LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by joy04
INA.....vezi tu, socresenia tot socresenie ramane. cand ai nevoie mai multa de ea...taie porcii

Bianca nu am nimic impotriva vreunei zodii, DF, iar despre gemeni cred ca este cea mai desteapta, dar eu raportez zodiile la felul cum ma inteleg cu ele. Cu scorpionii, de ex. stiu ca nu ma inteleg deloc ( cu femeile) iar barbatii tauri ( exact asa cum spune Noki) ma calca pe nervi rau, rau de tot. Cu femeile ma inteleg bine.
Acuma, vorba voastra, ce-o fi, o fi, sanatos(a) sa fie, dar daca pot sa aleg, de ce nu?

Noki eu ii dau de cateva saptamani bune lapte de vaca si nu i-l fierb, i-l incalzesc putin la micro. Doar seara ii dau formula , ca sa-i tina mai mult in stomacel peste noapte, insa dra de fam, mi-a spus ca ii pot da lapte de vaca.

Multumesc pentru raspunsurile cu dilema si untul de alune. Ea mi-a spus sa incerc usor, sa-i pun putin pe buze si sa vad daca ii apare ceva. Nu as risca acum, poate dupa vreo doua saptamani,am inteles ca pot aparea efecte secundare de la vaccin si la zece zile, asa ca nu vreau sa incurc treburile pe-acolo. Nu ma grabesc cu nicio mancare si nicio combinatie, pot sa mai astept ca nu ne alearga nimeni. In general sin foarte atenta ce-i dau sa pape, nu mi-este frica de alergii ci de obezitate, va spun sincer. Ea in afara de fructe ( pe care le refuza) papa orice i-as da si ii place painea...mama-mama! daca as fi lasat-o ar fi mancat toata turta de la motz!!
i-am spus lui barata-meu ca voi cumpara doar o paine pe saptamana cand o sa fie mai maricica, atunci cand ii este pofta sa pape un fruct sau sa rontaie o leguma ( ii plac la nebunie!) ce-i aia aluat gol???

fug sa mai citesc, am citit doar o pagina, dupa mesajele mele de asta-noapte.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ete fleosc! io m-am saturat de medicii astia cu pareri extreme! s-au inventat talonetele de catre tembeli pt tembeli adik? ca nu sunt degeaba talonetele astea, va zic io, pe mine m-a lasat durerea la laba piciorului, luna trecuta, dupa ce am purtat nitel taloneta in pantof si am facut exercitii pt. arcuirea boltei. hai mai, chiar asa, io zic ca exagereaza.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02[----------
Ce aveati in sticlele alea de apa minerala romaneasca? Probabil tuica, nu? Ca doar nu apa minerala!

ba apa minerala Lavi, ca mie imi place mult.
avem un magazin aici cu produse alimentare din ro si polonia si cine crezi ca se inghesuie la eugenii,apa minerala ,zacusca si cate cele? este adevarat, o sticla de apa minerala este cam scumputza ( vreo $2-3) si cu banii astia as putea lua un vreo zece sticle de apa minerala canadiana, dar nu are acelasi gust, parol!
plus au mai scos romanasii un suc de socata...

Dordia, eu nu poftesc fiindca sint gravi, la bunatatile tale pofteam si inainte de asta, dar tu spune retetele ca pina acum si cand voi avea timp o sa-mi suflec manecile si o sa le fac ( budincutze si alte cele)

Mergi la inceput

Madutza , bravo, ce cadou frumos de ziua lui Orlando!

Lavi, imi pare tare rau de treaba cu bona!! Mai, fir-ar sa fie de ghinion! Mai fetelor, eu nu m-am gandit ca pot aparea atitea probleme cu bonele astea; ba sint neserioase, ba cer prea mult, etc...nasoala treaba.

Eu una simpatizes cu Taniutza, ( unele) soacre sint afurisite rau si intorc lucrurile impotriva noastra asa cum le convine...am vazut-o si pe soacra-mea; cand este cu mine acasa este un leu si cand vine fi-su acasa sa vedeti cum se lingusea si ce voce mieroasa avea...mama, ce ma scotea din sarite! si barbata-meu tine la ea ca la nu stiu ce, normal, ca-i este mama si nu-i vede defectele...iar eu admir faptul ca o respecta, dar stiu mai bine cu cine avem de-a face..

fug la trebi'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Ina eu ii dau ou de ceva timp insa nu prea des ca uit, pediatra mi-a zis sa incep cu jumatate de ou fiert ( albus si galbenus) dar eu ii dadem unul ca mi se parea mic.

Lavi nasol cu bona, dar cum zici tot raul spre bine, macar stii din timp.

Noki am ras de numa la videoul cu perdeaua.

Madutza legat de talonete chiar azi vorbeam cu o fata de aici si cica Franta ar fi tara unde se vand cei mai multi papuci cu talonete.De ca? Pt ca sunt foarte cautati de parinti si tare indicati de medici. Aici in Olanda de exemplu trebuie sa cauti mult si bine pana sa gasesti. Asa ca ma intrebam oare conteaza asa de mult?

Gandacel super ca ai gasit o bona asa de ieftina si care sa stea atat de mult.

Dienutza missa manca spanac cu peste si cascaval ras

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi nasoala treaba cu bona..bine ca ai sunat-o, altfel te trezeai ca stai dupa ea..si nimik. Ai fost tare cu "inca una si ma duc", dupa care ai mai postat inca un mesaj

Gandacel felicitari ptr bona, sa ai noroc sa fie si cea potrivita, vad ca e criza mare de bone, nu inteleg, parca nu mai gasesti oameni seriosi in lumea asta, zau asa

Lordra vazusi ca nu te-am uitat??? Poate mai dai si tu cate o raita pe aici din cand in cand cu vesti proaspete. -am mamica curajoasa!!!

Anda io tind sa-l cred pe Jianu, e unul dintre cei mai buni ortopezi pediatri din lume.. Vezi si tu ca s-au mai schimbat si daramat multe "mituri" din trecut. Plus ca e vb de bebelusi, nu cred ca e acelasi lucru ca la adulti. Zic

Paula2003 multumim ptr urari, esti o draguta!

Gata fetele, fug sa hranesc copilul dupa care la imbracat cu noi..ne scoate tati "pe strasse"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Dupa ce v-am scris ultimul mesaj m-am trantit in pat langa miss ( care dadea semne de trezire) si am dormit amandoua pana acu'.
Ce-om face la noapte nu stiu

Taniuta mey nu stiam ca il lasi pe Stefanel deja in discoteci, de saracu' recupereaza cu 14 -15 ore de somn.

Leea ce bine ca mai bagi nasucu' si pe aici! Ne era dor de voi!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Sarumina Alinusha.Tu stii ca la fiecare masa ma gindesc la tine?

Fetelor, nu stiu daca ati mai adus varza in discutie.Dar intreb si io.Se poate da la prunc ori ba?

Io tocma am avut show.A facut fii-miu un kk de numa urechile de-abia ce i se mai vedeau.Am innebunit.I-am facut baie vrind -nevrind. Pe nepregatite. Imi vine sa ii arunc toate hainutele.Asha cevaaaa.....

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

leea, cu varza nu stiu daca e recomandat sa incerci; e un alimet mai greu de digerat, provoaca balonare si gaze; daca vrei un bebe partzaitor prin casa, si daca vrei sa se repete povestea cu kk pana la urechi ... oricum, nu arunca hainutele, baga-le urgent la spalat, ca-i pacat de ele.
mie varza imi da arsuri pe piept.

tocmai am vorbit cu o cunostinta (i-am facut fetitei ei o rochita pentru serbare si a venit sa si-o ia) si mi-a zis ca ea lucreaza acasa, completeaza niste formulare care i se dau pe un cd de la o firma. ma tot gandesc ca suna tare tentant, decat sa incep serviciul ... voi ati auzit de asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dienuta, multzam de raspuns.Adevaru' e ca azi i-am dat, fara sa stiu de e indicata ori ba. Oare asta sa fie cauza de kk?
Daca o ai pe tanti aia la indemina cere-i mai multe detalii.Suna f tentant.Eu am mai auzit de tot felul de variante,da nu stiu de unde sa le iau.De afli si io as vrea oarece amanunte.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput