LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza- scumpic foc Orlando cu Tweety-ul lui cat China!

Miha- mama-mama, ce combinatie! Leu cu 2 bucati de scorpii in casa...

Anda- hi hi hi...boem poetul, ce sa zic! Vrea totul servit de-a gata!Chiar asa, vrem poze!

Catutza- saru mana de info cu beculetele.

DECLAR CA MERG IN SEARA ASTA LA BECULETE. CINE SE MAI INSCRIE???????CA CICA VA FI SI UN CONCERT.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

intrebareeeeeeeeeeee

CE STITI DE ADIMINISTRAREA DE ZYMA-FLOUR SAU FLOUR,PT DINTI LA COPII?????CE FELD E PASTA DE DINTI,IN CEEA CE PRIVESTE CONTINUTUL DE FL SE FOL LA COPII??????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Ela, zymafluorul e un tratament cu fluor care trebuie administrat cu sfintenie pana la 18 ani. Sau 16, nu stiu exact. Cert e ca trebuie luat zilnic o pastiluta, ca daca se sare peste o zi-doua, totul e INUTIL. Iar cum fii-mea va merge si prin excursii si in diverse locuri fara ca io sa fiu convinsa ca isi ia "pilul", io personal am ales varianta de a NU-i da asa ceva.

Pasta de dinti e ok cea speciala de copii. Se gaseste prin hipermarketuri. Vreau si io sa-i cumpa data viitoare cand merg. Impreuna cu periuta de dinti.
ca deh, amu avem 2 dinti si inca 3 ciotuletze, numai bune de spalat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am pus 2 pozici de ieri. saptamana viitoare, de ziua lui, va delectam cu un ditamai albumul de party, speram.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

SI NOI VREM LA BECULETZE..., sa vb si cu tati si vedem ce zice, intru si va dau de veste. Sper sa nu fie rece, ca io tre sa iau si copilu'

Ela cu Zymafluorul vad ca ti-a zis si Noki..e complictata rau treaba.

pasta de dinti eu i-am luat Mirunei, la recomandarea stomatoloagei, Oral B, din aia de fructe, cu maimutoi pe ea, si periuta la fel. E exceptionala la gust

gata, acu chiar ca fug, revin sa zic cu "beculetele"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Iar am timp de PC si bate vantul pustietatii pe aicea...

Pai bine mai Ando mai, chiar atata chitrosenie??????? 2 poze??

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, motivul chitroseniei este ca nu am nfacut poze. am mai pus inca 2 poze, da's ultimele. sau singurele ramase:))
tania, prietena mai baba a lui nic din ultima poza este cumnata lui ami.

mai, a mai primit nic un bat de-ala care se balanseaza pe un postament si pe bat sunt cateva cercuri de scos/pus la loc. Dom'le, se sperie ingrozitor de jucarica aia inofensiva! a izbucnit in plans de ambele dati cand i-am pus-o in fatza. si se trage inapot din calea ei Nu stiu ce-i sugereaza asa horror..

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ando, te iert, atuncea, ca motivul e intemeiat, dar totusi meritzi na-na la fund ca nu ai facut poze. Pai bine soro: prima onomastica a lui fii-tu si tu nu faci poze???????????
Nu ca io nu as fi facut la fel de Sf. Sarah. Dar cateva poze acolo tot am tras.

Cu jucaria aia..nu incerca sa pricepi ce e in tartacutza plozilor. Fii-mea a avut fobie de colac in vara. Cum il vedea - umflat, dezumflat etc urla de numa'. Cand insa am pus colacul in mare si am vrut s-o punem in el, a fost extrem de incantata!!!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mare realizare pe ziua de azi: m-am vopsit si mi-am facut manechiura ,mai am si altele dar diseara cind adoarme baiatu ,ca maine seara merem la o cununie si tre; sa arat si io bine ,nu stiu ce sa fac cu fata la cat de obosita sint ...

La beculete as veni si eu dar tati ajunge pe la 22:30 ,iar eu n-am masina ca mi-a luat-o el pina-si cumpara alta:(((((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

LA BECULETEEE CU NOOOII!!!
Ca bine zici, Noki!!! Iote asa se pune de intalneala!!!

Io astept sa se trezeasca pitica, o pun in carut, ne imbarcam in autobuz si coboram la universitate!!!
N-am mai fost la univ. de cel putin 1 an de zile. vai de capul meu. vreau sa spun cu piciorul, ca asa am mai vazut locurile din fuga masinii!!!

hai, care vine, care se inscrie?

apoi, va invitam la noi in dr. taberei: se redeschide patinoarul de la moghioros cu tambalau mare, concert pana seara tarziu!! dintre toti invitatii, n-am retinut decat c-ar veni si margineanu. restu'...cine-o fi...da' nu conteaza...tambalau sa fie...muzica.

meiii, io chiar simt atmosfera de sarbatoare!!!
lasa Noki, ca e a noastra!!! restu' sunt amanunte...

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput