LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
tania-z spune:
Alinush l-a prins pe Che . Dar sssssssssstttt, sa nu afle cuscra Ripley ca ficioru' bantuie prin cluburi si Anutzache sta cuminte acasa .
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Morgano spune:
Mimi, multa putere sa treci peste acest greu moment.
Sa nu cumva sa te invinovatesti ca s-a intamplat asa pt. ca la inceput nu ai vrut bb. S-a intamplat pt. ca nu a fost sa fie si atat. si suntem aici sa te sustinem.
Cuscra, am remarcat cum ne shunteshti public. Nu-i nimic, da' te anunt tot public ca avem 2 oferte locale de incuscrire
Inuta, dc nu e gheata sa fie apa minerala.... Important e ca tu sa te simti bine, iar bb sa iasa un baietel voinicel (io zic ca va fi baiat, sa aiba si tac'so cui sa transmita numele si sa-i explice cum a facut casa aia asa frumoasa). Cat despre soacra.... las ca vine cu carnati de toate animalele.... poate nu e mom. sa vina, sa aveti si voi sarbatori linistite.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Ina869 spune:
vai Mimisor, ce rau imi pare!
sint alaturi de tine cu sufletul.
trebuie sa fii tare pentru Dariuca scumpa.
imi pare nespus de rau!
iti doresc putere multa!
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
lavi02 spune:
Of, mimi inteleg ce simti, deja il iubeai pe bb!
Saracuta de tine ai trecut si printr-un chiuretaj, nasol trebuie sa fi fost!
Te , ai grija de tine si de Dariuca, trebuie sa-ti revii, pentru ea!
tania-z spune:
Cuscra, eu sper ca e cacealma chestia aia cu 2 oferte locale, ca de nu sunt in prima sageata albastra spre Cluj! . By the way, jinerica doarme acum in patul lui, na, alte dovezi mai vrei?
Si alte dovada numerologica: sunt la pagina 11, la subiectul 1111!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Morgano spune:
LMA ALEXANDRA MARIA A LUI PISCHI2003!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89367
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Cat despre soacra.... las ca vine cu carnati de toate animalele.... poate nu e mom. sa vina, sa aveti si voi sarbatori linistite.
hai ca ma tin deja cu mainile de burta!
delia, tu ai fost generoasa si mi-ai dat trei luni ( s-o suport) dar eu cred ca dupa trei zile o sa-mi smulg parul din cap...dar mai bine asa, cheala, si cu al doilea bb alaptat cat mai mult! vreau sa-i dau si lui o sansa saracul.
lui soacra-mea i-am spus in fiecare an sa nu aduca nimic dar te intelegi cu ea?
mai, femeie mai incapatanata nu am vazut in viata mea! intr-un an a adus porc bagat intr-un borcan de untura, de-au oprit-o aia pe la vama ( bineinteles ca au confiscat tot, nu ai voie cu mancare !)si a trebuit sa mergem sa recuperam valiza cu ce mai avea intr-un alt oras...invoieste-te de la serviciu, plateste taxe, cere-ti scuzele de rigoare ca "soacra nu a stiut" ..."pai cum nu a stiut, ca vad pe pasaport ca vine in fiecare an? "a fost replica unui vames...ehe...in alt an a venit cu nu stiu cate kile de branza din aia puturoasa de mi-a imputit toata casa, mirosea de-ti venea sa-ti iei campii...da' ce frate, noi sintem chiar atit de amarati pe aici ca nu avem de-ale gurii? da' ea cica nu vrea sa vina cu "mana goala" si branza ca a lor nu se gaseste pe aici...fara comentarii.
Morgano spune:
Cuscra - sau fosta cuscra? - nu e cacealma, dar inca suntem fidele... desi ne rupe dorul de mirele cel blondutz (o sa ma fac ca nu prefer brunetii si am exclus din start blonzii toata viata mea). Si noi dormim de rupem, ca am avut o zi cam incarcata.... creca ne iese ceva dintos ca am fost tare suparate pana a venit mami si a eliberat bona, si fata plangea de rupea, si cand colo plina de kkt la kur, in fata.... oparita de avea si umflaturi..... dupa schimbare si bepanthenire la greu si-a revenit veselia mamei... efectiv mi-au dat lacrimile cand am vazut-o in halul ala de oparita. Nu e vina bonei, ea o schimba la fix, a papat ceva mai acid si in 15-20 de min s-a facut asa ca maimutza.
Ina869 spune:
lavi ti-am trimis pm.
ripley eu ii dau cu poliosporina si ii trece repede funduletul rosu ( dar la noi mai este asa din cand in cand inaintea aparitiei vreunui dintisor)
pup funduletul anutei sa se faca repede bine si sa nu sufere fata!
paula2003 spune:
Dar harnice mai sunteti fetelor. Nici nu au facut bb un an si deja aveti altii bb pe drum. Sa stiti ca nu-i usor. Eu am deja 2 si este foarte greu. Paul este un nazdravan si face tot ce vrea ...Alexa este si ea mare si inca mai are nevoie de bratele mele.
Sanatate multa si sarcina usora, bb sanatosi si sa fiti iubite si fericite.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)