LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mimi, i-mi pare sincer rau! Nici nu stiu ce sa-ti spun...mult curaj .

Ripley , multa sanatate Anei, sa-i treaca cat mai repede basicutele.

Dienuta, vreau si eu de munca acasa! Vb cu prietena ta? Daca se poate fac cinste.Nu vreau neaparat de bani, vreau ca sa-mi treaca timpul, ca simt ca o iau razna acelasi lucru in fiecare zi! Pana acum fiecare zi era diferita acum...e deja rutina :trezit-mancat-joaca(afara)-mancat-somn-afara-mancat-joaca-baie-somn. Mai vreau sa fac si altceva.Macar cateva ore pe zi. E o firma de incredere?(sper sa nu te superi pe mine ca indraznesc)

Eu sunt putin dezamagita, maine Mihai lucreaza si nu putem merge in oras sa vedem deschiderea luminitelor-la noi e o traditie, in fiecare an pe 1 dec mergem in oras sa vedem artificiile si luminile apoi mergem la KFC sa ne cinstim.Dar se pare ca anu asta sarim.O sa mergem in alta zi.

Ina , vad ca esti in forma, adica ai postat mult azi-inseamna ca te simti bine.Ma bucur mult,-am si ai grija de tine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Simona , am vazut pozele voastre si mi-au placut mult. Tu ai facut tortul ala "papusa"? Daca da, e foarte reusit, felicitari, poate ne explici si noua procedeul cand ai timp.

Dordia , i-mi pare rau ca a cazut Stefan, dar...vor mai urma multe cazaturi din pacate.Eu ma uit la fimea care merge destul de bine(zic eu), si tot mai ia cate o busitura ca e repezita.Pleaca prin casa si daca te vede ca te duci dupa ea sa o iei inapoi incepe sa mearga mai repede parca fuge si...cade.Nu mereu dar se mai intampla.

Hai sa va povestesc ceva de care nu sunt mandra dar intr-un fel ma bucur : va povesteam eu ca fetita vecinei mele o terorizeaza pe Bianca (adica cum pune Bianca mana pe o jucarie fetita vecinei vine tipand si ii ia jucaria din manuta, o zmulge si Bianca plange rau de fiecare data). Ieri am fost la vecina ca e ziua fetitei azi-Andreea, sa-i dau un cadou.Am mai ramas putin la ea.Bianca se juca cu un carucior=il ia Andreea din mana, pune Bianca mana pe o casuta iar ramane fara jucarie, de fiecare data se lasa cu urlete si lacrimi. Dupa cateva minute Andreea si juca intr-un colt iar Bianca pendula prin camera si ce credeti ca face? se duce la Andreea si incepe sa-i plezneasca 2-3 palme de nu mai stiam cum sa o iau de pe ea! Apoi a putut sa se joace cu orice vroia ca nu a mai indraznit Andreea sa vina sa ii ia jucaria din mana. Ea nu e rea (chestie probata si pe copii si pe adulti : adica da jucaria daca o ceri, da de mancare din mana, dar urla daca vine cineva si ii zmulge jucaria din mana.Acum nici nu stiu ce sa fac, oricum i-mi pare bine ca-si apara teritoriul, mai vedem noi ce va fi.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hop si eu la schimbul 2!!!

Madutza ce ma bucur pt voi!!! Felicitari si bine ca vi s-au risipit grijile!!

Leea bine ai revenit.

Eu nu imi dau cu parerea despre soacre pt ca a mea e ca si inexistenta. Nu a mai venit pe la noi de la botez deci...no coment!Prefer asa decat sa ma zapaceasca cu "bune intentii" si cu sfaturi!!!

Lavi offff, ce nasol. Nasol rau cu bonele. Cer o carca de bani si mai sunt si neserioase!!!

Noki e minunata Sarah!!! Ce bine merge!!!

Ina mai spun cand i-oi mai face ceva minunatii din astea lui fi'miu. Si azi a papat un pic de placinta cu mere(doar umplutura nu si foaia) si i-a placut rau dar...i-am dat un pic ca avea si nuca!

Dienutza si eu as vrvea sa lucrez acasa...dar...nu gasesc nik.

Mimi-Dumi offf ce veste trista. Sa-ti dea Domnul putere sa treci peste asa tristete si durere!!!

Catutza stiu ca de acuma vor mai urma cazaturi dar mi-a fost frica sa nu prinda frica...dar a uitat repede!!!
Super tare faza cu printesa ta. Uneori e bine sa fie asa. Uite a obtinut ce a vrut!! Bravo curajoasei!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mimi_dumy, of, of... Imi pare rau pentru pierderea ta, dar asa cum ti-au spus si fetele, Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa. Mii de ganduri bune pentru tine!

Lavi, of, of si la tine - cum ai ramas fara bona...

Miha, cu cine anume te-ai intalnit la Petro? Ca sa-i spun prietenei mele

Noki si Joy, multumesc de atentionare re: antibiotic. Am de gand sa-i dau Riannei vreo 6-7 zile, deci in nici un caz nu ma opresc acum, dupa 2 zile. Dar parca si 10 zile mi se pare prea mult... Oh, si Noki, acu' mi-am amintit ca m-ai intrebat cum i-am depistat infectia Riannei. Pai am dus-o la control ca mi se parea ca tuseste si auzeam un harait asa pe piept, plus ca a vomat cateva seri la rand si mi-era teama sa nu fi luat raceala mea cu tuse, dureri de gat, etc. Pentru linistea mea sufleteasca am dus-o la control si pediatra s-a uitat si la ea in urechi si atunci mi-a spus de infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin
Azi a fost o zi deosebita pt mine,o zi pe care am asteptato ani si ani...Va multumesc pt ca mi-ati fost alaturi !

superbe pozele, fetele , pregatirile!

Simona lunga asteptare ti-a fost rasplatita cu un copil reusit si frumos; iti doresc sa fii mereu o mamica binecuvantata pentru sufletul bun si mare pe care il ai si sa te bucuri intotdeauna de comoara ta blonda!
felicitari pentru familia intregita!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau
Ina nu ma pricep la zodii, insa am un "taur" in casa si nu stiu daca e cea mai buna varianta. Adica sunt incapatanati nene..ceva de speriat. Da' buni la suflet..

Mada, te cred, da' depinde si in ce zodie esti tu ( adica, poate esti mai toleranta decat mine ).
Eu am avut de-a face tangential cu niste barbati tauri si m-au enervat ingrozitor de tare. Dar la fel s-a intimplat si cu barbatii din zodia fecioarei ( taica-meu, frate-meu, varul meu primar - din cauza lor mi-am jurat solemn ca o sa ocolesc barbatii in aceasta zodie si ghici in ce zodie este barbata-meu??? singurul barbat fecioara din lume cu care ma inteleg de minune! si pe cuvant de onoare,toata viata mea am ocolit barbatii din zodia asta, dar vorba zicalei " de ce ti-e frica, nu scapi!" si cu mine se cam intimpla asta frecvent.

Apropo, leoaicelor Noki, Catutza, Lavi barbatii vostri in ce zodie sint? sper ca nu am scapat de la apel nicio alta leoaica din grupul nostru. Nu va intreb cum va intelegeti cu ei ca deja sint amanunte de culise . Sinteti dominate sau dominatori?
La noi in casa sintem pe picior de egalitate, asta imi place cel mai mult; adica, uneori eu fac pe cocosul ( si el ma lasa binevoitor) alteori doar ascult ( si ma supun ).
Eu sint o visatoare si el este un tip foarte rational ( thank God!!!)
In orice caz, imi plac in egala masura rolurile de victima si calau pe care mi le insusesc uneori.

fuga la somn cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Meems
Sanatate puiutei tale!
Uff ca e tare greu cand sunt bolnaviori.

Din fericire micuta mea a fost ferita de boli si sper sa fie asa in continuare.
Inca odata multa sanatate sa se refaca repede si sa scapati de antibiotic, ca-i tare toxic pentru organismul lor la virsta asta.

Ina multummim de aprecierile facute la poze, la fel si Lavi, si celorlalte fete.
Scuze am citit din urma dar nu-mi amintesc.

Oricum multumim.

Ina esti tare simpatica cu zodiile..., eu te inteleg sa stii anul trecut inainte sa se nasca Anastasia...ma tot rugam sa nu fie mai devreme de 15 decembrie dar nici mai tarziu de 22 decembrie...nu as fi vrut sa fie capricorn....,parca asta e decembrie ianuarie, imi convenea sa fie sagetatoare, dar sa se nasca unde va dupa 15 decembrie...aveam si eu planurile mele ...dar s-a intamplat sa fie pe 8 cu mult mai devreme decat as fi vrut.
Am fost foarte fericita cand a venit momentul si nici nu m-am mai gandit in ce zi sau zodie s-a nascut...abia mai apoi mi-am amintit la ce as fi vrut eu sa se intample.

Mamica Mimi_dummy imi pare rau pentru durerea ta.
Multa putere mamico !

Mamicilor care intrebau de laptic la bebelusi.
Eu procedam cu Anastasia in felul urmator, ziua lapte normal de vacuta nefirt ca e bine pasteorizat, doar incalzit la microunde si seara la culcare primea lapte formula din acelasi motiv pe care il precizati si voi ca o tine mai mult de foame.
De aproximativ 3 saptamani nu-i mai dau nici formula, gata am zis ca e ok si chiar pediatra mi-a dat acceptul.
Nu mai zic ca nu mai bem lapte noaptea, ultima sticla la culcare la ora 8 si 30 de aprox 250 ml si urmatoarea la 6 si 30 dimineata.
I-am scos laptele de noapte desi a fost tare greu cateva nopti.Dar era necesar sa-l scoatem.
Pediatra mi-a zis ca-i destul de bine dezvoltata si nu mai are nevoie sa manance noaptea. Si noi am zis, ok stiu...si noi vrem sa nu ne mai trezim...dar cum facem cu ea ca se va trezi si e tare greu sa o linistim....
La inceput cand plingea ii mai dadeam niste ceai sau apa, apoi nimic si acum suntem ok, speram sa continuam asa.

A fetelor...sa petreceti o zi frumoasa de 1 Decembrie!

La multi ani bebelusilor care fac 1 anisor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by patriciaR
[La inceput cand plingea ii mai dadeam niste ceai sau apa, apoi nimic si acum suntem ok, speram sa continuam asa.

ce fel de ceai ii dai patricia ?
eu nu i-am dat niciodata si nici nu stiu de care dar m-ar bate gandul sa vad daca-i place gustul.

apropo fetelor, avem voie sa le dam miere? poate arunca soacra-mea (printre pachete de porci, carnati, slanina, costita, caltabosi,branza puturoasa, sorici, etc.) pe-acolo vreo sticla si cum stiu ca mierea este din sursa sigura ( fratele lui soacra-mea este apicultor) as incerca sa-i dau cu painica si ceiulet.
Voi ce spuneti, ma cam grabesc? sau ma gandeam la un tratament contra racelii ( ca tot vine iarna grea pe capul nostru- miere de albine cu zeama de lamaie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catutza

Ina , vad ca esti in forma, adica ai postat mult azi-inseamna ca te simti bine.Ma bucur mult,-am si ai grija de tine

da, da, da, asa este! cand am logoree inseamna ca mi-este bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Ina eu ii dau ceai de musetel, medicul zice ca-i ok.
Dar sa stii ca doar de sete, sau daca e cazul noaptea...., altceva inca nu stiu pentru bebelusi ca ai nostrii.
In Romania sunt ceaiuri de colici si alte feluri bune inca de pe la cateva luni, dar in strainataturi nu prea am vazut ceai pentru bebelusi.
CU mierea stiu ca e bine dupa 1 anisor, acum fetita ta se apropie de anisor, dar intreaba totusi pediatrul sa vezi ce zice.
Stiu ca nu e recomandata pt bebelusi din cauza botulismului, sper ca nu gresesc.
Apropoo..Ina cate saptamani are burtica ta?
Cum te descurci si cu Rachel?

Mi-ar place si mie bebe 2 acum sa fie aproape de virsta, dar sunt atat de obosita si nu se intrevad nici ajutoare din familie.
Si mai si ceva probleme cu spatele pentru care fac fizioterapie.

Vom vedea mai tarziu.
Sarcina usoara in continuare!

la piticutza ta !

Mergi la inceput