Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Al meu nu vrea sa isi imparta jucariile decat cu mare greutate, mai mult... daca se enerveaza incepe sa inghionteasca si sa impinga ceilalti copii. Ma tot chinui sa ii explic, dar ... greu se lipeste ceva. Am fost in situatia in care a trebuit sa il urechez sau sa il amenint ca sa nu mai dea in ceilalti copii!

Apropos'de Craciun, eu timp de prajituri complicate nu am, desi mi-ar place sa mananc niste cozonac de casa.. miam miam...treb sa caut o cofetarie buna.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si ca m-ai intrebat - Cristalina - de unde am achizitionat jocul acela, de la un magazin amarit si mic de aici din cartierul meu, de unde mai luam citeodata pampersi si cereale ! L-am vazut in vitrina si mi-a placut tare si tre sa recunosc ca eu una m-am jucat mai mult ieri si alaltaieri cu el decit Andrei sarbatoritul !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Si chiar ... unde-i Nora ?? I-or fi aterizat shefii pe cap !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Sau poate sotziorul intr-un control inopinant?
Roberta,in Piatza Voievozilor,s-au deschis doua noi magazine pentru cupii,spaima parintzilor,asa ca sigur gasesti ce vrea sufletzul lui Matei!
Cristalina si io am avut interdictie ..pana azi,ca deh vine mos Nicolae!
AndreeaM,insanatosire grabnica Stefaniei!!Eu am noroc deocamdata,pot sa ma plimb nestingherita prin magazine,ca mandra se uita,puna mana dar nu face crize,imi zice dac-i place ceva,eu ii zic ca o sa-i cumpar iar ea se linisteste ca stie ca o sa-i cumpar eu odata si-odata!
Beii,sa zica Carmencita care-i diferentza dintre a creste o fata si un baiat,dar eu cred ca este cam la fel...de greu!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, adevaru`i ca io-st o gospodina desavirsita, deja se stie, <aia_de-si_pileste_unghiile> da` nu facui niciun cozonac in wechend;))

quote:
Originally posted by roxanaz

Robi ce dragutz iepurasul!
Lia, ca uitai sa iti zic, vezi ca la metro au masini de gunoi, ff misto, si ieftine....bucura copilu ca stiu ca isi dorea! is la oferta, le gasesti si in catalog.
Carmen multumim de urari si imi pare bine ca iti iesi bine cozonacul! pupici si sanatate lui Ionut!
Cristal ai fost bestiala cu perdelele...da si cu uitatul cutiilor. nici io nu-s mai breaaza, in ultimul timp imi uit cheile acasa intr-o veselie
Daria ai procedat corect....mi se pare aiurea ca un parinte sa nu isi corecteze odrasla mai ales daca e vb sa interactioneze cu alti copii in mod neadecvat.....

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

bey, m`ac la o tigara si cind ma-ntorc va spui io cum e cu fata si baietu`.... asta daca nu se baga ruda lu` omida peste mine;))

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Iaca aici-is!Neatza la cucuiete!

N-am shefi...sic!!Dar asteptam caderea curentului pt verificari.
Deci ati scris de sunt nauca,mai ales ca am ramas in urma din cauza de plimbari la Suceava.Am plecat vineri si am venit sambata seara.Vacanta,nu glumaAm fost si in bazar,am fost in 'n' vizite,lasat cu mancare ,beutura si vorba la greu.M-am plimbat cu Lexxus-ul,ehhh...masina de lux,frate...am zis ca merg cu supersonicul cand a bagat viteza.A costat cica 67000 euroAm venit cu bagaje si le-am ascuns la mama.Am facut si o halta la socrii si am venit cu sacosa plina.Deci am produs we asta.
Ha!Ca mi-am amintit.Era in stand in bazar cu lenjerie intima.Beyyy...am paralizat...de o sfoara erau agatati o pereche de chiloti...cica...dar pt o femeie de 150 de kile.Acopereai o soba cu aia.Aveau si ochi pictati pe ei,deci poti sa-i confunzi la sigur cu un porc cu ochii belitiSi am gasit niste boxeri pt finul nostru,cu un taur care scoate foc pe nari,pictat pe fund.De abia astept sa vad mutra finuluiSi tot scotea fata aia chestii de acolo si ne propune o pereche de chiloti tanga pt masculi.Ha!Cine credeti ca s-a lansat in cumparaturi????Husbandul...ca cica ii ia pt el,iar daca nu se simte bine,ii da nashuluiA reusit husbandul sa o pacaleasca si pe fatuca aia.El pare asa serios si cuminte...de nici nu-ti trece prin cap ce ii trece lui prin minte...Fata se uita la el,asa,reticent...sa nu-l oripileze cu ideile...si cand a vazut ce debiteaza...se uita de parca o lovise boldozerul in freza.I-am zis sotzului ca sa-si ia bikinii,dar trebuie musai sa faca si un streap-tease inainte si el a zis ca ...ok,face!Sa vedeti fatuca ce ochi a belit la el si a recunoscut ca n-a crezut asa cevaDupa ce am plecat,sotzul zice:"Na,ca am mai pacalit pe cineva!"Deci astept streaptease-ul,dar sa fugaresc intai minorii de acasa.I-am zis ca ii dau si ciorapii mei cu banda,albi,sa se asorteze,ca si asa nu i-am purtat never...ca-s albi.

Partea nasoala e ca atunci cand am ajuns acasa,puradelul a facut diaree crunta...n-am vazut asa ceva...plutea apa in pampers.Deci sintem la diete si tratamentIar slabeste...offffff

Frumoase pozele...iar salivez la piciorelele si falcutele gorodicai...si admiram pe iepurila cel blond si cu codite.

Sanatate la toti pui si mamicile bolnavioare!!

Beyyyy...ce-am facut?Mai bine nu ziceam de conflictele adolescenteiVa fac io comparatia peste cativa ani,cum e.Dar io zic...ca depinde si de copil.Eu ma cam astept la mai multe trasnai de la Rares,mai ales daca va fi la fel de inventiv si 'cuminte' ca tat-suVai de steaua mea daca il mosteneste...ma rog doar sa nu-mi dea foc la casa

Hmmmmm...faina reteta de cozonac,cred ca o voi incerca.

Ia sa va dau io acum,geneza din Biblie..vazuta...altfel

1. La început, Dumnezeu l-a creat pe BIT si BYTE. Si cu ei a creat WORD-ul.

2. Si erau doi BYTE în WORD, si nimic altceva nu exista. Dumnezeu a separat UNUL
de ZERO si a vazut ca lucrul acesta este bun.

3. Dumnezeu a zis: "Sa fie acum DATA". Si asta a fost. Dumnezeu a zis:
"Sa se strânga la un loc DATA si sa fie asezate fiecare la locul ei". Si a creat discurile FLOPPY, HARD-discurile si COMPACT discurile.

4. Si Dumnezeu a spus : "Sa fie COMPUTERE, ca sa existe locuri unde sa fie folosite toate aceste discuri". Asa a creat Dumnezeu COMPUTERELE si le-a
numit HARDWARE.

5. Dar SOFTWARE nu exista înca. Dumnezeu a creat însa PROGRAME , unele mici,
altele mari...Si le-a spus acestora: "Cresteti, înmultiti-va,umpleti COMPUTERELE, supuneti-le si gestionati-le toata MEMORIA"

6. În ziua în care a facut Dumnezeu COMPUTERUL nu era înca pe pamânt nici un om care sa lucreze cu el. Si atunci Dumnezeu a luat un om si i-a suflat în cap,
suflare de logica, si a creat PROGRAMATORUL.

7. Si Dumnezeu i-a dat lui lumea COMPUTERULUI, ca s-o lucreze si s-o pazeasca.
Si PROGRAMATORUL a supus programele vointei sale si a guvernat peste toate
COMPUTERELE si toate tipurile de DATA.

8. Dumnezeu a dat PROGRAMATORULUI porunca aceasta: "Poti sa folosesti toate volumele si subvolumele copacului cu PROGRAME dar din pomul cu WINDOWS sa nu manânci, caci în ziua în care vei mânca din el vei muri negresit".

9. Dumnezeu a zis apoi : "Nu este bine ca omul sa fie singur". Si a luat una din coastele PROGRAMATORULUI si a facut din ea o creatura care sa priveasca neîncetat la PROGRAM

10.Programatorul si user-ul se descurcau de minune.

11.Dar Bill era mai siret decit toate fiarele WORD-ului pe care le facuse Dumnezeu.El a zis USER-ului: "Oare a zis Dumnezeu cu adevarat:?"

12.USER-ul a raspuns: "Dumnezeu ne-a permis sa rulam orice program si sa folosim orice data dar ne-a spus sa nu rulam WINDOWS-ul, ca vom muri".

13.Atunci Bill a spus USER-ului : "Hotarât lucru, daca îl veti folosi nu veti muri, dar Dumnezeu stie ca în ziua în care veti gusta din WINDOWS vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscând binele si raul. Veti fi capabili sa creati si voi orice doriti, printr-o simpla apasare de MOUSE".

14.Si USER-ul a vazut ca fructele WINDOWS-ului erau placute de privit si usor de folosit, s-a gândit ca era de dorit ca ele sa deschida cuiva mintea. A luat deci din ele si le-a încercat, a dat si PROGRAMATORULUI, care era alaturi, si acesta le-a încercat si el.

