Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 25
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Ioano...sa poti sanatoasa geaca sexoasa....hmmmmm...ar merge si niste ciorapi cu banda la ea?
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Ar merge,da' nu albi
Auzi,tu lucrezi la cfr nu???Ia baga neshte detalii de premiere,ca sa fiu la curent,sa vad daca sotziorul meu are aceiasi varianta!

Si la noi Mosh Nicolae vine dimineatza,dar pentru ca noi am fi fost la servici nu am vrut sa ratam momentul si reactia Mariei!!!

Beii,nu mai io nu ma chefuiesc azi?

gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
Ioano....nu ma chefuiesc nici io...ba chiar cred ca azi am musafiri.
Sotzul e la cfr???Si conteaza unde anume...la calatori...la marfa...la infra...ca am impresia ca difera.Noi cumva apartinem de intrastrucura,sau cel putin,ce se aplica la ei,se aplica si la noi.
Deci,cu banii:s-ar da 2.5-2.6 mil prima de porc,1.2 mil de fiecare copil minor si contravaloarea bonurilor de masa pe 6 luni...deci cam 6.6 mil.Banii pe bonuri pt noiembrie si decembrie,cica s-ar da in ianuarie.
Ciorapii cu banda...corect,nu albi...depinde si ce culoare are geaca.
Ete...sa nu zici ca sunt zgarcita...iti ofer io niste ciorapi cu banda,plasa,mov
(multe trasnai mi-a mai luat husbandul
)Dar am si negrii,la o adica...deci pe alese...Tu zi culoarea la geaca si cautam![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Nora, tocma intrasem la idei, ce mai faci de nu dai un semn, nu avusei curaj sa te buzaiesc pe mess, credeam ca te plimbaresti prin citi in lipsa de shefi !!!]![]()
Si ghinion - trebuia sa ma intrebi mai inainte de a ma marita cu Florin, ca ... heheh, cine stie daca ma mai maritam cu el ???
Acu nu mai pui poze de bucatarii extraterestre, imi dai detalii "banoase" de pacolo, de la voi !! Cum bre, banii de bonuri pe 6 luni ??? Ca la mine banii pe o luna insemnau aproape 1 mil juma (de bonuri vorbesc !!!), asa ca daca fac un calcul sumar imi iese o cifraaaaa de m-apuca lesinul !! Mai bine zi-mi ca am gresit la matematica undeva, sa nu ma reped la borcanelu cu medicamente !!!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Da-i la cfr si cred ca-i la infra si el
si-i mai nou si lider de sindicat pe undeva da'habar n-am
!!Lasa mama ca daca ma umple cefereul de bani imi cumpar ciorapi di tate culorile!!!
Daca ai musafiri tot chef se cheama,io am ore pana deseara!
gorodeii
aripile mele
leeloo2004 spune:
Mai as mai lasa eu muncile, dar nu ma lasa ele...![]()
Noi tocmai ne-am dat cadourile aici la birou si a fost halimai mare (avem asa un obicei, tragem la sorti numele unui coleg caruia trebuie sa-i luam un cadou in suma fixa) - eu am primit un dvd si o bavetica (ca tot timpul dau mincare pe piept cind maninc la birou...) deci s-a mai destins atmosfera...
Lui Stefan i-am dat de dimineata cadoul - i-am luat o tablita de la Tomy (din aia de scrii pe ea si dupa aia stergi) - de Craciun o sa primeasca la fel, insa varianta mare - asta de acum e o varianta mica, travel, ca sa se joace in masina de ex cu ea, cind plecam in concediu. Evident ca s-a bucurat ca a primit ceva desi sunt convinsa ca nu intelege nimic deocamdata.
Vroiam sa va mai spun ca a devenit din ce in ce mai afectuos - seara ne vede pe noi ca stam in pat, isi ia suzeta si vine si se cuibareste intre noi cu alura foarte multumita pe mutrita lui - iar daca ne mai si pupa, asa pe rind, pe mine ma topeste!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
biluta28 spune:
bUNA SI eu pe fuga nu am timp sa citesc iar de scris doar atat vreau sa spun Nicoletelor si Nicusorilor LMA CU SANATATE
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Nora__ spune:
alice,maica,n-ai gresit...deci ne dau doar 15 bonuri pe luna...si acum ii dau doar pe 6 luni,deci ceva peste 6 mil...iar in ianuarie dau pe ultimele doua luni,cate 20 bonuri pe luna...deci inca 3 mil.
pai da,ca am pierdut trenul si te-am scapat la masculi
Deci ma resemnez...ce sa fac...
Cat despre buzzuit pe messenger...hahahha....misto faza...io nu te apelez ca stiu ca ai treburi,tu la fel.Deci tu esti mai ocupata ca mine,in mod curent.Asa ca atunci cand ai timp,buzzuieste,mama,cat vrei.Daca sunt la birou,raspund instant,daca nu...cand vin.
Deci...hmmmm....nu e chef....de fapt...as putea sa vin la tine la ore,mai bine?
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
alice2004 spune:
Pai zi-le maica asa, 15 pe luna, pfuuui, m-am mai calmat si am lasat la o parte distonocalmu, ca am crezut ca o sa luati de craciun prime cit bugetu de stat !!!
Da, faina faza cu messul, noi sintem in inventare si alea-alea, stii tu, ca ti-am zis, plus ca e inceput de luna si vin hirtiile din teritoriu si cum sint vreo enshpe depozite ale firmei presarate pe harta romaniei, iti dai seama cam ce se aduna ... mai, si mie mi-e un somn, oaaaa, dala rau de tot, ca azi noapte, dupa ce dadui gata ciorba aia de burta (bleah, si acum ii simt mirosul in nari !!
), nu aveam somn si am dat drumul la teveu de am vazut un film pina la ora 4 a.m. !!! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
pai tu cate bonuri pe luna ai?Si apoi...daca e la o adica,aia trebuia sa ni-i dea lunar si alta valoare aveau acum juma' de an.Prima efectiva e 2.5 mil...deci mai nik
Si daca e vb de prime,vezi ca era un subiect la generale,cu primele primite in unele firma:tv-uri,laptop-uri...iti vine sa te spanzuri cu cablul de la imprimanta
..Sau 2-3 salarii barosane...in jur de 1000 euro...acolo prime...
Mi-a inchipuit ca esti ngropata in hartzoage,de aia nu te-am bazait.Dar tu poti s-o faci oricand.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
cristalina spune:
Ma doare o masea de cateva zile de ma seaca la ficatzi! Ieri nu a avut cu cine sa stea copilul asa ca nu m-am dus la dentist. Azi e aglomeratie mare la doftorita si as astepta o gramada pe holuri...asa ca ma duc maine. Si ma apuca niste nervi de la durerile astea....ieri tot timpul imi spuneam sa ma controlez sa nu dau cumva in Maria din motive de masele...ca ti se inegureaza creierii in cap de la dureri...:)... maine sper sa scap.
Samburica mica face tumbe. Asa de drag mi-e burtoiu' meu...(care e impresionant, o sa pun "poza"! Ca una am....hahaha)
De acum gata, facem poze saptamanal ca trebuie!
Cand ajung acasa promit sa pun si poze cu Maria si carlioantzele ei...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi