Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata,

Eu nu il pun la colt pentru ca nu sta, decat daca ii dau o palma, ceea ce nu vreau, dar il pedepsesc mai simplu, adica nu mai vorbesc cu el. Ii spun ca sunt suparata si ca nu mai pot sa vorbesc cu el si ca ma doare capul pentru ca a facut prostii si a fost rau, asa ca ... ei bine la chestia asta nu rezista si isi cere scuze si promite ca nu o sa mai faca.

Dar de exemplu daca se cearta cu un copil in parc si il impinge si copilul cade pe jos si eu il cert si ii spun ca a fost rau si ca pe copil il doare... chestia asta nu mai functioneaza... ce daca il doare? Ma rog... ideea este ca nu el a inceput ... a vazut si el la alti baieti mai mari si i s-a parut interesant sa se paruiasca...si acum nu mai pot sa ii scot asta din cap, daca nu se intelege cu vorba buna, trece la atac...Deci la actiuni si atitudini de genul asta nu merge decat cu palma, dai tu il el, dau si eu in tine, mai ales daca e mai mic!! Ca a vazut smecherul ca daca incearca sa dea in altii mai mari e posibil tot el sa o incaseze... doamne cand ma gandesc cum o sa fie la scoala... cand imi amintesc ce batai erau la mine in clasa in ciclul primar intre baieti...offf... capete sparte, julituri, usa scoasa din balamale...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Se duce la colt, care e de fapt coltul canapelei, si dupa 20 de secunde scoate capul de acolo "cu-cu!"...ea crede ca ne jucam.

Nici Radu nu e pus la colt, pentru ca nu sta. Cand ma supar pe el ii dau ignore, si vine repede la mine si-mi zice ca nu mai face, sa-l iert, bla, bla ...texte de mici
Io as vrea sa (mai) fac o noua statistica cu bb care dorm in patu' conjugal, ca sa vad cum mai stau, daca e cazu sa-mi fac griji... (ideea mi-a venit aseara cand ma kinuiam sa adorm si nu puteam fiindca radu sforaia mai rau ca un barbat, avand nasu infundat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bon dimine !! Mai asa pe la prinz aproape, dar pina acum nu avusei timp de scris din cauza de munci la birou. Dar am facut o pauza sa mai citesc ce ati mai scris ...
Schimbul III, va relaxati vad ... bravos ! Pupici multi si sper ca sinteti bine cu toatele, ca pe Olivia am citit-o !!
Roxi, sanatate multa , si eu tot cu fervex ma tratez, ca ma inteapa nasul a raceala (care in ultimele dati s-a sfirsit cu o tuse innebunitoare, sper ca acum sa nu ajung iar la asta !!).
Daria, intrebai de colt - la noi NU functioneaza deloc, nici colt, nici dus in alta camera drept pedeapsa, asa ca momentan am renuntat la ele si aplicam faza cu "nu te uiti la desene si nici la calculator", ca vad ca astea doo mai merg (din cind in cind) !!
Cristalina, !! Ce fain cu simburica ... uneori imi este si mie dor sa simt lovituri de piciorushe in burtica, dar ma calmez repede alergind dupa gizmoul prin casa !!
Andrea, bafta cu bebelushul si sanatate Stefaniei ! despre vegetatii, eu am avut asa ceva, chiar medicul mi-a recomandat cutit (textual), aveam vreoooo ... cred ca pina in zece ani, nu imi mai aduc aminte bine, doar ca eu am fentat operatia si din fericire vegetatiile s-au redus singure (sau nush ce naiba s-a intimplat), ca de atunci nu am mai avut nici un fel de probleme !! Stiu ca si cumnata meacare are doua fetite gemene avea mereu probleme respiratorii cu ele, raceli si tuseli si medicul i-a spus sa le opereze, ceea ce a si facut, dar probleme nu au disparut (poate doar micsorat oleaca). Asa ca nu stiu ce sa iti spun mai mult ...
Andreea, spor la bazine !! Am vazut si pozici, hehee,aveti zapada ... noi ne dam cu saniuta pe ... asfalt, ca nu cred ca vedem ninsoare prea curind !!
vazut si pozici de Ina, mama ce a crescut Raducu si ce cuminte sta la toaleta, noi abia sintem la faza cu mac (olita) !! Pupi si sanatate, sa treaca temperatura aia odata !!
Vrabiuta, daaa, si eu am staaat mult si bine ieri pe site-ul cu pricina, am citit si m-am umplut de invidie pentru ce au altii, si am tiparit o multime de planse de colorat, ca nepoata mea de 6 ani e fan dastea !!! Ma bucur ca Lia pui e mai bine, sanatate multa si voua !!
In alta oridine de idei, fusei aseara la spital, hehe, cine spunea ca nu poti vedea mamica la reanimare ?? Neeeeah, traiasca spaga (mah, sa nu ma certati, dar chiar vroiam s-o vad !!), asa ca am intrat pina in salonul cu pricina, am stat de vorba cu ea, e bine, durerile aferente, a facut un frison nasol cind s-a trezit (asa am facut si eu) si s-a speriat, a zis ca moare, gata ... pina la urma s-a calmat, e cu perfuzia in vena, calmantele tot acolo, azi o muta in salon !! Si fireste ca ii era foameeeee, hehehe, i-am explicat ca mincare nu vede inca ! Doar celebra supa chioara de legume si aia far de ceapa si cartofi !!
Bebelusha a avut 3,800 si 52 cm, o grasuna pletoasa ca ma-sa, e dulcica foc si cuminte, maica-sa e topita dupa ea, taica-su nu mai zic !! Asa ca toate sint ok !!
Aseara m-a cam luat cu amintiri, cit am stat sa intram la ATI venisera trei gravidutze, vreo doua proaspat mamici se plimbau cu bebicii pe hol ... doua papusele miiiici infasate pina sub ochi (ca la spital) ... cu fetzicile rosii si bucalate ... m-a luat cu un usor friig, asa, de aducere aminte ... si m-am gindit mama ce trece timpul, ca ieri umblam si eu asa ...
Gata, ca am fost pe memory lane destul ... sa trecem la trebile cotidiene, ca ma asteapta un teanc de hirtii !!
Va doresc o zi minunata, cu soare si liniste !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci io pun cupilu` la colt dar Giulia este atat de afectata ... de fapt o trimit la colt, ii explic de ce, ii zic sa se gandeasca, ea repeta "ma gadesc" si apoi sta vreo 30 de secunde si da in lacrimi ca ea nu mai vrea coltz, ca vrea la ea in camera. O mai tin un pic acolo, fara forta si apoi merge in camera, inchide usa, se urca in pat si o face pe suparata/afectata. Dupa cateva minute ma striga si vine si mi da pupici.

Ina - noi adormim in patul ei ... ca nu o putem lasa acolo ca la 11 inca nu vrea la nani, asa ca dam stingerea, cu schimbul, si ne culcam langa ea. Daca nu adormi, scapi si fugi in dormito, dara adormi inaintea ei, asta e :-) Eu nu vad nici o probelama din asta, prevad ca ne va scoate ea cat de curand de acolo :-)))

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ina,noi aseara tocmai am strans patutzul de bebel,taticul este optimist zice ca la anul pe vremea asta ii facem camera ei,hehehe,eu-s mai pesimista
Asa ca trece-ne si pe noi pe lista!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

ma mai tineti minte? hehehe...

Am intrat ca se vorbea aici de colt si de educatia copiilor. Am vrut sa va arat ce avem noi pe usa de la intrare de ieri.

http://family.webshots.com/photo/2945082560080161791Apnjku

Asta pentru ca nu ne mai intelegem cu copilul. Tipete, urlete, comenzi, fitze si istericale. Asta face. Asa ca am pus regulile pe usa, i le-am tot citit si sistemul cu stelute langa. Sa vedem daca functioneaza. Mai nou, fixul lui sunt filmele, adica desenele animate. Are vreo 3 preferate, si ne lalaie de cand se scoala si pana se culca sa i le punem la televizor. Noi ne-am saturat sa vedem aceleasi filme a suta oara, plus ca nu mai apucam sa vedem nimic la tv.

Cu mara e mai bine, n-o mai bate, acum ii da pusi, dar o pupa de vreo 10 ori la rand si asa apasat, ca pana la urma e tot un fel de agresiune. Dar macar are intentii bune copilul.

Eu sunt obosita moarta. Asta pentru ca noaptea ma scoala cand unul cand altul. Mara mai sta si treaza in miezul noptii, cu ochii pe pereti (deh, avem pereti tare faini, recunosc ). Iar ziua nu reusesc sa dorm, pentru ca nu prea doarme Tudor.

Alice, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa!

Vrabiuta, poti sa dai si linkul pentru site-ul acela bbc?

In rest va pup pe toate, imi pare rau ca nu pot sa raspund tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzuuu, uelcom !!!
Hahaaa, v-ati pus calendarul cuminteniei pe usa ? Mey, sa ne spui si noua daca functioneaza, ca eu nu am incercat, m-am gindit ca Andrei o sa vrea sa ajunga la stelute sa le dezlipeasca - asta face el cu abtibildurile !!! Categoria "fitze, plinsete si istericale" o stim si noi prea bine, daca asta te consoleaza in vreun fel !
Sanatate multa iti dorim si fireste urmeaza sfatul cu "incearca sa te odihnesti mai mult" !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mitzu - site-ul e aici (sunt toata trupa in formatie completa, teletubbies, fimbles, tikabilla si celelalte personaje de pe bbc prime):
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/

iar cantecelul cu "old mc donald had a farm" e aici:
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/somethingspecial/songs/oldmac_switch.shtml

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

la fete cucuiete!
Sunt suparata flesca! din cauza de bona evident...gata, dupa Sarbatori nu mai vine. tot imi face o favoare ca pleaca inainte de sa fiu nevoita sa imi iau concediu medical. dar Oricum, mi le-a aranjat de minune. nu stiu prea bine motivul, nu ma mai chinuiesc sa il aflu...oricum, s-a simtit lezata de moarte ca am chemat-o pe mama cat am fost eu plecata... ca 2 femei nu au ce face, ca dupa ce pleaca bunica ea se chinuie sa aduca copilul pe linia de plutire...in concluzie, afara cu bunica!!! ce sa caute bunica la mine cand Ilinca are bona???? oricum mie mi s-a parut absurda. Sau gresesc? ziceti si voi...Cert este ca trebuie sa caut bona...desi cred ca ei tare i-ar place la gradi... dar acum, in miezul iernii? offff
Marcela, ce tarif au cei de la Kinder Club pentru program lung?
Altfel, Ilinca este bine, creste, se obrazniceste... ce-a aia pus la coltz???? o mai las in camera ei de unde imi urla: ca nu vreau sa stau aici!!!, sper sa se mai duca bazdacii odata cu "inaintatul in varsta"
Are momente si cand este tare cuminte si intelegatoare, a stat nemiscata la Ciufolici, cu gura cascata la teatru (am vazut duminica Cenusareasa), lesinata de placere sa o picteze pe fata...
Si poftim dovada:
http://new.photos.yahoo.com/luminitachiriac03/album/576460762362242580/photo/294928803875096486/11

Am mai citit cate ceva, am vazut si poze, sa vedem ce mai tiu minte....
Alice, sa iti traiasca nepotzica si sa va bucurati cu totii de ea! Da marisoara... m-ai emotionat si pe mine cu rememberul tau...
Sanatate multa la copilasi bolnavi Stefi, Raducu si ma bucur ca sunteti mai bine Lia si Pat! si pe mamicile care se plang de una alta...
Ah, ca tot am pomenit de Raducu... l-am admirat cum sta el cumintzel pe oltitza Ina, noi tot trio in patul conjugal... asa ca tinem aproape! Dar ilinca ne lasa vreo cateva ore singurei , dupa care striga:mami ia-ma-ma in patu'mare!
Am mai vazut poze xcu maria balerina, Lia pui, Pupi si zapada...ah si iepurasul Robi... pe toti de scumpi
Mitzura, ce-mi place lista, ca la Supernany! tin pumnii sa functioneze si rabdare sa treaca cat mai repede perioada asta mai grea!
Dana si Vicu

Gata, ca m-am intins...
V-am pupat si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

alice - zici ca a fost frumos pe memory lane? lia pui a descoperit o pereche de pantofiori intr-o cutie cu hainute de cand era bebelus si se juca cu ei. nu-mi venea sa cred cat sunt de mici!!! si imi amintesc ca ei ii scapau din picior atunci cand i-a primit... cum trece vremea.
site-ul cu planse de colorat si carticele l-am redescoperit azi dimineata in favorite, cautand decoratiuni de craciun de facut acasa (braduti, stelute, fulgi de zapada, etc). lia pui e fan colorat, a prins gustul cand ne jucam la mine la birou seara dupa gradi si colora cu markerele mele pe planse printate de pe site-ul bbc (fimbles mai ales). mai am si alte site-uri la pastrare, cu jucarii de hartie, jocuri de facut acasa, dar le tin bine pana or ajunge piticii nostri macar la grupa mare.

cele mai frumoase

Mergi la inceput