LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
ela27oana spune:
HELPPPPPPPPPPPPPPP,AM SCRIS AIUREA MESAJUL ANTERIOR,SI NU MA LASA SA-L STERG
ASA CA SCUZE "ANDREILOR"
Ela si Oana-Daria
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
cu bona lucrurile sunt mai clare: primeste instructiuni, face ce-i spui, daca nu - la revedere!
He-he! Asta-i viziunea idilica despre bone a celor la care bunicii stau cu nepotii!
Bona.. face ce-i spui in masura in care o controlezi si in masura in care e dispusa sa te asculte. Majoritatea fac tot cum cred ele ca e mai bine.
Hai ca iti raspund pe larg mai tarziu, acum trebuie sa o hranesc pe Nati.
Poza la carut din pacate n-am cum sa fac, e ascuns in geanta cu cadouri de Craciun care e in compartimentul de sus al dulapului si pe langa ea sunt cladite cu multa maiestrie hainele in locul carora e pusa. Nu cred ca le pot cladi la loc.
dienutagraviduta spune:
maria, apropo de disputa bunici vs bone : chestia cu bona si instructiunile e foarte relativa ... cel mai mare cosmar al meu e ca ar sta la tv all day si cu juma de ora inainte sa vin eu face ordine, schimba copilul si pufff ! toate bune si frumoase ...
v-am spus, momentan noi vizitam crese. habar n-aveam ca exista un program de educatie acolo ... cred ca mie imi ramasese impresia de pe vremea lui ceausescu, cand cresa era ca o pedeapsa ...
ela27oana spune:
MADUTZA -MA BUCUR CA E TOTUL IN REGULA UN PUPIC MARE PITICULUI DE LA NOI
Ela si Oana-Daria
hanuc spune:
Buna........dupa aproape un secol abia azi au reusit sa imi instaleze si mie netul.Cum va spuneam acum ceva timp ne-am mutat in Bucuresti cam de 2 saptamani si este super .I-am facut vaccinul de 1 an lui Lucasor si sunt destul de bulversata ca doctorul a decis vaccinarea desi inca mai prezenta rosu in gat...
Sper sa fie bine dar eu cred ca o sa consult si alt doctor...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi Andrei si Andreiute!
Sa fiti fericiti si iubiti !
Claudia si Lucasor
dienutagraviduta spune:
exact cum spune lavi ... poate dupa masa detaliezi ...
dar de ce e asa blindat caruciorul ? cumva silvia face cum faceam eu cand eram mica, rascoleam toata casa dupa cadoaie, sau nu vrei sa dea accidental peste el ? cred ca mai degraba varianta asta din urma, eu eram mai mare cand faceam chestia asta ...
camelia_daniela spune:
Madutza, ce bine ca e bine micutzul Orlando !!!
Lavi, multumesc pentru gandul bun!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
Ce mama sunt! Pai daca n-a vrut ieri piureul cu cartofi azi am incercat iar. Of course nu a vrut dar a facut mult mai rau, cred ca am speriat tot Militariul. Dupa cateva linguritze, a inceput sa se plictiseasca in scaunul de masa, dadea din picioare, se intorcea. Bun, trecem in pat, unde mai manaca 2 linguritze. Apoi nimic! M-am enervat si am lasat-o in pace, zicand ca gata, nu i-e foame. De aici, circul cel mare: incepe Ilinca sa ma certe - na-na-na-au-au-au-na-na-na si distruge patutul, scoate sertarul de jucarii etc. In final am cedat psihic si i-am dat un bibe cu lapte pe care l-a ras fericita. Of course, acum doarme linistita in patut ca e satula. Ma duc in dormitor sa-mi bandajez nervii bolnavi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Fetele ,gata ,am facut vaccinurile Pentaxim si Trimovax ,m-a imbirligat doctora sa le facem pe amindoua odata ,sper sa fie bine ca tare mi-e teama de reactii adeverse ,..el vad ca e bine deocamdata ,nici n-a plins prea mult ,si-a revenit super repede!
Trimovax-ul habar nu aveam ca se da de la stat ,ca eu il gasisem in farmacii ,este cel care inlocuieste Priorix-ul ...
Va mutumesc din suflet ca v-ati bucurat alaturi de noi pentru vestea de azi!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
ela27oana spune:
DANIDA-PE UNDE ESTI???AI MERS LA SERVICIU???CUM ESTE CU BONA???MAI DA-NE UN SEMN
sa va zic si voua;eu si danida am nascut in aceeasi zi la elias,cand eu am intrat in sala de nasteri ea intra in sala de travaliu,nu ne-am vazut,si-l aminteste insa pe sotul meu care tot repeta"naste ela!!naste ela!!"si i-a urat ei nastere usoara,cu siguranta ne-am vazut la alaptat si la externare,dar nu ne mai amintim
hai ca mi-am mai amintit ceva:inaintea mea cu 15 min a mai nascut o mamica,si asist de la neonato,cand a iesit cu baietelul,i-l pune sotului meu in brate si ii zice "sa va traiasca baietelul" tati socat"unde e fata mea,imi vreau fata"saracul dupa 20 de ore de sta pe holul spitalului se trez cu baiat in brate,noroc ca a iesit moasa si i-a spus repede ca nu-i a-l nostru,ca eu acum nasc
Ela si Oana-Daria