Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Moammaaaa, Marcelaaa, multumesc mult !! Fain de tot site-ul acela !!!! Heheh, o sa rida sotu meu ca dau din una in alta, ca nah, o sa las bucatareala si o sa ma apuc de hirtiute !!!
Noi mai cumparam de cite ori mergem in cora niste revistute frantuzesti care au si jucarele si una din reviste este special facuta pentru copiii ceva mai marisori cu tot felul de inginerii de facut din cutiute, din hirtie ... super ! Mie una cel putin mi-au placut si nu mai ieri stateam pe covor si lipeam la dinozauri si inimioare !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Si uite aici adresa pentru plansele color de care vorbeam io - nu stiu daca e aceeasi cu cea pe care o ai tu, Marcela !
http://www.free-coloring-pages.com/printable.html

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ma bucur mult ca iti plac. cred ca eu o sa fac cateva la birou, solutie anti-stress

paginile de colorat pe care le gasisem eu sunt aici:
http://www.coloring.ws/coloring.html

si acum le-am pus si pe ale tale la colectie. multumesc frumos

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Marcela, si eu colorez uneori ... anti-stress ! Pacat ca imprimanta mea de aici e alb-negru si nu pot tipari color ce fac !! Dar am scos deja un vraf de poze de colorat si am gasit si "hello, kitty", io sint fan kitty, imi place enorm, ma duc acasa sa colorez, hahaha !!! Caci creioane am vreo zece seturi facute bucatele miiici miiici de catre al meu copil, asa ca diseara ma infiintez iar pe covor la desenat !!
Vorba Cristalinei ( !!!) - am o problema, nu ???

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Eu semnez condica de plecat acasa - am cumparat dulciurile de mosh si ma duc la baietii mei, sa punem totul frumos in ghetutze !!
Va doresc o seara placuta si sa ne auzim cu bine miine !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut si eu trupa, sa aveti parte de o seara frumoasa si sa va aduca Moshul tot ce va doriti !

Pupam toate schimburile si asteptam poze si impresii

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa ai grija te tine! Vezi ca Mosu diseara aduce cadouri doar la cei sanatosi! Ma bucur pt Pat !
Alice asteptam pozne!
Lumi vazut mindra...ce cumintica sta la tuns! Imi pare rau ca tocmai in perioada asta ati ramas descoperiti...Succes!
Adela super ideea am vazut-o si eu la Supernanny! Am mai vazut si altceva...pt fiecare fapta buna da-i o biluta colorata (poate fi orice altceva)...si cind aduna o anumita cantitate,poate opta sa"le cheltuiasca" cum vrea el. Ex..5 bilute =mers la cir.., 6 bilute la film...astea sint doar exemple..
Ina , Uka nu doarme cu noi in pat..dar nici singur. Il adorm...citind ..povestind...apoi plec...dupa 2-4 ore vine sa ma ia inapoi in pat cu el..si de multe ori ramin acolo...
Ioana ar cam trebui sa-ti treaca gitul..
Daria , Uka statea la colt..dar nu mai vrea, se enerveza...Dar merge in 90 % din cazuri...daca-i spun ca m-am suparat si nu mai vorbesc cu el...
Sa va aduca Mos Nicolae...numai cadouri frumoase!

edit Cristalina multumesc de intrebare..inca mai astept telefonul dr-ului....de vineri tot astept..ce-i atita graba! Deci deja misca bb! Vreau poze cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Pentru ca este aproape miezul noptii vreau sa urez La multi ani tuturor copilasilor, mamicilor si taticilor care sarbatoresc Sf. Nicolae. Si toata lumea sa aiba parte de un Mos Nicolae foarte darnic!

Noi nu suntem foarte bine, Stefi face in continuare febra la 6-7 ore, e drept ca ii scade cam in 1/2 dupa ce isi primeste doza de Nurofen. In schimb azi nu a vrut sa manance nimic, cu chiu si vai am convins-o sa bea un Actimel, sa manance 2 biscuiti si sa bea suc de fructe facut de tati ei. In schimb imi cere ea ceai destul de des. Si tati ei este racit, nici eu nu ma simt prea grozav,sper sa fie o simpla viroza si nu gripa.

Azi am fost si la sora mea, bebe este mic, mic, Alice mi s-au redesteptat si mie aceleasi amintiri ca si tie. Ce repede trece timpul! Inca il mai infasam pentru ca are doar 2 saptamani si se sperie de manute. Si cu Stefi a fost la fel, dormea mult mai bine infasata, in plus imi era mie mult mai usor sa o alaptez.

Mitzura, multa putere in continuare si va doresc sa aveti succes cu calendarul cuminteniei.
Daria, si Stefi este trimisa la colt, dar ii si place acolo . Chiar azi a trimis-o tati, numai ca era si buna la noi si s-a intors la jumatatea drumului si a luat-o si pe buna cu ea. Trebuie sa recunosc ca este o smechera si jumatate si ca deja ne cam intoarce pe degete cum vrea ea.
Ina, Stefi doarme in camera cu noi, dar in patul ei de bebelus. Cu toatea acestea mai incearca din cand in cand sa vina in patul mare. Acum 2-3 saptamani a avut 2 nopti la rand cand a vrut in patul mare, am luat-o, dar apoi i-am explicat ca mami nu mai are loc daca ea doarme acolo, am lasat-o citeva minute singura (m-am dus la baie, la bucatarie) si cand m-am intors (ea inca nu dormea) am luat-o si am pus-o la ea in pat. In schimb cand doarme la bunica, chiar daca are patutul ei, doarme impreauna cu bunica.
Am vazut poze frumoase cu Ilinca si Pupi, ii pupacim cu mult drag.
Marcela, super site-urile, le-am trecut si eu in favorite.
Luminita multa bafta la gasit bona. Eu cu toate virozele prin care am trecut si in ciuda faptului ca Stefi merge la o cresa de stat si nu au o dotare super tot cred ca am ales solutia cea mai buna.
Olivia, tie tot nu ti-a treut sinuzita?! Inhalatii ai facut? Noua ORL-ista ne-am recomandat si comprese calde la baza nasului, pe obrajori, numai ca Stefi nu prea sta.

O zi frumoasa va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
io-s in continuare varzaaaa....ma doare capu' intre oki, muci am de nu mai pot...bleaaaacks! bietul meu copil daca a fost asa ca mine...imi dau seama de ce era asa amarat si vomita. asa ca ma tin la distanta de oameni, as putea chiar sa fug in padure
din pacate nu prea pot sa compilez prea multe asa ca incerc sa revin later.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor sarbatoritilor de azi
Sanatate tuturor cu mic cu mare
Pun si eu cateva poze de ieri seara :-)
http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=60

Astept sa povestiti ce au facut ai vostri aseara si ce cadouri ati primit :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput