LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'Neata si de la noi!

Abrupt asa, ca n-am timp, ca azi mergem la sosea sa vedem parada!!!

Multumesc de urarile referitoare la bona. Sper sa fie asa cum imi urati!

Cu talonetele la copii: nu e totuna ca pentru adulti, din cel putin un motiv: inca nu stiu sa calce corect pe talpa, ei calca numai pe anumite zone. Astea teoretic ar trebui sa-i oblige sa atinga solul corect cu talpa, insa nu au succes dintr-un alt motiv cat se poate de serios: majoritatea incaltarilor pentru bebei nu sunt masura exacta pentru piciorul lor, caz in care taloneta pica intr-o pozitie care nu este cea pentru care este destinata. Si atunci mai mult rau fac decat bine. Forteaza formarea unei curburi corecte in locul incorect, ca sa ma exprim asa...

Alinush, cat de bine arata papica pentru miss... ea mananca pastele asa de mari? E fata mare!

Soacrele pentru mine sunt un subiect dureros si... parca l-as trece in categoria "intime"... NU de alta, dar e clar ca fiecare avem motive destul de personale pro si contra, pe care poate nu e bine sa le expunem aici, nici atat sa ne justificam o hotarare in privinta MAMEI barbatului nostru.

Ina, esti ceva de groaza cu apa asta minerala! Imprumuta-mi si mie ceva pofta, ca eu in afara de ceai, compot, sirop si sucuri, altceva nu pot sa beau.

Mimy_dumy, am crezut ca nu am citit bine!!! Groaznic! Imi pare tare rau pentru voi. Sper sa treci cu bine peste trauma psihica, fizic o sa te recuperezi mai usor...

Catutza, asa incepe lupta pentru supravietuire a copilului in colectivitate! SUper!

Ina, si tu ai barbat fecioara? :-))) Si eu! Si eu am evitat, dar... vorba ta! Mie insa mi se pare dificil... Dar are calitati care compenseaza de departe defectele. Pe care in ziua de azi cred ca nu le mai gasesc nici la un barbat din 100... nu spui care, ca nu o sa credeti. Cat despre MIERE, eu i-am dat prima oara lui Bogdan la fix 11 luni, exact din cauza ca racise si mi s-a parut un tratament bun. I-am dat putin in prima zi, insa din a doua i-am dat o lingurita intreaga si nu a avut chiar nimic. SI ii placeeeee. Cu zeama de lamaie nu a vrut, insa in ceai (fara lamaie) se linge pe bot, simpla la fel. Zeama de lamaie o bea odata cu sucul de portocale si gref, ca cel mai insetat copil de pe planeta!

Am cam terminat, fug la treburi ca sa putem pleca in jur de 10! Pupici tuturor. Daca am ceva greseli, va rog din suflet iertati-le!

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

buna
simona am vazut pozele, foarte frumoasa petrecerea, mandra ta e o papusica Dar si tu foarte frumoasa. Patricia va avea de unde sa invete sa fie cocheta.

Ilinca ne-a facut ieri o "surpriza": am pus eu balansoarul pe canapea sa nu mai incurce locul si m-am pus pe citit forumul. Cand ma intorc chiti era ca leonardo dicaprio in titanic, mai lipsea sa strige "i'm the king of the world". Se urcase pe balansoar si statea in picioare Am sarit si am luat-o de acolo, bine ca nu s-a intamplat nimic. Mama, ce sperietura

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello in mare zi de sarbatoare

Mimi , nu stiu ce sa spun, sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste aceasta pierdere, suntem alaturi de tine si te sustinem

Ina mi-a placut nespus ca te-am vazut asa joviala si cu chef de trancaneala. Inseamna ca lucrurile merg bine la voi, si ca esti in mare forma
Apropo de zodii, nu-s nici eu mai "intelegatoare", ba din contra, ca-s RAC, dar sunt mai atasata de familie, poate si din cauza asta mai las de la mine, altfel am fi doua capete tari..n-am ajunge nicaieri. A fost nitel greu la inceput, dar in 14 ani, ajungi sa te mai schimbi de dragul celuilalt

Lavi tu spune aici tot ce-ti trece prin cap, ca io una te citesc cu mare interes, stiu ca nu scrii doar ca sa umpli paginile, ceva folositor e in fiecare postare.

Leea bine ai revenit!

Dienutza daca reusesti sa gasesti ceva de facut ptr acasa, ia-ti fara grija. Eu am tot "shomat" primele 6 luni, nu pt ca nu aveam ce face, dar intrasem in rutina asta idioata, si nu mai aveam chef de nimik. Noroc cu tati ca m-a mobilizat, acum am inceput sa mai fug si pe la birou 1-2 ore, cu Miruna bineinteles, imi iau actele si lucrez acasa. Si parca e mai bine

Feli ai mare grija cu catzaratorii astia mici. A mea nu mai sta nici in Polly. A invata sa-si scoata manutele din chingi, apoi se suceste si imediat e in picioare

Catutza-am Biencuta hotarata!!!. Sa stii ca la noi e invers, avem 2 prieteni care au copii mai mari decat Miruna (1.5 si 2 ani), cand o vad pe fimea fug nene, adik le e frica de ea, asta tipa la ei daca nu-i dau jucariile. Mi-era si rusine la inceput, dar asta e..sunt copii ei se cearta ei se impaca

Fug sa urez si eu sarbatoritilor si poate mai revin daca ma lasa "datoria"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Stiam eu ca mai aveam ceva de zis, sper ca n-ati uitat sa le puneti copiilor cate o farfuriuta cu grau la incoltit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Noki am vazut pozele+filmuletezele, mama, ce caiulita are sarah, ce haioasa e cu ea

Pischi, cum mai e Alexandra?

Miha ce frumusica a fost bubulina la petrecere!

Madau ce mai face pleoapa lui tati? Ati rezolvat problema?

Doru in schimb a fost internat ambulatoriu la Fundeni (adica facea analiza si pleca acasa, nu statea in spital deloc) si i-au gasit doar un colon iritabil, vorba lui "poti muri sanatos, din partea lor" Insa acum e pe regim gatesc ptr fiecare membru al familiei altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi! Ieri am tras un chiul bine meritat de la seminarul de mate si am venit relativ mai repede acasa ca in prealabil am facut niste cumparaturi.Si am tras o masa in familion, deci a fost dragutz.

De aseara a inceput reteta Negara: lapte praf Nestle Junior seara - pe care mi l-a acceptat ok, fara probleme si slava cerului a dormit toata noaptea fara nic o trezire si voi incepe in 2-3 zile cu laptele de vaca dimineatza. Asa voi imbina si capra si varza...unde capra e laptele aditivat cu vitamine - Junior si varza e laptele de vaca, pe care i-l bag ca nu cumva sa-l refuze mai tarziu, obisnuindu-se cu gustul de lapte praf doar.

Mimi- imi pare extrem de rau. Am plans cand am citit. Stiu ca nu ti l-ai dorit la inceput dar apoi ti-a devenit drag. Dar asa a fost sa fie. Trebuie sa fii tare in primul rand la gandul ca o ai pe Dariuka. Si o sa vezi ca va fi totul bine si vei ramane iar gravidutza cand o fi momentul, asa cum ti-ai dorit, peste 2-3 ani. Si va fi si baietel, cum vrei tu.

Alinus+Ina+Dordia+Feli - de aprecierile la adresa filmuletelor.

Tania- si io tot caut scuze unora din comportamentele fiicei mele iubite. Problema e cand nu le gasesc...

Miha- sa se faca bine repede de tot bulina! Sanatate multa!

Catutza- bravo piticei descurcaretze! Bine i-a facut rautatii de fetita!Tu la ce ora mergi la deschiderea beculetelor, ca io exact peinvers sunt: in fiecare am mi-am dorit sa merg dar nu am reusit. Poate anul asta!

Simona- ai o minune de fetitza. Mi-au placut la nebunie pozele. Si de cate ori ma gandesc la voi - si e des crede-ma, i-am povestt si lui Adila de voi - ma enervez si ma intreb cum au putut fi atat d eimbecili parintii micutei s-o abandoneze. este ceva peste puterile mele de inteles. Dar pentru tine a fost un dar ceresc, asa ca e bine ca povestea a avut happy end.infiniti!