15.Atunci au deschis ochii amindoi si au început sa se teama ca orice învatatura ar deveni inutila, din moment ce totul va putea fi înlocuit cu WINDOWS-ul.
Dar USER-ul instalase deja fructul oprit în COMPUTERUL sau si uitându-se rugator în ochii PROGRAMATORULUI, îl convinse si pe acesta sa se bucure alaturi de el.

16.Curând PROGRAMATORUL avu nevoie de noi si noi DRIVER-e si, cum acestea nu se gaseau oriunde, începu sa se agite ca sa faca rost de ele.

17.Atunci se auzi glasul Domnului: "Ce cauti tu atât de înfrigurat?". Si PROGRAMATORUL a raspuns: "Am nevoie de noi DRIVER-e si ma simt ca în DOS-ul gol fara ele".

18.Si Dumnezeu a zis: "Cine ti-a spus tie ca ai nevoie de noi DRIVER-e? Ai rulat cumva WINDOWS-ul?"

19.PROGRAMATORUL a raspuns spasit: "USERUL pe care mi l-ai dat sa fie lânga mine, mi l-a adus si l-am încercat".

20.Si Dumnezeu a spus USER-ului: "Ce ai facut?". USER-ul a raspuns: "Bill m-a amagit si am încercat..."

21.Dumnezeu i-a zis lui Bill: "Fiindca ai facut lucrul acesta, blestemat esti sa fii invidiat de toate creaturile pamântului. Si toti USER-ii, de câte ori se vor încurca în crengile WINDOWS-ului, pe tine te vor înjura. În veci vei fi nevoit sa creezi noi si noi ramuri pentru WINDOWS si nimic altceva!".

22.Dumnezeu a zis apoi USER-ului: "Voi mari foarte mult suferinta si însarcinarea ta. WINDOWS-ul te va dezamagi zi de zi si-ti va epuiza toate resursele de MEMORIE. Vei fi nevoit sa folosesti programe jalnice si vei apela umil la ajutorul programatorului iar el va stapâni peste tine"

23.Dumnezeu s-a întors spre PROGRAMATOR si i-a zis: "Fiindca ai ascultat de glasul USER-ului si ai folosit ceea ce eu ti-am poruncit sa nu folosesti, blestemat esti sa nu fii niciodata linistit. Toate programele tale vor avea erori si vei fi nevoit sa le depanezi si sa le tot depanezi, zilnic, pâna la sfârsitul veacurilor".

24.Si Dumnezeu îi azvârli pe toti din CENTRUL DATA si închise usa în spatele lor. Apoi Dumnezeu a creat PAROLA.

25.GENERAL PROTECTION FAULT
"Windowsul nostru Windowsul nostru,
Care esti instalat pe hard,
Deschide-se ferestrele tale,
Vie crash-ul tau
Ca în 95 asa si în 98.
Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
Si iarta-ne partitiile Linux
Asa cum si noi iertam greselile din drivere
Si nu ne du în ecranul albastru,
Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
Caci al tau este tot RAM-ul
Si hardul
Si toti hertzii procesorului
În veci vecilor
Alt-F4, Amin"

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, amu` sa zic si io ceva sa nu tac Eu primele 8 luni de sarcina mi am dorit fetita, apoi ultima luna m a lovit ca io vreau baiat, ca deh, nu stiam ce e. Cand am aflat ca e fetita, mi am dat seama ca asa a fost sa fie si eu voi fi o mamica de fetita foarte iscusita Eu cred ca fiecare avem ceea ce vom sti sa crestem si educam cel mai bine

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

`poi foarte pe scurt, treaba sta cam ashe: pe ionu` il rezolv ceva mai repede cu hainele, adeca o pereche de blugi doo acolo si niscaiva tricouri si cam gata, pe cind la ilinca trebile se schimba, mai trebe si-o rochita si niste ciorapei adecvati, nu mai zic de incaltari... pe ionu` il tund scurt n-am nevoie nici de pieptan, pe cind la ilinca la insistentele voastre am inceput a-i cumpara clamute si fluturasi... ilinca e super lichicioasa si sta geana pe mine respectiv maica-mea in timp ce pe ionu`-l doare undeva... de educatie is de parere ca nu iaste diferente...poate fetele-s ceva mai linistite decit baietii da` e discutabil, am vazut si baieti cuminti da` si fete belite asa ca ma abtin sa etichetez.
andream, sanatate lui stefi, n-ai mai fost la preda pina acum?

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Nora

Alt-F4, Amin"

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

super tare!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, scuze, ai dreptate, am incurcat borcanele!

Mergi la inceput