LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Ina dar branza puturoasa cum a reusit s-o treaca la vama? Ca aia se deconspira singura
La multi ani Vlad Andrei al lui Joy!!!
Morgano spune:
Ina.... acum rad eu de stau sa trezesc fata din cauza "cadourilor" soacra-tii. Pai ea nu se dezminte... anul asta poate aduce direct tocana de pomana porcului & mielului & vitelului & gainii ...
Din faza cu alaptatul - Anei - am inteles ceva: cu cat e mai mare stresul, cu atat iese totul mai scurt si mai prost. Am sa insist poate mai mult dc voi avea bb2, dar nu am sa mai fac depresia/psihoza de la bb1.
Tot Ina, la noi eritemul fesier e la nr. 3 intr-un an si 1 luna aproape. De fiecare data cauzat de kk acid, desi acum incep sa ma intreb dc nu cumva il pot asocia cu cei 3 dinti care ii avem... Trece rapid cu bepanthene, petrini, sau pur si simplu bubchen pus gros. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
anamari spune:
La multi ani!!!La multi ani!!!La multi ani!!!
aici se scrie prea mult si nu pot tine pasul, de aceea ii pup pe toti bebelusii care au facut un an in ultima saptamana -de candf n-am mai scris si pe mamici le felicit pentru copii lor minunati....
la noi e nebunie la serviciu-azi e prima zi in care am reusit sa-mi trag sufletul 5 minute ...
lavi02 spune:
Ripley asa e, mare dreptate ai, in psihic sta f mult! Trebuie sa ai incredere ca poti sa alaptezi. Dar daca toate evidentele arata contrariul... e pacat dar nu moare nimeni.
Cu intarcatul merge bine. O mai alaptez doar de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Plus noaptea, la nevoie, dar nu se mai scoala in fiecare noapte. Lapte praf bea, acum seara a baut 6 masuri aproape tot, azi dimineata n-a vrut deloc. Dupa titi, ce-i drept.
Mi-a mai scazut lactatia. Pe de o parte ma doare sufletul sa vad cum o scade (intentionat) dupa ce atata timp am luptat sa o cresc/mentin. Dar asta e cursul firesc al vietii, copiii cresc, parintii au si alte nevoi...
Cand va scadea suficient lactatia voi trece la 1 masa/zi. Nu ma grabesc pt ca nu vreau iar galme. Daca, la o adica, o sa mai am vreun pic de lapte de Revel, ma pot mulge 1 data pe zi, nu-i asa mare bai. Ideea e sa nu mai fie Nati dependenta de supt, sa o pot lasa la buni. Dar nu pare ca este. O sa vedem.
---------
We asta s-ar putea sa nu prea intru pt ca vin sora-mea + sotul la noi.
Va
miha2006 spune:
MIMI, imi pare rau pt tine, asa a fost sa fie,putere sa treci mai departe.
Toata ziua m-am chinuit azi sa va scriu dar netul meu are tare multe cocoloase.
va multumesc mult de urari pe Andreea mea si de la noi LA MULTI ANI pt ANDREI si ANDREE bebici, mamici sau tatici.
Iulia este bine acum, azi a fost ultima zi de tratament, a facut iara rosu in gat, asta este, bine ca a trecut. Bag sama ca vrea sa recupereze tot tratamentul "pierdut" in cele 11 luni cand n-a avut nimic.
Tare ma bucur sa vad ca LEEA si LORDRA mai dau un semn de viata.
va multumesc de complimentele la adresa bubulinei.
AAAA... sa va spun ca la un an si 6 zile are 11.3 kg si 81 cm cu 1.1 kg mai mult decat ar fi trebuit sa aibe... sanatoasa sa fie.
Meems ma bucur ca e mai bine Riana . Am intalnit-o la Petr pe prietena prietenei tale..... intelegi tu.
Ma duc la nani ... va pup.
MIHA SI IULIA BUBULINA
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Ina dar branza puturoasa cum a reusit s-o treaca la vama? Ca aia se deconspira singura
Lavi sa ma pici cu ceara daca stiu!!! cred ca cel care i-a facut vama a avut nasul infundat, ca altfel, zau daca-mi dau seama!!!
intr-un alt an i-au confiscat absolut tot. si de aceea soacra-mea insista cu adusul, a vazut ca o data ii merge si altadata nu, dar poate ca de data asta va fi "data norocoasa". eu ii doresc noroc ca stiu cat se necajeste cand i le confisca.
parintii unei prietene au venit cu salam de sibiu si carnati...bineinteles ca le-au fost confiscate toate.
am observat ca cei varstnici nu inteleg dom'le, le spui sa nu aduca si ei tot se incapatineaza si fac cum vor.
mai nou astia de prin aeroporturi pun cainii sa miroasa valizele.
mie mi-au confiscat anul asta niste ceaiuri medicinale si frunze de urzica ( vroiam sa fac un tratament impotriva caderii parului) si cateva borcanele de serbet ( facute de niste maicute de la o manastire, altfel, nu le luam) si mi-au facut un scandal pentru laptele praf al fiica-mii, de nu mai intrebati! ( lapte praf cumparat din Ca si adus pe avion ca sa am ce sa-i dau sa pape). cauza scandalului a fost ca nu am declarat laptele praf ( or fi crezand ca aduc droguri) si am stat cu fata cateva ore in aeroport de m-au trecut toate transpiratiile. ghinion total!
eu sincer, sincer, sper ca soacra-mea sa treaca cu bine - cu tot ce are- fiindca nu am chef sa mai pierd ore intregi prin aeroport sau cel mai bine ar fi sa nu ma duc ( dar mie imi plac mult de tot aeroporturile, zici ca m-am nascut in ele).
ripleyutzasa aduca ce-o vrea, nu sint impotriva, dar sa nu aduca "mirositoare" ( gen branza) ca nu mai suport.
Se prea poate ca roseala sa fie cauzata de aparitia dintisorilor.
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
Morgano spune:
Am uitat sa va zic surpriza zilei: mergem la Cora sa luam Parmalat 1-3 ca era pe terminate. Surpise: nu mai au, nu mai tin, nu mai aduc
Sunat rapid Mandy ca de nervi nu stiam care lapte e bun, adik care e procentul e grasime ok. Dupa ce se discuta de asta de 1 sapt pe forum
Asa ca fortata de imprejurari, i-am luat Dorna uht cutie aia cu rosuliu, 3.5% grasime, si am amestecat 80+80 cu ultimele scursuri din cutia de parmalat. N-are nici pe pisici fata mea, asa ca dimineata papa numai Dorna ca nu am ce sa-i dau altceva, si lapte praf nu vad de ce sa mai cumpar.
Asta din categoria, in Romania dc gasesti ceva bun, mare atentie sa nu te obisnuiesti ca dispare prin minune, asa cum a aparut.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
gabitaco spune:
Mimi imi pare sincer tare rau pt ceea ce ai patit. te inteleg perfect pt ca si eu am trecut prin aceiasi situatie. Forta de a merge mai departe o vei gasi numai in interiorul tau. Daria iti va alina suferinta si treptat totul va reveni la normal. Nu uita insa ca tot raul spre bine... iar Dumnezeu stie intotdeuna ce e mai bine pt noi.
Si nu uita un lucru ...in Bilie spune ca
Lacrimile reprezinta moneda cu care sufletul iti rasplateste atat bucuriile cat si desnadejdile. Sa plingi si astfel vei uita.Bucura-te de ceea ce ai si nu plange dupa ceva ce nu ai putut obtine.
Eu in urma acelei experiente triste am invatat ca e bine sa multumim Bunului Dumnezeu pt fiecare clipa pe care o petrecem alaturi de cei dragi caci nu stim ce poate fi maine... si... sa nu incercam niciodata sa cercetam si sa aflam planurile LUI.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
simona dragusin spune:
Fetelor va multumsc din toata inima pentru urarile voastre
M-au emotionat tare tare si mi-au mers la suflet !
Si nu va mai spun cit am plins..
Imi e si putin rusine pt ca urarile mele pt voi..au fost mai"saracute" dar am ales sa fac in felul acesta pt ca nu am vrut sa fac vreo discriminare.Ca nu ma prea pricep la vorbe frumoase si daca intro zi aveam inspiratie si-n alta nu...
Acum imi pare rau ca nu m-am straduit mai mult...
Dar sa va pregatiti pt anul viitor !!!
Azi a fost o zi deosebita pt mine,o zi pe care am asteptato ani si ani...Va multumesc pt ca mi-ati fost alaturi !
Am pus pozici la semnatura ,daca doriti sa ne vedeti.
SIMONA si PATRICIA