Ina- eheheh...taurii ca taurii, dar de fecioare fug ca d edraq. URAS zodia asta la barbati. Adila e balantza si e ok. ne intelegem bine, ca doar io-s in pozitia doinatoare. dar si cand i se pune lui vreo pata....
Miere e super ok de dat dupa 1 an. io inca nu i-am dat, dar vreau s aincerc curand. Nici noi nu bem ceaiuri.

Madau- ehehe si la noi e o cearta pe jucarii de numa'. Grau nu pun la incoltit, ca ma oftica raaaaaaaaaau daca nu creste, asa ca am zis pas la asa ceva!

Cam atata.

Voi ati observat in decursul timpului ca in toate zilele de 1 Decembrei vremea e de kkt? Nici meteo-ul nu tine cu tzara asta...
Si sa nu ziceti ca e iarna. Ca au fost si vor mai fi n zile superbe cu soare. Tzara e de vina....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Ripley la "sa linga florile de pe covoare" nu ai pus niciun link? daca da, nu merge
ina

quote:
Mi-au ramas niste sarmale, prajituri si tort pe care le-am bagat in congelator si le scot de Craciun.

Bravo, macar mai scapi si tu de o munca. Ai grija de tine

Zodii: imi plac Taurul, Leul, Scorpion, de fapt zodiile mai puternice, poate din cazua ca sunt eu zodie mai sensibiloasa In schimb nu ma omor dupa Gemeni... stiu eu DC, am avut experiente neplacute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mimi, nici nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare !!! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentul asta cumplit !

Simona, am vazut pozele de la aniversare .... Ai o printesa superbissima ! Iar bucatele si tortul facut de tine arata minunat !

Feli, nasol momentul cu "titanicul" ! Cred ca ti s-au inmuiat picioarele ! Bine ca n-a patit nimic "soricelul" !

Inutza, eu sunt leutz si sotul meu e "geaman", insa n-as putea sa spun cine domina si cine e dominat! El e fooooooarte incapatzanat si mai face "pe duru'", de aceea ne mai contram noi asa (pentru ca leutzul din mine nu vrea sa-l lase ca pe el - si de multe ori l-am "dovedit"), dar per ansamblu e ok!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI!

CU INTARZIERE, LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!

LA MULTI ANI COPILASILOR CARE AU IMPLINIT IN ULTIMA SAPTAMANA PRIMUL ANISOR DIN VIATA LOR!

noi suntem bine, incercam s-o invatam pe flavi diverse cuvinte(acum suntem la ca-ca si zice ta-ca), ne jucam cat de mult putem cu ea

aseara am fost la sarbatorile galatiului....aglomerat, dar frumos....

lavi, vad ca-ti reuseste intarcatul, bravo, eu nu am incercat , dar cred ca nu va fi usor deloc.

noki, super dragalasa mergareatza!

Mergi la inceput

dienutza eu nu cred ca "puterile benefice/malefice" ale motzului. Asa ca nu ma bag.
Tania mama, ce somnoros ai. Si Ilinca a inceput sa doarma cam 12 ore pe noapte, dar ce sa mai zic de ea, ca nici ma-sa nu e prea departe....

Problema soacrelor- eu ii zic in fatza ce am de zis, s-a invata cu mine asa, la inceput nici nu prea vorbeam , apoi s-a dat pe brazda. Asa fac si cu parintii mei, asa sunt eu, cine nu ma place asta e (e un emoticon ptr asta dar mie mi se pare cam obscen). pai ce, nervii mei nu sunt importanti?
Cand s-a nascut Ilinca soacra-mea si mama aveau tot felul de idei cretze, ca sa crosetze o caciula cu urechi ptr chiti (d-aia din anii '70), ca sa modelez capul copilului cu mana etc. Mama, cand le-am zis vreo 2.... Acum ce credeti ca nu mai vin la mine? Pai doar o nepoata au amandoua

dordia pentru ginerica cel curajos!

Mihaelutat dar emancipata soacra mai ai, draga! te inteleg cu oripilarea.

Mergi la inceput