LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 23

Madutza10 spune:
Tania ,nu chiar foarte tinerica ,merg pe 28 :)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI

anda77 spune:
buna dimineata-pranz, ce-o fi,
am citit tot, dar e o ameteala in capul meu ca nu stiu ce-care-unde-cum-cui sa raspund...
ce-mi amintesc sigur ca trebe sa spun:
ela, ce simpatica esti cu amintirile, cunoastem starea...
tania, si nic a primit aseara o masina cu telecomanda, dar noi i-am rupt antena deoarece ne e frica sa nu si-o bage in ochi sau sa se raneasca la gingii cu ea, mie cel putin mi s-a parut f.periculoasa sarma aia. si am aruncat telecomanda. sigur va mai primi pe la doi ani una cu telecomanda, de-abia atunci mi se pare ca se va distra bine folosind telecomanda.
mimi, imi pare f. rau, n-a fost sa fie de data asta, o sa fie data urmatoare. pupici si putere de la noi!
paranteza haioasa tot pt tania, referitor la masini: a mai primit si o masina de pompieri care are un buton deasupra pe care, cand il apesi, face nio-nio-nio si se aprinde cateva secunde...taica-sau, ca sa-l invete sa apese singur, statea in spatele lui si ii apasa degetelul lui nic peste buton: uite, tati, aici apesi sa faca nio-nio. i-a apasat o data, i-a apasat degetelul a doua oara, a treia oara nic, in loc sa apese sin gur, a ridicat doar degetelul sus, deasupra capului, stiind ca-i ta-su in spate, sa-i ia el degetul si sa-l puna unde trebuie:))) foarte haios ni s-a parut noua:))) in final a invatat singur.
madau, am doar cateva cuvinte pentru tine: reteta de pui cu andive a intepenit audienta, castronul a fost ras imdeiat, cu bataie pe el! senzational a iesit! aceasta reteta va dainui de-acum in casa mea! sa-ti dea Dumnezeu sanatate!am imbunatatit-o putin, in sensul ca in loc de otet simplu, am pus d-ala negru, balsamic, cu condimente, imi scapa numele. a iesit nemaipomenit.
ina, tu oricum vei naste cand vrea Dumnezeu, degeaba iti faci calculele cu zodia:))))) dk nu vrea Dumnezeu o anumita zodie, poti sa faci orice sa iasa, nu va iesi:))) eu sunt taur, dar n-o sa-ti spun ca este cea mai buna zodie, cum ca ar fi de preferat intre taur si gemeni, optiunile tale.
Din studiile mele oarecum indelungate in domeniu, sau poate putin mai indelungate decat ale voastre ca m-a pasionat:))), sustin ca nu exista o zodie mai buna decat alta! au fost echilibrate astfel incat sa acopere tot spectrul de posibile calitati si defecte.
nu mai stiu dk tu sau altcineva ati spus ca gemnenii ar fi cel mai destepti. Iar e fals ca nu exista ca nativii dintr-o zodie sa fie mai destepti decat aia din alta, gemenii dau doar impresia asta. Ei sunt printre primii la superficialitate, in schimb. Geamanul stie cate putin din orice domeniu si expune asta destul de abil intr-o conversatie, astfel incat da impresie de cunostiinte deosebite, dar el de fapt, nu stie complet din niciun domaniu. nu stiu dk se intlege ce vreau sa spun...
ce-o mai face bic, nu a mai intrat de mult, de cand a zis ca trebuie sa se concentreze mai mult pe facultate...bicule, ce mai faci?
simona, mii de scuze, abia azi voi scrie la subiectul de lma al fie-tii, am fost cu o groaza de altele ieri.
trimit asta sa nu pierd, Doamne feri!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

tania-z spune:
Anda , mi emi e sa pare tare destept Nic! pai la ce sa faca el efort, daca tat'su tot si-a oferit serviciile?
. Nu ai si poze de ieri?
Madutza super, atunci! sa te mentii tot asa.
madau mersi de explicatie. Ce obicei fain la voi in famile!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

madau spune:
Anda, ma bucur ca v-a placut, e reteta mea preferata ti-am spus, destul de usor de facut si foarte buna. Otet balsamic...buuunnn..folosesc si eu cand am prin casa, mie-mi place sa-l mananc si gol cu paine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

hanuc spune:
La multi ani Vladut!Sa cresti mare si destept!
Ela ,nici mie nu imi vine sa cred ,ca Luca merge in picioruse si a inceput sa faca o gramada de ghidusii .Deja nu mai zic ca e bebelus ci spun despre el ca este un baietel de care sunt foarte mandra.
V-am pupat!Sa petreceti bine de ziua nationala....
Claudia si Lucasor

ela27oana spune:
CLAUDIA SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI MULTE REALIZARI ALATURI DE FAMILIA TA
Ela si Oana-Daria

ela27oana spune:
ANDAmultumesc cand iti aminteai si tu acum cateva zile ,m-am dus repede sa citesc ce postai zilele acelea,intradevar emotionant
Ela si Oana-Daria

madau spune:
Simona vreau si eu retetele de la minunatiile alea facute de tine .
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Madutza10 spune:
Anda ,cum ati petrecut de ziua poetului???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI

catutza spune:
Salutare!!!
Noki si Dordia , eu stiu ca la 18h se da drumu la beculete. Noi mergeam deobicei in fata la inter ca se dau si artificii, o sa fie frumos.
Felicia
quote:
Catutza nu te supara, mai e timp Acum gandeste-te si tu cum ar fi la KFc cu Bianca bagandu-si manutzele in aripioare si sos de usturoi. Mai avem chef de petrecut?
Pai anu trecut am luat la pachet ca acolo nu era chip de mancat.
Multumim de aprecieri al adresa Biancai, deeci asta e incepultul...
Ina, eu leu-Mihai scorpion.Ne intelegem bine, eu sunt agitata rau el e calm. Asa ca te completam. De inteles ne intelegem super bine .
Cata si

Bianca si noi2