LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 21

felicia74 spune:
ina mama, chiar ca e mortala soacra-ta, cum cara ea untura cu Boeingul Eu as cam face misto de ea, ca prea e de tot...
quote:
am observat ca cei varstnici nu inteleg dom'le,
mie imi zici? Dar se pare ca asa ajungem si noi

Catutza nu te supara, mai e timp

Camelia stai linistita, nu e incapatanat din cauza zodiei ci a sexului. Pana acum barbat capos eu nu am vazut...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

felicia74 spune:
ela ehe, elias, alte conditii Cu taote ca nasa mea a fost mai multumita de Giulesti (und e a nascut prima oara), dar eu nu sunt de acord. Dar gusturile nu se discuta...
pischi bravo sunteti pe durmul cel bun
madau o sa vad ce face cu pediatra, din pacate e si medic de familie, vin o gramada de pensionari la ea... mai bine iau eu vaccinul si ma duc la sfarsit d eluna, cand nu s edau retete compensate.
gata, la treburi, ca am scris o gramada.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Madutza10 spune:
Salutare fetele1
Noi am petrecut pina pe la 2:00 iar azi sint moarte de oboseala ,ne-am trezit cu vreo 12 persoane ,deci ne-am cam intins ,baiatu' s-a ,,retras ''mai devreme ca era tare obosit !
Pina acum nu a avut nimic in urma vaccinului ,sper nici de acolo in colo ,a fost tare vioi aseara ,a dansat ,a ras ,a alergat pe toata lumea dar a adormit prea devreme asa ca poze cu tortuletu' n-am facut ,in schimb avem multe alte poze ,daca aveti chief sa va uitati!!
Fug sa-i fac papa cat doarme!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI

ela27oana spune:
la ora asta ma controla parvu si imi dadea veste cea mare ,nasc fara sa imi provoace nasterea ,s-a deschis colul
hai ac azi cred ca o sa va plictisesc cu povestirile mele
Ela si Oana-Daria

roxisialexia spune:
hello helo!
In sfarsit am si eu o zi libera, dar m-a trezit alexia la 5.30 si sunt obosita deja.
Fetelor ma gandesc la voi, cele care duceti lupte seculare sa pape copilasii si mie si jena sa spun ca a mea de cand cu vit.C are o pofta de nu o recunosc, nu stiu daca sa imi fac griji sau nu, ca nu vrea sa pape orice, fructe nu mai vrea iaurt idem, in schimb ii place cascavalul la nebunie, supa si spaghete cu branza.Am citit ce ati discutat despre lapte si cred ca luna asta o intreb si eu pe pedi daca nu e cazul sa trecem la nestele junior, ca la cel de vaca nu ne lasa.Am incercat aseara sa ii dau iaurt la dorna, nu am gasit mili, si ce sa vezi- s-a inrosit pe fata.Acum stau si ma gandesc oare dermatita aia poate sa revina, ca vad ca ma mosteneste pe mine cu alergiile si mi-e si teama sa incerc-albus, peste.
mimi, sincer imi pare rau de tot, iti doresc putere sa treci peste aceasta perioada
gabitaco, frumos ai spus!
noki esti tare rau ..."reteta negara", succes! si felicitari pentru zilele trecute, eu citesc zilnic, insa asa de obosita ma simt seara ca nu mai apuc sa scriu ceva.Si minte limpede la lucrari
simona, felicitari pentru masa festiva...superb, mi-a placut foarte mult.Si papusica ta e frumoasa rau Despre tortul printesa vreau si eu detalii, pentru ca am vazut la o cofetarie asa ceva si ma incanta si pe mine sa cumpar unul pentru sarbatori, insa daca se face usor poate incerc acasa.De unde ai luat papusa, bilutele si frisca roz? LA cofetarie e 35 ron kg, merita sa il fac acasa?
meems, cum te mai simti ?
gandacel, ma bucur sa aud vesti bune despre bona, felicitari pentru achizitie si sa fie intr-un ceas bun! Sa inteleg ca te intorci la servici?Sa ne pove cum a fost la defilare.
feli, se pare ca printesei tale ii place actiunea ai grija ca sunt tare curiosi.Azi ce aveti in meniu?
madau, luminile se aprind la ora 18.Ma bate si pe mine gandul sa merg, sa vedem ce spune tati.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

ela27oana spune:
apropo de lapte,MADA am ajuns la 3 masuri milu cu 3 nan si ii place ,nestle junior are gust bun
Ela si Oana-Daria

Madutza10 spune:
Ela ,gata se deschid acum!:)
Madau ,chiar am uitat sa pun griu ,o facem in fiecare an dar ieri nu mi-am adus aminte sub nici o forma!Azi nu mai e valabil right?:)
Simona,tare frumoasa petrecere ati avut dupa cate vad in poze ,ai o fetita scumpica foc ,va doresc numai fericire!Mincarica tu ai facut-o sau ati avut vreo firma care s-a ocupat ??Arata tare bine:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI

miha2006 spune:
[quote]
Apropo, leoaicelor Noki, Catutza, Lavi barbatii vostri in ce zodie sint? sper ca nu am scapat de la apel nicio alta leoaica din grupul nostru. Nu va intreb cum va intelegeti cu ei ca deja sint amanunte de culise . Sinteti dominate sau dominatori?[quote]
... mei INUTA si io-s p'aici... si daca tot intrebi... Dan e scorpion, iti dai seama ce "meciuri" avem, norocul meu este ca inteapa f rar, este un scorpion dresat de acvariu
Am vazut-o pe Patricia scumpa, o minune de fetita, sa-ti traiasca floricica.
ma duc sa fac ceva de papa...
...aaaa
LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA
MIHA SI IULIA BUBULINA

Madutza10 spune:
Feli ,noi am facut 2 vaccinuri ieri si se simte tare bine ,eu zic ca si Trimovax-ul e bun ,asta in cazul in care nu gasesti Priorix ,eu nu am gasit ,trebuia sa fac comanda si sa astept ceva pina-l aduceau!
mimmy ,imi pare sincer rau de problemele care au aparut si de faptul ca a trebuit sa renunta la sarcina ,imi inchipui prin ce treci dar noi sintem alaturi de tine ,macar cu o vorba buna ,poate te ajuta cumva !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI