LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

madutza-nu se deschid pozele

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ela ,tre sa se deschida ,ca am setat ,,publinc'' ,erau ,,private''

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neatza si LA MULTI ANI!

I-am luat si eu cadou lui fiu'meu, de mos Nicolae o masinutza cu telecomanda. A fost tare incantat de masina, care e rosie, dar mai ales de telecomanda! . Dupa cum observati, nici eu nu ma pot abtine sa nu-i dau cadurile mai repede.

Feli tare de tot Ilincutza, pacat ca nu ai putut poza. Dar imi imaginez....

Ina a fost tare fain sa fii in forma, mi-a lipsit "logoreea" ta.

Madau care e faza cu graul incoltit, ca eu nu stiu nimic!

Simona super petrecere ati avut! tare dulce fetitza, dar si mamica e pe masura .

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madutza - super pozele ! Ai un baiat super frumusel! Imi place Tweety cel mare !!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra dementiale pozele. Da io vreau neaparat sa-mi spui de unde l-ati luat pe Tweety..vreau si eu ptr Miruna ca e jucaria ei favorita..insa asa mare n-am vazut. .

Poti sa-i mai pui si azi grau, io zic ca e ok, mai bine mai tarziu, decat deloc

Tania de Sf.Andrei se pune grau la incoltit pe o farfuriuta sa ceva, si in functie de cat de frumos, verde, mare creste se zice ca asa iti va fi merge anul urmator. Asa e traditia, noua mama ne pune in fiecare an, sa vezi cand ne ducem la ea ce nebunie iese, al cui e mai mare, mai frumos, etc.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

MADUTZA-FFFF FRUMOASE,DAR CEL MAI DULCE E SARBATORITUL,SA VA TRAIASCA

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cuscra ,l-am primit de la fini ,nu stiu de unde l-au cumparat ,stiau ca fi'miu e fan Tweety si au cautat mult am inteles ,avem vreo 10 tweetylici in casa si tot nu se satura!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Multumim de aprecieri
Pregatirile le-am facut eu singurica.Poate par complicate la prima vedere dar sint f simplu de facut.
Tortul a iesit frumos dar nu si f gustos...
Papusica am cumparat-o de prin niro,i-am invelit picioarele intr-un carton +folie alimentara.
La baza are un blat obijnuit(cu crema,desigur)in care am infipt papusa.
Apoi am rupt bucatele alt blat pe care l-am amestecat cu frisca si dulceata si am modelat fusta.
Ar fi trebuit sa iasa mai ..infoiata dar n-am mai avut materie prima !
mi-au intrat 2 blaturi,1 kg de frisca lichida (hulala,da nu-i buna !)
putina nutela si dulceata.
Ar fi trebuit sa fac eu blaturile,cred ca ar fi iesit mai bun dar n-am avut timp.
Bilutele aurii -din Metro- cam10 roni borcanelul,dar ajunge pt 10 torturi.
Frisca roz are colorant alimentar (din Cora,da nu stiu cit costa ca l-am luat de la o prietena)

Cam atit.Data viitoare o sa-l fac "diplomat" ca-i mai simplu si mai usor de ornat.

Hai ca am facut "la bucatarie" aici.
Daca vreti sa stiti careva procesul tehnologic la aperitive...vi-l spun pe PM.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MADUTZA superbe pozele, iar costumatia micii vedete mi-a placut tare mult. Dar tu esti tare tinerica, nu-i asa?

SIMNA eu una vreau detalii cu privire la aperitive. As fi bagat mana in foc ca le-a adus o firma de catering! felicitarile mele!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

SIMONA-TARE FRUMOASA PRINTESA TA,SA VA TRAIASCA SA VA BUCURATI DE EA
reusita petrecere ,iar tortul facut de tine arata demential,yamiiiiiiiiiii

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput