LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 20

ela27oana spune:
neata si de la noi
mai fetelor eu sunt tare emotionata azi,acum un an eram in sala de travaliu,si stateam pe pat si asteptam dr sa vina sa ma controleze(era intr-o cezariana)si sa imi faca ceva sa-mi declanseze nasterea,imi era asa frica ca nici nu mai puteam gandi,stateam de 2 ore acolo si numaram fiecare secunda,si uite acum ma uit la fetita mea care merge singurica si ma striga mama
Ela si Oana-Daria

madau spune:
Sa va zic ce tocmai a facut Miruna de statea asa cuminte in sufragerie...a zgarmanat intr-un ghiveci cu flori...bineinteles ca e pamant peste tot, inclusiv la ea in gura.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

ela27oana spune:
uka a primit aseara cadou un urs mare alb,cu caciulita si fulat de mos craciun si un carut de papusi si nici nu se uita la ele,aseara a fost incantata dar acum le ignora
Ela si Oana-Daria

ela27oana spune:
mada-asta este doar inceputul sa vezi la vara cat nisip va manca,
a mea tocmai a mancat o bucata mare de hartie din cartea tu si copilul tau
Ela si Oana-Daria

felicia74 spune:
Madutza da, trimovaxul e de la stat, dar a zis dr ca poate veni in doza mai mare asa ca programeaza mai multi copii odata la vaccin. Varianta asta nu-mi prea palce deoarece vreau sa o si consulte mai atent pe Ilinca si sa mai discut cu ea. Asa ca voi lua priorixul, cred...
apropo, multumesc pentru raspunsurile cu vaccinul.
ela nici eu nu-mi mai amintesc de nicio fata din sala de nasteri, stiu doar ca toate aratam varza, inclusiv a doua zi la alaptat. Insa cele care venisera ca o floare, fara sa aiba un doctor curant aratau mult mai bine
lavi alegerea bonei e si o chestie de noroc, bag seama. Nasa mea a avut 2, una gasita printr-o colega de serviciu alta in parc 9era cu un copil, nu dormea acolo) si au fost ok mereu. Ambele gasite din prima incercare.
madutza
quote:
Mai fetelor ,apropo de Jianu ,a zis ca incaltamintea cu taloneta e egala cu zero pt pitici ,ca a fost la nu stiu ce congres in Franta iar acolo medicii sint impotriva lor!
nu ma mai mir de nimic...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pischi2003 spune:
Buna, mamici dragi!!!!
Multumesc de mesajele de incurajare. Alex e mai binisor. Mai face febra, dar mai rarut, iar frisoane din alea urate nu a mai facut.
Cu o mica intarziere, La multi ani pentru mamici si bebeloi care au sarbatorit ieri ziua numelui. Un pup maaarreeee de la noi
Deja se simte aer de sarbatoare, desi eu acu sunt la serv., ajung mai tarzior acasa. Petrecerea, cu taiere de motz, cu tortulet.... o facem maine, azi vreo doi invitati razleti.
Mimmi, stiu ca ti-e foarte greu acum, e prea proaspata pierderea, dar iti doresc multa putere sa treci peste. Am avut si eu, inaintea Alexandrei, o sarcina oprita in evolutie si credeam ca n-o sa pot avea copii in veci. Dar , uite-o ca e mare, are un anisor. O sa te ajute mult si puisorul tau sa depasesti momentul.
Feli, faina faza, bine ca n-a patit nimic. Se auzea si Celine Dion in fundal???
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

ela27oana spune:
feli-de fetele care au fost in sala de travaliu cu mine imi amintesc,am fost 3 toate pacientele lui parvu,,cu una chiar tin legatura si eamai asteapta un bb peste 3 luni,imi amintesc ca am stat toate 3 acolo si am vb toata ziua si asteptam sa vedem la care se declanseaza prima ca nici una nu aveam nimic,sa vezi ce haioase eram cum simteam ceva cum saream in sus,si apoi alarma falsa si la 12 ne-a apucat pe toate
Ela si Oana-Daria

camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by ela27oana
feli-de fetele care au fost in sala de travaliu cu mine imi amintesc,am fost 3 toate pacientele lui parvu,,cu una chiar tin legatura si eamai asteapta un bb peste 3 luni,imi amintesc ca am stat toate 3 acolo si am vb toata ziua si asteptam sa vedem la care se declanseaza prima ca nici una nu aveam nimic,sa vezi ce haioase eram cum simteam ceva cum saream in sus,si apoi alarma falsa si la 12 ne-a apucat pe toate
Ela si Oana-Daria
Suuuper tare!

E distractv si emotionant in acelasi timp!

Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
LA Multi Ani Romania!!!
Observati ce patrioata sunt nu??? Azi intentionam sa mergem in parcul Carol...si apoi pe seara poate sa vedem luminitele dar....sa tina vremea cu noi!!!
Cu Graul la incoltit eu stiu ca se pune in seara de 29 spre 30 noiembrie dar eu nu am pus ca am uitat si nu aveam grau in casa asa ca...am zis pas anul asta!
V pup si...o zi minunata!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

madau spune:
Vad ca tot vb de colegele de suferinta....la mine e foarte simplu ca n-am de cine sa-mi amintesc..eram singura cuc pe acolo, ma plimbam dintr-o sala in alta, doar o singura gravidutza am prins, venise ptr o monitorizare si a si nascut imediat cu cezariana.
Feli si pediatra noastra programeaza destui copii la vaccin, dar sta cu fiecare cat trebuie la consult. Adica noi sub 45 minute nu plecam niciodata din cabinet. Nu se poate face la fel si la voi???
Azi da drumul la luminite in oras??? ca tare am vrea sa mergem si noi cu pitica. Stie cineva si ora???
A venit tati, fug sa papam si apoi in functie de disponibilitati mai revin fetele dragi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2