Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 20
ina32 spune:
Alice-sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si norocoasa!!
Radu e tot cu febra, de doua nopti ne trezim la fiecare ora sa-l verificam. Aseara s-a lasat cu plansete fiindca a trebuit sa-l impachetam in cersafuri ude ca nu-i scadea febra nicicum. Acum se invarte in jurul lui 38, si are nasul infundat. Nici nu stiu daca are rost sa-l duc la dr, sigur imi da antibiotic
.
Acum e vioi, joaca fotbal, si se uita ciudat la socru-meu care-i explica ca e bolnav rau si trebuie sa stea in pat linistit
.
Edit -am pus trei pozici cu ultima achizitie http://community.webshots.com/album/556208094wrkeen?vhost=community
kim222 spune:
Buna la toata lumea!
Alice felicitari pt nepotica!!! Sa ne arati poze! Costat ca ideile tale nu au fost combatute de nimeni...asa ca ramin la ideea de mai sus...aici se combat persoane si nu idei...
Ioana cum este gitul?
Nora petrecere frumoasa..orice ai alege!
Biluta..Edi o sa fie un destept!
Cristalina apreciez ca nu ti-ai dat cu parerea..necitind decit ultimele postari....
Roberta ..you made my day!!! Cum a reactionat Matei?
Andrea sanatate si odihna placuta!
Daria tu o sa stii sa faci cum este mai bine pt toti!
Irina sanatate lui Radu!
Carmen sanatate si voua!
Va pup..ne recitim...miine!
edit ca am vazut pozele...ce mare a crescut Raducu!
philip spune:
seara buna, iaca m-am adunat si eu pe-acasa. ptiu, ca lunga zi. am fost la munca, apoi la dentist, apoi la piscina (m-am reapucat de inot ca sa am o scuza pt tot ce mananc), am ajuns acasa, strans, aranjat, mancat si-acu imi trag sufletul cu voi. is trista ca pupi nu papa, orice ii ofer zice nu, i-am pus si in fata ia o gurita doua si gata. ce-o mai fi si asta nu stiu. sa-i iasa maselutele si sa fie intr-o dispozitie nemancacioasa? cine stie...
in rest, am luat cadoul de craciun un set cu thomas iar pt mos nicolae niste jeleuri in papuci. am gasit aici vitamina c cu echinaceea in forma de ursuleri gumati si pupi ii adora. asa ca am dat banii degeaba pe siropul pe care il luasem anterior si care era terbil de amar. m-am mai si grabit sa iau doua sticlute.
am pus ceva poze sa vedeti ce bucuros e micutul intr-un petic de zapada:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762361294356/photo/294928803866986785/1
am vazut poze cu copii frumosi si pe ici colea si niste mame la fel de. pupici la toata lumea!
ps multumesc ca mi-ati tinut pumnii, plec in florida pe 30 ianuarie asa ca voi lasa baietii singuri 4 zile! imi vine sa plang de pe-acum
philip
&andreea
vrabiuta spune:
buna dimineata!
cine vine la o cafea fara zahar si cu un strop de lapte?
suntem mult mai bine in dimineata asta! mai avem ceva mucisori, dar a dormit nesperat de bine, nu a mai facut nici febra, asa ca e vesela si plina de energie. parca mi-am mai revenit si eu. aseara a adormit in 2 min, dupa ce a rasturnat o punga de grisine langa ea in pat (eu intre timp incalzeam laptele) si a adormit strangandu-le la piept cu mare drag. acum e in cada, canta si povesteste cu jucariile. ![]()
de la mos nicolae, pentru piticii carora le place sa coloreze, muuuuulte pagini de colorat, incepand cu forme de baza, flori, fructe, etc si pana la personaje din desene animate, 101 dalmatieni, mica sirena, winnie the pooh, etc, aici:
http://www.coloring.ws/coloring.html
au si un site educational, cu materiale pentru invatarea numerelor si a literelor, cu carticele si altele (ce mi-ar placea sa fie si in romana asa un site...):
http://www.dltk-teach.com/
o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
roxanaz spune:
buna dimineata
io is gutunarita la maxim, tusesc, am muci la greu....asa ca ma tratez intens. Pat in schimb e bine, s-a culcat ieri la ora 5 (17),. s-a trezit la 11.30, s-a culcat la 12.30 si s-a mai trezit la 6.45 de dimineata...e in plina recuperare deci.
ce a fost ieri linistea asta la noi? doar Olivia la raport...Anca? deja ai cam multe absente....sunteti si voi in mutari?
Ina hihihi ce achizitie misto
si Radu copil cuminte! sanatate maxima si voua!
Andreea mor de invidie cand vad zapada la voi...aici pas sa ninga! lasa-l pe Pupi cu nemancatul, ei cand in cand.
ma duc sa imi termin fervex-ul....sa aveti o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza,neatza
In primul rand,sa-ti traiasca finutza Alice,sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa si mamica ei sa se refaca repede!Btw.ca tot suntem la capitolul bebelushi AndreeaM,sora ta mai infasha bebelul??Pupici si insanatosire grabnica Stefaniei!!Si lui Raducu,pupam voinicul si lui Rares!!!
Nora si io era gata gata sa imi tai venele cand am cetit New Orleans si Ibitza!!
Noi avem o invitatzie de revel intr-o vilutza montana pe langa Buzau,eu as vrea sa ma simt si io in concediu adica sa plec de Craciun la Buzau si sa ma intorc dupa revel,sotziorul vrea sa mergem de Craciun la Campulung si de revel la Buzau,asa ca sa vedem cum se voteaza in consiliu!
AndreeaP felicitari!!!!Lasa mama ca nu mor baietzii tai 4 zile!!!
Olivia,am trecut pe al treilea tratament,unasyn,stoptusin si inhalant,parca ma simt mai bine!Hai meei,nu mai fi suparata si treci povestit!

O zi buna 
gorodeii
aripile mele
cristalina spune:
Neata!
Grasana la raport (ca Maria deja nu mai e la categoria de grasane...are aproape 1m asa ca nu mai arata asa zdupinici ca acum 1 an...:)))
I-am admirat pe Pupi in peticul de zapada si pe Raducu pe colac! Bravo! Noi cu chiu cu vai bagam un pishu la olitza...si ala cantat...:)))
Marcela, tare frumoase site-uri. Astea-s bune pentru copiii mai rabdatori...:)
M-ati distrat cu okii albastri. Io-s bruneta cu ochi caprui si nici John nu e prea blond si are ochii verzui. Noi ne tot intrebam cand i se schimba Mariei ochii, pentru ca probabilitatea sa iasa din mine un copil cu ochi albastri e mica...hihihi
Roxi, sanatate multa!
Ioana, sa mearga si mai bine cu gatul!
Olivia, la tine cum e cu sinuzitele si laringitele?!
Uitai sa spun ca aseara l-a simtit si John pe bebe...si se dadea expert "e prea ascutit; nu e fundul, e cotul!"...hihihi
Maria mangaia si ea burtica, desi nu pricepe ea ce si cum cu bebe Punea si ea mana unde pusese mana John...:)
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata si sanatate muuulta la mamici si bebici !
Intrebare ce ma roade: cine mai pune cupilu` la colt ???
Sau ce alte metode aplicati in caz de preveniri a accidentelor 
Edit: vazut poze cu doi barbatei Pupi si Raducu 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
g_ioana spune:
Daria eu nu o mai pun la coltz,ca nu mai sta si nici nu mai are efect,asa ca o iau de o aripa si o duc in camera ei(asta dupa ce-i explic de x ori sa nu se arunce in cap din pat,sa nu se invarta, sa nu stea descultza pe parchet,s.a.m.d)inchid usa,dar raman in camera cu ea,eu fac treaba si n-o bag in seama,ea incearca sa stoarca cat mai multe lacrimi dupa care-i trece, si nu mai face..in ziua aia!Si este intr-o perioada ca daca-i spune tacsu sa nu faca ceva,aia face!!
gorodeii
aripile mele
cristalina spune:
Noi o punem pe Maria la colt, evident nu functioneaza dar noi suntem perseverenti!...:)))
Asta e inventata de taica-su cat fusei plecata in germania. Se duce la colt, care e de fapt coltul canapelei, si dupa 20 de secunde scoate capul de acolo "cu-cu!"...ea crede ca ne jucam.![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi