Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahaha, Nora, bravos, uite asa imi place mie omu, producator !!!
Asteptam impresii de la shouuu de striptis !
Io pazesc telefonul ca intra nasha lui Andrei in cezariana si din moment in moment tre sa primim vesti ce si cum !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Beii,fetelor,off topic,ma uitai la schimb de mame aseara,incredibil,o familie de parinti tineri,cu ceva scoala,nu reusisera sa-si invetze copii cu cele mai elementare reguli de igiena,spalat pe dintzi si pe alte alea,in plus mancau numai paine cu untura!!
Carmencita,multumim de raspunsuri
Nora,sanatate multa piticului asteptam NERABDATOARE poze de la striptisul sotziorului!!!!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Beyyyyy...nu va aruncati pe tanga husbandului,da??Si tare mi-e ca mi-o fur de la sotzii vostrii daca va place show-ul,ca-i puneti apoi si pe ei la treaba

Mama s-a cam speriat la faza cu Rares,ca initial,in ziua aia,a vomitat de 2 ori...si mama intra in panica...se sperie,iri face griji...si cand am vent,a zis ca nu mai sta asa mult cu elDar sper sa-i treaca.

Mai ales ca tocmai am primit o invitatie de la prietena mea din Constanta,sa facem Revelionul cu ei,ori la New Orleans ,la bar,ori la Ibiza.Ambele sunt ale lor,deci ar iesi o chestie faina.Sa vedem acum cum facem.Poate se da mama pe brazda si staSi anul trecut am declinat invitatia,tot din motive de puradei,plus ca mama s-a dus la Revelion la restaurant.Daca imi da mama un Alt+F4....stau acasa

Deci Roxanici....vin pe teritoriul tau...sper...

alice....tinem pumnii..sa fie totul bine...si la mama si la copilas.Cred ca stai cu inima in gat!
BTW...a plecat socrela?

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ehh, la teorie is tare;))

quote:
Originally posted by g_ioana

Beii,fetelor,off topic,ma uitai la schimb de mame aseara,incredibil,o familie de parinti tineri,cu ceva scoala,nu reusisera sa-si invetze copii cu cele mai elementare reguli de igiena,spalat pe dintzi si pe alte alea,in plus mancau numai paine cu untura!!
Carmencita,multumim de raspunsuri
Nora,sanatate multa piticului asteptam NERABDATOARE poze de la striptisul sotziorului!!!!!!

gorodeii

aripile mele

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Da, uitasem sa zic, pleca socrela mea inapoi acasa, ca are doi copii mici de ingrijit si pomana (pentru sor-sa ) s-a terminat !! Asa ca Nora, te inteleg cu mama si cu statul cu copiii acasa !! Mey, io citii New Orleans si Ibiza si tocma ma pregateam sa mor de invidieeee, dar vazui ca vorbesti de Constanta si mi-a mai trecut din ciudareala, da tot mai este oleaca, asta pentru ca de mult vreau si io iarna de revelion pe litoral !!! Acu razbuna-ma tu, ca al meu sotz are numa oferte de poiana brasov !!!!
Si da - stau cu ochii pe celular, care se incapatineaza sa sune sa imi spuna ca totul e ok ... trebuia sa se termine operatia de acu, ce naiba !!!! Si nu vreau sa sun io la cumnata-miu, ca ala si asa era cu sufletul la gura cind l-a sunat pe Florin ... so, mai astept !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

NORA, uelcom bec! Misto fazele cu tanga masculini...eh...si eu i-am cumparat sotului din dotare asa ceva cand eram tineri si neinistiti, la misto total si ce credeti ca am facut cu ei?I-am purtat eu cand eram gravida, ca erau noi noutzi suficient de mari in fata cat sa acopere o imensitate de burtoi.
Pentru diaree, da-i Hydrasec, isi revine imediat!
Cu Revelionul, mi-a facut o surpriza husbandul si a rezervat locuri la un restaurant, a vorbit cu soacra-mea sa-l ia pe Matei de pe 30, dar parca-s cu inima stransa, asa-s eu bleguta, vreau sa stau ca o closca langa pui.
IOANA, am vazut si eu "Schimb de mame" si serios ca m-a marcat emisiunea asta, ce specie de femeie, mandra ca s-a ales cu o tunsoare noua si acasa avea copiii plin de paduchi. Doamne, mare-i gradina ta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roberta04

IOANA, am vazut si eu "Schimb de mame" si serios ca m-a marcat emisiunea asta, ce specie de femeie, mandra ca s-a ales cu o tunsoare noua si acasa avea copiii plin de paduchi. Doamne, mare-i gradina ta!

Am vazut si eu ceva-ceva din emisiune si chiar ca era de pomina femeia aia ... dar aveau DVD acasa si masina de spalat automata, asa am inteles !! Cool, nu ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am vazut si eu ceva-ceva din emisiune si chiar ca era de pomina femeia aia ... dar aveau DVD acasa si masina de spalat automata, asa am inteles !! Cool, nu ??

Daaa...aveau DVD si soareci in casa, fatuca spunea ca isi termina treaba intr-o ora si apoi se uita la telenovele, aveau masina de spalat automata da' n-aveau apa curenta ca s-o foloseasca dar...n-aveau aragaz. Si copiii mancau paine cu untura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

Revin si eu dupa o pauza de 2 sapt. in care am fost libera si m-am ocupat de fimea care e boboc cls.1 si nu prea pricepe cum e cu dictarile.

In primul rand multumesc de urari pentru ziua mea ( Nora nu am poze) am petrecut-o cu parintii mei si unul din frati cu sotia si fetita lor caci celalalt frate cu sotia nu au venit. La socrii am fost duminica ( adica fam. mea fara mine caci eu am fost la serv.) caci soacra-mea e pe 27 si a fost un fel de petrecere comuna dar fara mine.

In rest suntem bine.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mda, normal ca si eu citeam new orleans si ibiza....si ma gandeam de ce naiba ai alege constanta da la mine incarcatura virala e maxima asa ca am circumstante atenuante. pai daca veniti poate reusim sa bem o cafea cu zeama de varza dupa aia
Mihaela welcome back! ai vazut ce se intampla daca te duci duminica la munca? se fac petreceri reunite fara tine oricum, succes mult la dictari! Edi mai vrea si el la scoala?

Mergi la inceput