foarte avansat la mers pt virsta lui!!
Madau ,cuscra ,pai io nici nu stiam ca va sarbatoriti si voi azi :LA MULTI ANI si multa fericire va doresc !!Multumim din suflet pentru urari si un pupic de la ginertu' pt normea!
Acum va las ca tre' sa apara dr. la vaccin :((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am ras cu lacrimi Mihaeluta....
Dienutza .... cand e de apari ca prin minune si tu

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Madutza , ce ma bucur pentru voi! Nu-mi pot imagina prin ce ai trecut. Bine ca e ok. Pupici sarbatoritului!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madutza, super, ma bucur fte mult ca totul e ok

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna ziua!

LA MULTI ANI ADREI, ANDREEA, ANDRA !!!!!!
Sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi !!!!

Multumesc mult tuturor pentru raspunsurile linistitoare -ici infinitzi! V-am spus ca in privintza acestei probleme m-am mai linistit insa involuntar imi mai zboara gandul si ma framant !

Meems, voi ce mai faceti ? Sunteti bine, nu?! Rianna frumushica!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza ce ma bucur! Acum asteptam sa vina cu aceleasi vesti si Camelia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

bravo !!! nu stiu de ce, dar de la inceput mi s-a parut exagerat "diagnosticul" ... iar despre minunata dr bratu ioana, eu pot sa va spun eca e o tampita ... :)
ripley, ce chestie ! si nici macar nu sunt scorpioanca ! sunt rac ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfantului Andrei!
Chiar ca asta e inceputul sirului de sarbatori, faina zi

M-am trezit cu ceva intrebari si raspunsuri la chestiuni mai vechi:
Madutza, super veste, asa si trebuie de ziua lui!
Cu trezitul mai tarziu dimineata, la noi in general functioneaza urmatoarea strategie (am incercat-o chiar azi ): pe la 6-7, cand incepe sa se foiasca, nu-l mai astept sa faca ochi ci ii dau repede biberonul. In general il ia fara probleme si apoi adoarme inapoi pana dupa 8. Totul e sa fiu pe faza. altfel, se trezeste de-a binelea si flamand si e mai greu de pus inapoi la nani.
Parca si Sarah lui Noki tot asa face.

Lavi, Noki, ati putea va rog sa puneti ceva poze cu caruciorul de papuisi de la Hauck? Ca sa stiu ce sa caut... Caut cadou pentru fetita prietenei mele, face si 2 anisori de sarbatori, si mi se pare foarte potrivit...
Si tot pentru Noki: cum ii place Sahrei calutul de lemn? E prea mica pentru el?
Sora-mea s-a apucat deja de achizitionat cadouri - tot ce i-am spus vreodata ca as vrea pentru Cristi deja a cam cumparat, urmatorul pe lista ei e calutul. Grea misiune pentru noi sa mai gasim ceva care sa-l incante pe Cristisor. Si sa mai lasam loc si pentru la anu'

Cu bunici vs. bone e complicat: pe de o parte bunica e mai aproape de stil de viata ca noi decat o bona externa, isi iubeste incontestabil de mult nepotii, dar pe de alta parte... e tare greu de gasit o cale de criticat sau de influentat ceea ce nu ne convine noua. cu bona lucrurile sunt mai clare: primeste instructiuni, face ce-i spui, daca nu - la revedere!
Chiar, Lavi, tu cat de mult iti dadecesti soacra cand lasi fetele cu ea? Si cum o faci fara sa se simta nu-stiu-cum ?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza bravo! Eram sigura ca nu e nimic. Ati mai scapat de o grija

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ziua buna si de la noi,

LA MULTI ANI!!!!!!ARENREILOR SI ANDREELOR ,BEBELUSI ,MAMICI SI TATICI

O ZI FRUMOASA,PETRECERE SI MAI FRUMOASA,O VIATA LINISTITA SI MULTE

BUCURII!!!!

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput