Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 24
g_ioana spune:
Neatza,neatza
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!
Pe scurt ca-s in pauza,mandra aseara la ora 8 si-a sters ghetele cu carpa,pe ale mele le-a dat cu crema si cat pe ce sa-i dea si papucii de casa a bonei!Dupa ce le-a aliniat la usa frumos cu tati vreo ora ne-a explicat cum a fost ea cuminte si vine Moshul sa-i aduca cadouri dar nu prea era sigura ca restul au fost la fel de cumintzi ca ea
La ora 9 zic,"parca am auzit ceva la usa,hai sa vedem"desigur erau cadouri in toate ghetele,era super super incantata ca ne-a adus moshul cadouri la toti si nu numai ei
"ia uite si bunica Geta a fost cuminte"!!!Asa ca n-o mai puteam culca, ca nu se mai desprindea de la joaca, i-am luat un coshuletz din ala de plastic cum sunt si in magazine,plin cu ceshcutze,farfurioare,polonic,furculitze,oala tigaie toate din plastic asa ca mergea intai la cumparaturi cu coshuletzul, dupa care ne facea mancare,tacsul a "baut" vreo 3 cani de ceai,2 de cafea si 2 castroane de ciorba de burta![]()
merg la ore si revin
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei de azi, sa fiti sanatosi si voiosi !!
Noi am fost cuminti, a venit moshu aseara si a pus cadouri in ghetutze ... poze avem, dar astept inca putin, sa mi le trimita Florin de acasa, ca nu am avut timp aseara sa le iau cu mine ! De altfel, pentru mine ziua s-a terminat pe la doua noaptea, ca am avut ceva de gatit (am primit comanda de la fratele meu mai mic de ciorba de burta si la miezu noptii il asistam pe Florin la taiat de feliute de burta si dres cu smintina si galbenusuri zeama, ca mie una nu-mi place deloooc ciorba asta, nici macar nu o gust !!). Dupa care am mai bagat si ceva chiftelute de peste (ca numa asa il pacalesc pe Andrei sa manince peste, exceptie facind somonul afumat, pe care il devoreaza instantaneu !!).
Gizmoul a fost foaaarte incintat de cadouri, toata ziua a tinut-o tot intr-un "vine moshu ! vine moshu !", i-am mai explicat noi ca moshu e batrin si urca greu scarile pina la noi la apartament... blah-blah ... abia seara am aranjat tot in ghetutzele lui si am sunat la usa ... a fost foarte mirat, s-a apropiat asaa, temator, dupa care a descoperit carticelele (ca i-am gasit a treia tura din cartile lui favorite, ursuletul cel istet) si s-a asezat pe hol sa citeasca !!
Apoi a desfacut o bomboana si a mincat-o toata ... s-a jucat putin cu o masinuta si la urma si-a luat carticelele si s-a dus in sufragerie !! Seamana cu mine aici, ca io de mica iubesc cartile !!
Si la final a zis " sa mai vina moshu odata !!!", hahahaha !
Asa ca in dimineata asta i-am mai pus niste napolitane si inca o carticica in papuceii lui de casa ...
Roxi, sanatate muuulta, mama !! 
Iti tin companie la fervex, ca si io sint in clubul celor care au (cam) racit, dar din fericire doar usor !!
Daria, frumoasa foc Giulia, si inaltaaaa, io i-as da vreo trei ani si daca as vedea-o si nu as sti nik de ea !! Pupici !!
Olivia, sanatate multa si tie, 
, tot nu a trecut raul ?? Stii tu ca mi-ai dat o reteta pentru sinuzita, aia cu bobitza de unt ... de ce nu incerci si tu ? Sau nu merge in cazul tau ?? Cit priveste medicii, parca-parca nu mai sint asa de suparata pe ai romani citind ce scrii tu !
Ma-c la ale mele acum, dar sint pe aici, mai exersez cite un efcinci din cind in cind !!
O zi minunata sa aveti !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
La multi ani celor ce sarbatoresc azi Sfantul Nicolae!!
Si la Tudor a venit Mosul ieri toata ziua (de dimineata pana seara). Incantare mare....i-a adus un calut-balansoar, o masinuta Mini Cooper, un clown care merge si canta (clownii sunt pasiunea lui), si muuulte dulciuri (pe care le-am ascuns rapid), ce mai...bogat ca Mos craciun.
Aseara, trageam concluziile impreuna si l-am intrebat, ce i-a adus Mos Nicolae. Ce credeti...din tot ce a primit, a tinut minte doar masinuta. Era cea mai mica, dar cea mai semnificativa.
Va pup si ma duc ca ma cheama plozii...
cristalina spune:
Neata!
La multi ani de sf. Nicolae tuturor sarbatoritilor!

La noi bunicu' e Nicolae....si din tot ce i-am explicat eu Mariei cred ca a inteles ca bunicu' ne aduce cadouri...hihihi
Si la noi a venit Moshu'...dar azi dimineata am cautat la ghetutze sa vedem ce si cum.
Nu am facut poze desi era tare haioasa. I-a adus putine jucarele, ca moshu' asta trebe sa aduca dulciuri dar cum noi nu servim a adus niste jucarici. I-am pus in punguta si halatul de baie cumparat din germania...ala a avut succes nebun...Parca era la meci de box. Cand am plecat eu la servici era imbracata tot cu el.
Si in punguta ii mai pusesem niste chestii din alea ca de balci de suflat in ele, ca un fel de tub de hartie care se intinde cand sufli in el. Si alea au avut succes...:)))
S-a mai agatat si de un telefon din ala ieftin de la taraba...il apasa pe butoane tot timpul (a mai avut unul si p'ala pana nu l-a demontat de tot nu s-a lasat).
La cea mai scumpa jucarie, un puzzle de lemn cu o maimuta cu pui, nici nu s-a uitat!...:)))
Imi pare rau ca nu am facut poze...de Mosh Craciun trebe neaparat...:)))
Pupam pitici si mamici. O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
printre muci si stranuturi vin si eu cu relatarea cadourilor de aseara.
pe la 6 il intreb pe Pat daca e gata sa punem ghetutele la geam...el foarte bucuros "daaaaa". ok, mergem in dormitorul mare, punem ghetutele lui, ale lui taica-su, o pereche de pantofi de ai mei si ne punem pe asteptat....intre timp eu ma duc in bucatarie sa termin tortul, comanda pentru azi. vine Mugur al mine lesinat de ras ca Patrick a mai pus ghete la geam...cand ma uit, ce sa vezi, copilu meu s-a gandit ca eu am fost cea mai cuminte asa ca a mai pus o pereche de pantofi de ai mei sub geam si o pereche de ghete...si alea departate rau de tot, poate-poate apar si ceva mare de tot ![]()
pe la 7.30 il chem in dormitor spunandu-i ca a venit mosul....maaaare fericire! ii adusese masina de gunoi (pastrata cu sfintenie de cand am venit de la unguri), un set de play-doh si dulciuri. masina de gunoi a mai fost cum a mai fost, dar setul de plastilina a facut furori...am stat pana la 9 sa ne jucam cu el cand eu am cedat fizic si m-am dus sa fac o baie. Mugur a avut in sarcina sa il culce asa ca nu stiu cat de mult a durat...dar in orice caz nu am auzit proteste.
poza is doar cateva, miscate ca atomicu' nu statea o clipa locului.
alice2004 spune:
Roxi, hahaha, dragutz foc iepurashul, cum s-a gindit el la tine si a mai pus inca o pereche de pantofi !! ![]()
Am reusit de am pus pozele de aseara aici.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Roxi super faza cu Pat grijuliu!
Pupam Gizmo cretzofolinul!!!
Cristalina,cand imi inchipui fatza Botoshicii in halat de baie imi vine sa rad
Nici noi nu avem voie de dulciuri asa ca nu ne-a adus moshul,in schimb eu am primit o geaca sport supersexi![]()
Cam multe absentze azi,toata lumea este in vacantza si chefuieste si numa'io,Alice, Daria,Roxi si Cristalina muncim??????![]()
Btw,Cristalina asteptam poze cu burticica!!!!
Lumi,pupam cumintzica,meei la mine a stat mmama o saptamana(ca lipsea sotiorul)dar nu au fost deloc conflicte intre ea si bona,mama se ocupa mai mult de treburile din casa iar bona respecta programul cupilului,si a fost totul ok!!!O intreb pe Maria intr-o zi"au avut mama,babele astea grija de tine?"la care ea"nu babele,bunicile mama
!!
gorodeii
aripile mele
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi! Pe fuga as vrea sa va urez si eu toate cele bune de Sf.Nicolae - sper ca ati fost toti cuminti si Mosul a avut cite ceva pentru fiecare! 
Noi suntem bine, dar eu sunt tare ocupata, am avut filmari pentru un spot nou, pe la job sunt multe schimbari, azi avem petrecerea de Craciun de la firma...ce mai, tacimul complet!
Va pup pe toate si mai revin daca mai pot!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Vazut si admirat cretulinul de Gizmo 
tare frumos mai e 
Leeloo - spor la munci la tine 

Ioana - asa e, restul de gagici se chefuiesc si noi muncim.
Dar sa stiti ca si noi ne kefuim de la ora 5, eu o aduc mai apoi si pe mandra ca tati al nostru e deja la Sibiu, asa ca ne chefuim amandoua 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Nora__ spune:
Neatzaaaaa!!
La multi ani!!! la toti sarbatoritii de azi!Sa va aduca Moshul numai bucurii si sanatate si noroace!!
Deci la noi e pe dos...de cand ma stiu,Mos Nicolae vine pe 6 decembrie,dimineata,nu seara.Deci am pierdut spectacolul cu Rares.Dar mi-a zis mama ca era incantat de jucarii.Mai ales ca era si o masina acolo![]()
Iar Mos Craciun e pe 24,seara.Nu am eu rabdare sa astept pana pe 25.
Noi n-avem petrecere de Craciun,dar azi am aflat ca ni se da prima de porc,banii pe bonuri de masa pe 6 luni si bani pt copii
Buna veste!!
Pupam frumusetea de Giulia si zulufatul de Andrei si desigur,nu ne abtinem de la mozolit falcutele gorodicai si dulceatza de Maria,ochioasa.
alice,mon amour,m-am convins inca o data ca ne potrivim la mai multe
La chitara m-a gandit si eu sa-i iau,dar apoi am gasit un ...trailer (sau cum s-o scrie),adica o masina mare,cu rampa,ce cara masinute mici.Apoi...am vazut ca ai gresie in hol cum aveam si eu pe hol la vechil apartament
Si masina din aia care se rastoarna singura si apoi merge mai departe,i-am luat si eu lui Rares.Deci...compatibilitate nu gluma....nu vrei sa fii nevasta mea?![]()
hahahahaha...am vizionat si una bucata piciorus sexos de mami si una bucata de picior (ca nu pot zice piciorus), de tati...si era stangul la amandoi...va pregateati de sun 'striptiz' mic?![]()
Daria...distractie placuta la petrecere!!
Olivia...cam pe scurt...cum te mai simti?
Roxanici...generos copil ai...brava lui!!va fi un sotz excelent
cristalino..pacat ca n-ai poze...ca tare e ghidusa mandra ta!!
Gabi....cum a reactionat Stefanutz la cadouri?Pupam clasa muncitoare
...si mai odihneste-te si tu.
Ioano...sa poti sanatoasa geaca sexoasa....hmmmmm...ar merge si niste ciorapi cu banda la ea?![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!