LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

hanuc la mai multe postari,bine ai venit si aici

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, multumesc mult de urari si la multi ani si voua si puiutilor vostri!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Deci.....aaaaaaaa.....sunt foarte fericita, si in acelashi timp extrem de jenata. Fericita pt. ca am primit atatea mesaje minunate de felicitare, jenata fiindca io nu m-am indeletnicit cu asha ceva pana acum. Imi torn sacu' de cenusha-n cap si va multumesc pt. ca v-ati gandit la noi astazi
Sunteti niste fete extraordinare si io nu va merit (azi sunt extrem de sensibiloasa, asha ca-mi intelegeti tonul melodramatic). Nu credeam sa ma felicite cineva, tinand cont de activitatea mea icisha, pe forum. Dar iata ca m-am inselat si voi ati fost minunate.
Va pupez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dienutza, o sa te asculte nora-ta la ironiile cu tematica sexuala cum o asculta mihaeluta pe soacra-sa
pai mama di tutti a ascuns caruciorul ca silvia are 3 ani, e in stare sa gaseasca!

mihaelutza, tare istorisirea, dar ia si tu partea buna: e prietenoasa cu tine dk iti povesteste de-astea, nu ca ar fi normal, dar zic ca macar are o oarecare apropiere de tine. zi merci pt atat..:))

multumim de urari!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sfantului Andrei! Andree si Andrei, sa fiti sanatosi si fericiti!

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Joy, Osteffy, Madutza, Anda, sa va traiasca puncii si sa isi poarte sanatosi si fericiti numele.
Anda la multi ani si tie

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda nu ma invidia pentyru apropiere, asa relatie nu doresc nici la dusmanii mei...
Povestirile din cripta aveau scopul de a strani mila publica pentru faptul ca ea a rezistat eroic langa un barbat bolnav, nu l-a inselat, asa cum a tinut sa imi sublinieze, si nu l-a parasit. In orice caz sper ca relatia nostra sa nu se apofundeze si sa ne "iubim" de la distanta....
ce bine ca auzim de vesti bune de la doctori, bravo Madutza. eu am ascultat ceva emisiune cu Jianu, si atitudinea lui era foarte relaxata vis-a-vis de mersul coiilor pana in trei ani. El spune ca mersul se invata si asta dureaza ani buni, si nu prea este de acord cu diverse metode invazive de corectare, gen orteze, ghetute etc.
Il cred pe cuvant, ca mi-a inspirat incredere.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hai ca m-ai amuzat cu caruciorul anda ... apropo de povestile din cripta, pai tu n-ai inteles ideea : nu e vorba de ascultat ironii cu tematica sexuala sau nu, e vorba de enervat una bucata nora instabila !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai ca mi-am rupt motzu' impiedicindu-ma in drum spre calculator,ca vai,dor imi era de el,de forum,de voi...Bineinteles ca am inceput cu un mesaj bine indesat in carcasa asta in care poate fi scris, si...surpriza(la care de altfel ma asteptam0 se duse dracu.Ce sa mai fac? Ca si asta e un motiv de nu mai scriu.

Cel mai important este ca din tot sufletul le doresc sarbatoritilor zilei asteia TOATA FERICIREA DIN LUME, fie ca-s pitici,mamici sau tatici.

Relativ la socrelle,ca vad ca le-ati luat la purecat, io cred ca as putea zice "rau cu rau,dar mai rau fara rau".Cum or fi soacrele ma intreb? Da daca io n-am ,ale voastre sa traiasca.

Tudor ma dispera cu mincatul.Ma chinuie de uneori zic ca fac vreun AVC.FFF multe figuri face. Si ca Stefanut al Taniei,si ca multi altii,numai cu jucarii merge cit de cit. In rest, iese in cap din premergator,caci singur nu merge,se tiraste prin toata casa si prefera baia.Cum nu-s atenta,acolo e.

Sper sa ma introduc si eu pe forum ceva mai des de-acu.Dar cine stie.Cert e ca mi-e dor de voi, ori de cite ori lipsesc mai mult de o zi.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lovitura de teatru! Bona nu mai vine

Mergi la inceput