LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
Morgano spune:
Ops Lavi, de ce mai?
Iti zice vineri ca nu mai vine de luni?????
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
lavi02 spune:
Silvia face 5 ani in februarie, inca nu stie ca mosul e... trucat, si nici nu vreau sa afle. De-aia le-am ascuns cat am putut de bine. Si fiind destul de voluminoase nu mi-a fost usor.
Amanunte cu bona va dau cand ma intorc de la plimbare, sunt bulversata.
Mai tarziu va raspund si despre bunici, bone, jucarii, cadouri, crese.. ce vreti voi.
Va
paula2003 spune:
La multi ani ! Voi deja aveti un anisor sau aproape.
La mutli ani de Sf. Andrei.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
dienutagraviduta spune:
lavi draga, am un groaznic sentiment de deja-vu. a mea a facut la fel. aia rezonabila, nu aia care vroia 9 milioane. la aia n-ar fi fost probleme. daca o chemam banuiesc ca la banii astia abea inchideam telefonul si suna la usa.
Noki_Lara spune:
Hai ca ne-am adunat din parc, i-am dat de papa cu chiu si cu vai - tot fara jucarii, dar nu poate dom'ne sa mestece si tine mancarea in gura la infinit, asa ca cred ca revin la blender, ca mi-e mila acuma la 4 mese sa ramana nemancata desi ii e foamete....
Iacata www.dropshots.com/day.php?userid=184762&cdate=20061130&ctime=111532" target="_blank">cum misunam noi prin parc si cum tragem de perdea - noua noastra pasiune!!!- filmuletze
Tania- de belea socra ai! Eram si io de parere initial cu Lavi, dar dupa faza cu invartitul si raul, mai bine te scuteste de asa zisul avut grija de che, decat sa vina...
Maria-Alexia- Sarah nu e fana prea mare a calutului. Se da cateva minute 2-3 pe el, dar rar. Dar vrea sa se catere pe el si semi-reuseste, normal. Dar cand o pun io sus nu mai e interesant.
Madutza- yuuuupi! M-am bucurat de ce ai scris, mai ales ca Sarh merge si ea cu un picior ianuntru de 2-3 zile. deja ma gandeam si io la Jianu.Dar asa mai stau sa vad ce se intampla.
Feli- da-i de papa ce-i place, daca nu vrei sa ai o sarah in casa...si SIGUR nu vrei!
Mihaelutza-Vecina- saru mana de urare. Ai citi gresit. Si azi am seminar de mate si de franceza..si culmea e ca am imbatranit si m-am prostit, adica nu mai pot chiuli. Pur si simplu nu ma lasa constiintza.Dar vine mama la mine si va iesi ea cu Sarah. Io am scoala pana la 19.30 dar apoi mai merg s aiau ceva d epapa si apoi abia acasa.
Caruciorul de papusi- si la noi e cica bine ascuns, numai ca sarah l-a gasit, ca deh, dulapul are usi glisante si ce tare ne mai plac cum culiseaza...dar i l-am luat repede de sub nas pana sa se dezmeticeasca.mama denaturata ce sunt! Poza caruciorului de papusi.
Cam atata despre noi. Fug s apapa ceva si apoi la scoala cu mine!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Ripley, inca una si ma duc: (un raspuns)
Ratacisem nr bonei ca voiam sa o sun sa stabilim la ce ora vine luni. Il sun pe taica-meu (care mi-a facut lipeala). Taica-meu mi-l da inca o data dar imi zice ca Zoe (tanti intermediara) a inteles ca nu ne-am inteles. (eu cu bona)
Mirata o sun pe bona care imi spune ca regreta ca nu poate sa vina fiind prea departe (ea sta in Drumul Taberei), ar face prea mult pe drum si ar ajunge obosita la noi.
Dar nu avea nr nostru de telefon asa ca nu a avut cum sa ma sune, a sunat=o pe Petruta care a sunat=o pe Zoe care l-a sunat pe taica-meu si uite asa...
O adunatura de ce sa mai zic!
In plus de asta bona a facut o criza de infectie urinara si mai are si pietre la rinichi asa ca sta in pat ca are dureri, intepaturi, colici renale, alea-alea.
Acu am terminat de vb cu ea, i-am mai dat si niste sfaturi cu infectia urinara ca exact ca ea a avut si soacra-mea. Tot eu cu sfaturile!
Norocul norocului ca nu incep scoala decat in februarie, daca o incepeam acum ce dracu' ma faceam?!
Acum chiar ca iesim afara, fata e pe jumatate imbracata si bazaie cu cheile pe la usa.
dar a trebuit sa intru, sa va povestesc, ca sa ma descarc.
Stiu ca voi ma intelegeti.
lavi02 spune:
Pana la urma, decat sa ma lase in timpul anului scolar cand efectiv n-am ce face, ca nu pot lipsi de la scoala, macar acu'... m-oi descurca.
Gandacel spune:
Fetele care va plangeti de bone neserioase, vedeti postarile mele mai din urma, ca asa mi-au facut si mie! SI uite, dupa indelungi cautari, azi am stat cu una cu care am decis sa incep de luni. Pe 4 mil lei, sta de la 10 la 16, am rugat-o sa-mi spele vasele, ca nu mai am loc la chiuveta din cauza burtii si ma doare spatele sa ma aplec pana la chiuveta, plus ca s-a oferit ea sa-i gateasca lui BOgdan si ne vom plimba impreuna. Sper sa fiu mai odihnita, sa am timp sa vad si un magazin-doua...
Mie nu mi s-a parut grozava, destul de trista, privire suspicioasa (dar e normal, ca nu ne cunoastem), insa lui Bogdan i-a placut mult. S-au jucat, a ras, a alergat dupa ea, a strans-o in brate si, ce mi s-a parut cel mai important, a adormit cu ea! Asa ca eu sunt dispusa sa o si iubesc cu timpul.
Cam asta este, mergem la masa acum si apoi la plimbare, dupa care programul de seara, care nu include PC. Insa poate ne mai auzim maine dimineata.
Lavi, Dienutza, noroc! Ca despre asta e vorba...
Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)
Morgano spune:
Gandacel, ma bucur ca ai gasit si ieftina si sa-i placa lui Bogdan. Acuma suspicioasa e si ea, vei fi si tu o vreme.... e normal. In schimb, de ce sa va plimbati impreuna, in loc sa-i faci tu un traseu sigur iar in timpul asta sa te odihnesti? Ca dupa 16 tot plimbare si oboseala vei avea si uite ca esti la jumatea sarcinii deja.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,apropo de Jianu ,a zis ca incaltamintea cu taloneta e egala cu zero pt pitici ,ca a fost la nu stiu ce congres in Franta iar acolo medicii sint impotriva lor!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA