Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 26
cristalina spune:
Pai la noi bonuri de masa se dau in functie de cate zile lucratoare sunt pe luna...22...21... In decembrie de obicei primim si bonuri cadou, pe post de prima. Nu mult, ca ne invatatm cu binele, dar ceva acolo sa fie...:)
Alice, pai la programul tau de somn e normal sa nu te ingrasi...hihihi
Eu te-am mai invitat pe la noi. Promit sa te lasam sa dormi noaptea, ziua iti pun bucataria la dispozitie. Eventual sa vina si Roberta sa-ti tina de urat, ca am vazut ca si ea e fana ....:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Ma`nerfati. Noi primim 21-22 bonuri / luna, de Craciun o cutie cu panetone, ciocolata, vin, sampanie si o cina. Ei bine, cina asta este aia inaintea careia nu bem si nu mancam nimik 3 zile 
si tine pana a doua zi dimineata
Ca sefii nu dau lova
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Cristalina, hahaha, pai sa stii ca inainte sa il duc pe Andrei la culcare am mincat (ca imi face sotzu personel, sa nu care cumva sa sar peste vreo masa !!!), iar dupa ce a adormit gizmoul si m-am dus la bucatarie, am mai mincat ceva ... ca nah, tot eram inconjurata numa de ale gurii, era pacat sa iert okazia !! Da de venit vin, ca partea cu lasatul sa dorm nu e de lasat !! Ca tot veni vorba, sper sa apuc sa ajung si la posta, sa iti pun covorashul, sa nu ma prinda sarbatorile far sa tzi-l trimit !! Pupici si mergi la nenea doftoru de dintzi, ca stiu cit de rele sint durerile de masele !! 
Bre Dariooo, zici ca te nervezi, apoi io nu mai vorbesc de prime si bonuri si dastea ca la noi e seceta mare !! Da maaaaaaare de tot, asa ca nu stiu ce si daca o sa primim ceva ! So, Nora, nu mai intru pe nici un subect cu chestii din acestea care umplu buzunarele, stomacul sau portofelele, ca apoi chiar ca imi iau cablul de imprimanta la intrebari !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Asa, acu sa spui tot daca tot ma apucai....:)
Pe 15 decembrie avem si noi petrecere de Craciun. La noi patronatul si sindicatul pun mana de la mana si organizeaza de 1 Martie si Craciun cate un bairam. Da' d'ala suparat, mergem toti grupati aliniati la restaurant si e un fel de nunta asa...Nashu' e directoru', socru' mic lideru' de sindicat...Ginerica e juristu'...![]()
Patronatu' mai face pom de Craciun in holul institutului iar sindicatul (ai carui membri noi nu suntem) da cate o punguta de dulciuri la copii...:)
Si gata!...:)
Anul asta venira sa faca listele cu cine vrea sa mearga la petrecere. "doamna Enculescu?!" "Vin!" "Cu cine?! Ca domnu' Enculescu a zis ca el nu merge!"...![]()
![]()
Pusei poze cu Maria:
http://good-times.webshots.com/album/556248921ZxcgdT
si cu grasana acu' 3-4 saptamani:
http://good-times.webshots.com/album/556252061XChThf
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor! (rain, mai vino pe la noi!)
aseara lia pui mi-a spus ca ea nu vrea sa vina mos nicolae la ea. cica sa vina la mami
dar a venit mosul, asa neinvitat, in trei ture - una aseara, cand s-a intalnit cumnata mea cu mos nicolae pe strada si i-a dat un cadou pentru lia, apoi dimineata cand am gasit cadouri in ghete, si inca o tura astazi in parc
asa ca lia pui astazi s-a jucat cu joculetul acela cu "pioneze" pe care il iubea giulia, cu un goofy de plus (ca daca am stat acasa amandoua bolnave, ne-am uitat la desene animate cu winnie si cu goofy, pe care il iubeste foarte tare) si cu un calut pe roti. dulciurile le-am rezolvat noi
, ea a rontait un cubulet de cioco si doua jeleuri si ne-a lasat noua jumatatile de oua kinder fara jucarii (neinteresante) si toate jeleurile, ciocolatelele si napolitanele (alea happy hippos de la kinder sunt dementiale). si de dimineata ne si dadea pe rand jeleuri cu ursuleti, cand mie cand lu' taica-su. ![]()
i-a facut tati si vreo doua pozici, da' era cam dimineata pentru el si nu stiu daca-s clare ![]()
pupici tuturor!
cele mai frumoase
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Anul asta venira sa faca listele cu cine vrea sa mearga la petrecere. "doamna Enculescu?!" "Vin!" "Cu cine?! Ca domnu' Enculescu a zis ca el nu merge!"...
Marcela, tot bolnavioare sinteti ?? Sanatate multa si pupici ambelor vrabiute
!! Vreau sa iti spun ca ieri am ajuns acasa si i-am pus si eu lui Andreoi cintecelul acela cu old mcdonald... hahaha, apropo de ce spunea si Mitzu, a trebuit sa dau play de vreo suta de mii de ori, deja ma luasera nervii de la atita e i e i ooooo !!! Dar, una peste alta, a fost fun ! 
Gata, ma duc si eu acasa, ca se facu de ora plecarii !!
Va doresc o zi minunata in continuare si petrecere frumoasa de Mosh Nicolae tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
vrabiuta spune:
aliceeee - nu plecaaaaa! vezi ca e o varianta care se numeste "switch accesible", unde apasa doar tasta "space" si intra animalutele in cadru, pana cand intra toate si canta (ca si noi primele doua zile am facut scurta la mana tot dand click sa cante fermieru'
)
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
in alta ordine de idei, am stat si azi acasa, de maine incepem cu gradi. ii ies mandrei doua maselute de toata frumusetea in partea de sus si nu prea e in apele ei.
cristalule - esti de comaaaa!!! 

io vreau poze cu botosica in halat de baie. daca si diseara o gasesti imbracata asa, fa-i o poza si pentru mine... multumesc!
nora - ce bine de voi ca stiti si ca luati prima si cata prima luati. eu habar nu am ce/daca o sa iau. si nici nu cred ca aflu pana la jumatatea lunii. da' tot e bine ca traim cu speranta ![]()
ioana - sa stapanesti sanatoasa geaca de la mos! si sa ne-o arati si noua, eventual cu ciorapii aia asortati ![]()
fetelor, eu in dupa amiaza asta am luat primul contact cu incapatanarea domnisoarei lia. m-a socat profund
era FRANTA de obosita, nici nu mai putea urca scarile cand ne-am intors acasa, dar nu voia sa doarma. am luat-o cu binisorul... NU. am pus-o in pat si i-am zis ca gata, e ora de nani, si s-a pus pe plansete, pe urlete, pe tot tacamul... na, ca sa nu mai zic ca am copil cuminte. fetelor care faceti fata acestor situatii frecvent, toata stima si admiratia mea! io una sunt terminata dupa prima runda si sper sa nu se repete prea curand... ![]()
o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
Adema spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei, pitici sau mamici sau tatici! Sa fiti cu totii sanatosi , sa aveti parte de bucurii si cat mai multe impliniri!
Sper ca Mosu' a fost darnic si v-a adus cadouri frumoase!
Adema&Codrut
Dorsilia spune:
Buna si La multi ani cu ocazia lui Sf Nicolae !
noi biciuim bidiviii (a se intelege mesterii) sa termine pana sambata apartamentul.
In rest, ne-am cadorisit de mos Nicolae cam asa: Danut a primit Cutiuta muzicala, de care este pur si simplu extaziat, asculta melodiile, le fredoneaza cat poate, e superincantat. A mai primit mult dorita masina de gunoi, comandata special si a ajuns la tanc ieri dupamasa, plus o masina de constructii, plus inca o masina de curatat strazile, cu perii, etc. Si le-a aliniat incantat pe toate si se lauda intruna ca are multe "camoane"... Eu am burta undeva jos, ma tarai ca melcul, maine o sa am 38 de saptamani. Intr-una din zile am ramas blocata intr-un magazin din pricina unei contractii dureroase si a trebuit sa stau oleaca sa-mi revin abia apoi sa ma carabanesc rapid la masina si acasa. Nu mai credeam ca scap. Imi uitasem mobilul in masina si eram dispeeraaaata ca nu stiam ce sa fac, nu mai puteam inainta un pas de durere. Mi-a trecut totusi. Azi aici au fost 16 grade, a alergat Danut in parc si pe tobogane de s-a facut leoarca, sper sa nu raceasca, abia l-am tarait afara din parc, a protestat intruna, noroc cu o doamna care i-a zis ca vine un tigan ce aduna copii si ca tre sa o asculte pe mama. Adevarul e ca saracutul n-a mai gustat parc de ceva vreme, din cauza cetii, nu avea rost sa-l duc sa stea pe alea inghetate acolo. Desi nu avea decat o bluza de corp de bumbacel, o bluza pe gat subtire si una de bumbac de trening, geaca subtire desfacuta in fata si un fes pe cap, in 10 minute s-a facut leoarca. DOar urcand scarile la tobogan. Si a mai stat juma de ora asa transpirat pe acolo ca n-a fost chip sa-l duc acasa, a vrut sa se joace si cu lopatica la nisip. Acum am inima cat purecele sa nu fi racit ca e belea.
Roxa- sanatate, ai cules si tu de la baietii tai virusul ? sau e altul?
Mitzu- cum mai sunteti? Vroiam sa te intreb cum faceti cu somnul? Mara il deranjeaza noaptea sau dupaamiaza pe Tudor cand plange? el se trezeste din somn daca plange ea ? sau nu se aude de la el din camera?
n-am apucat sa ma pun la punt cu toate noutatile asa ca tre sa mai scanez in urma
pan-atunci,
sanatate tuturor si s-auzim doar de bine!