Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu,
am vazut poza cu pricina si ti am mai admirat frumusetea mica

Edit: Mimilinca - vrei bataie ??? 2 pozeee ??? Rusinicaaa

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lumi - imi pare rau ca sunteti fara bona. la kinder club oficial tariful e 9 mil. noi vom plati 8. in tarif sunt si optionalele - engleza, germana, dans, pictura, etc.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Lumi, pt acelasi motiv m-a parasit pe mine prima bona!! Bafta sa gasesti inlocuitoare cat mai repede, stiu perfect cat de rau e...eu am fost in stare de soc cateva zile!! Cat despre dormitul la gramada...voi sunteti avansati totusi
Despre "instrumentul de cumintire", cum il numeste Mitzura...eu n-am inteles mecanismul de functionare...poate ma luminati si pe mine, pliiiz...ca pare interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mersi vrabiuta!

na, ca acu vrea sa asculte numai cantecelul ala!

Alice, da, va spun daca functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzu, macar nu va mai uitati la desene vreo saptaminaaa !!
Calendarul acela functioneste dupa principiul esti cuminte si ai facut o fapta buna, primesti o steluta verde, in caz contrar, primesti una rosie !! Hahaha, dar au pus prea putine rosii, dupa parera mea !!
Marcela, da, mai, era cald - nah, ca la maternitate, mirosea a spital, o mamica proaspata se plimba cu sotiorul pe coridor, acesta o tot mingiia pe spate, ea ii povestea ceva de bebe, nu am auzit ce, doar ceva legat de lampa de fototerapie ... gravidutzele care abia venisera si se miscau precum ratele (stii tu mersul ala leganat) si rudele care ramasesera pe hol si tot invirteau la hirtii ... mai era o bunica alaturi de fata ei si de nepot(sau nepoata), il tinea pe bebe mic in brate ca mamica era cred cezariana, dupa cum sustinea burtica ... amanunte din acestea care mi-au adus amintiri din experienta proprie ...
Multumesc pentru linkuri - eu le astept si pe celelalte cu jucariile din hirtie, ca tare imi place sa fac asa ceva !! Noi cind eram mici aveam o bucurie imensa cind veneau sarbatorile de iarna, ca ne asezam cu mama si tot lipeam si coloram si decupam !!! Tare m-as bucura sa mosteneasca si Andrei treaba asta de la mine, momentan deseneaza pe ... pereti, heheheh !!! Si pe jos, norok ca nu am inca parchet !!
Lumi, !! Imi pare rau de povestea cu bona, sper sa gasiti o rezolvare !!
Dana- roller, !!! Si pupici o mie si sanatate Vicului, te asteptam pe la noi, like always !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Daria, nu sunt numai 2... mai pun albumul o data

http://new.photos.yahoo.com/luminitachiriac03/album/576460762362242580
Marcela, mersi de informatie! Si pentru site-uri. Ilinca tare ii mai iubeste pe teletubbies...si toata trupa de pe BBCprime.
Ina, si eu tot socata sunt...sper sa nu raman asa , si sa imi spun ca tot raul spre bine si trebuie sa gasim ceva mai bun pentru Ilinca.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

de unde se poate cumpara chestia asta cu stelutele? si cum se numeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ina, era in revista Mami de luna trecuta ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mimilinco - da` ce frumoasa e mandra ta si ce cuminte sta ea la tuns, e foarte frumoasa, poate mai tragi chiulul asa o perioada lunga ...
Si succes cu bona ... noi am trecut cu bine peste socul acela, stiti voi, cand am bocit pe aici cu zilele ... ca plecase prima ... si bine a facut !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cu mare placere dragelor!

pentru cei care vor sa mestereasca jucarii din hartie, cu dedicatie speciala pentru alice:
http://papertoys.com/

pentru proiecte diverse, inclusiv decoratii de craciun:
http://www.artistshelpingchildren.org/

io una cred ca o sa folosesc site-urile astea multi ani de-acum inainte si sper din inima sa ramana free

cele mai frumoase

Mergi la inceput