Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Hei, buna dimineata si de la mine !!
Mama, s-a lasat un friiig in Bucuresti - mi-au inghetat miinile pe drumul spre birou, ca masina tot nu am !
Si parca incepe sa ma gidile si pe mine gitul, sper sa nu dau in vreo behaiala, ca numa de asta nu am chef acu !!
Mai, da vaz ca s-au cam incins spiritele pe aici, nu am avut prea mult timp in seara aceea cind am citit sa detaliez raspunsul meu, dar eu mi-am dorit baiat tocmai pentru ca m-am gindit ca fetele sint nu mai greu de crescut, dar cu mai multe probleme de intilnit in viata si asta uitindu-ma la mine ! Nu spun ca baietii au o viata ultrausoara, dar hai sa fim sincere si sa ne gindim putin si cel putin eu, din cite am trait si am vazut, pot spune ca inca este a man's world !! Ne-om bate noi cu pumnii in piept si om sustine sus si tare ca sintem egalele barbatilor, dar ei or sa se uite mereu la noi de pe inca o treapta ... orice am face si orice am zice tot nu o sa fim ca ei ! Siogur, sintem la fel de istete si de logice ca ei (uneori si mai si), sintem sensibile si descurcarete ... dar ei mai au ceva in plus si or sa ne priveasca mereu prin prisma acelui "ceva" ! Nu stiu cum sa numesc respectivul "ceva", si nu sint antifeminista, nici macar nu urasc barbatii (doamne fereste !!), dar eu asa vad problema ! Si poate de asta mi-am dorit ca al meu copil sa fie baiat, sa fie scutit de anume issues (ca nu-mi vine cuvintul in romaneste, scuze !!) care vin inca din modul de a privi o femeie ... poate e si mentalitatea balcanica, habar nu am exact, dar MA BUCUR ca am reusit sa fac baiat !! Poate mai tirziu o sa ma conving ca dorinta mea a fost naiva ... poate ... dar acum inca recunosc ca am vrut baiat si am facut baiat !! Nah, aruncati cu rosii de credeti ca aiurez sau vorbesc in dodii !!
Ca nu ma supar !
Acu ma duc sa citesc din urma ... sa vad poze, daca ati mai pus, si revin !!
Va doresc o zi minunata si o saptamina linistita !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
CARMEN, uite aici gasesti reteta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88241
Edit ca am uitat: umplutura am facut-o asa: cele 3 albusuri ramase le-am batut spuma, apoi din nou cu 6 linguri zahar, am pus cacao, cam 200 grame nuca macinata, arome, am intins crema asta peste aluat apoi am presarat 200 grame stafide lasate la muiat in apa calduta cu rom.Si eu am pus un plic intreg de drojdie uscata (7 g), ca scria ca-i pentru 500 grame faina.
DARIA, cred ca in situatii de astea e cel mai bine sa calmezi atmosfera, chiar daca si mie mi se urca piticii pe creier cand vad parinti de genul ala...
cristalina spune:
Neata!
Vine iarna! Am io o simtzire asa...:)))
Fetelor dragutelor 
...Eu cred ca a fost o neintelegere neinteleasa (recunosc ca nu am citit mesajele cu pricina ...cu atentie cel putin). Pupam pe toata lumea grupat aliniat!
E decembrie! Cadouri! Vine Craciunul! Daca ar si ninge ar fi perfect!!!...:))))
Asa, am primit interdictie la cadouri! Nu mai am voie sa cumpar!
Ca rasfat copilul, ca de ce nu ma uit cu atentie ca ea se joaca cu dopuri, sticle, furculite si capace si ca urmatorul cadou sa-l iau de Pasti!!!![]()
Si nici macar nu ii luasem cine stie ce, decat animalute din alea de care are si Matei al lui Roberta, cu porcu si alea alea...Am fost numa' in cercetare...:)))
Aaaa...am voie sa-i iau costum nou de iarna, caciulite, manusi...din astea....dar nu jucarii!
Si ca sa fie treaba oabla am descoperit ca am uitat sa pun in cos dupa ce am platit la casa la magazin 4 cutii de cereale de la Nestle si Milupa...:)
I-am zis si io lui John ca aia era contravaloarea cadoului lui de Craciun, asa ca nu mai pupa!![]()
Ma duc sa invart la hartii. O saptamana frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Roberta super pozele cu iepurashul,pupam piutzul de iepurash!!
Daria eu zic ca ai procedat corect
,si eu fac la fel cu mandra de mica am cautat sa-i explic si acum e joaca foarte frumos cu copii si nu urla niciodata dupa jucaria altuia,in schimb am vazut multi parinti care procedeaza altfel,de exemplu mandra mea a incasat o jucarie in cap de la alta fetitza iar mama ei nu i-a zis nimic,nici macar ca a facut ceva rau si sa nu mai faca!
Asta este,din pacate!!
Am uitat sa va zic ca din motive de ceatza,am stat mai mult in casa aa ca am vazut Cenusareasa de vreo ...12 ori,varianta veche cu soricei si porumbei!!!![]()
Roxi sanatate si tie si la toti piticii!!!!Meei gatul meu este un pic mai bine,ziua am o tuse uscata iar noaptea zici ca am ceva in gat,cica cu timpul trece ca le-am incercat pe toate!
Liliana pupam Adelutza,super tare faza cu nenea porcu'!!!
gorodeii
aripile mele
roberta04 spune:
Mey, da' Nora unde-i, sa ne mai faca sa radem un pic?
MONICA, da' esti durere si cu perdeaua si cu cerealele!!!
sa nu zic ca eu am uitat punga cu cumparaturi cu totul in parcul de joaca acum vreo doua saptamani, nu era mare lucru, dar nu am zis la nimeni
amironeanu spune:
Neatza!
Stefi face febra in continuare, cam la 7 ore, aseara la 9 inainte de Nurofen avea 38,3, dar dupa Nurofen i-a scazut si a dormit bine. Dimineata la 5 cand i-am dat iar Nurofen avea febra, tot 38,2, asa ca azi mergem si noi la dr. Ma duc la dr. de familie sa-mi dea eterna reteta compensata cu antibiotic (Ospamox) si Nurofen si apoi mergem la ORL (Roberta merci pentru PM
- voi merge tot la dr. Preda care are cabinet particular la Policlinica Sf. Petru si Pavel langa Mitropolie si o vom sari pe Siminiceanu tura asta). Si probabil ca in aceasta saptamana Stefi va sta acasa.
Am vazut si poze frumoase, Roberta esti un iepuras foarte dulce
, am vazut si balerina care are ciorapei exact ca Stefi. Roberta, roaba am vazut la tonetele cu jucarii din Tatarasi, dar trebuie sa gasesti si in Alexandru. Of, nu am nici un cadou de Mos Nicolae si nici nu stiu cand voi reusi sa ma duc in oras, dar o scot eu cumva la capat.
Super reteta de cozonac, daca tot stau acasa poate il fac si eu. Bunica mea facea niste placinte super din aluat de cozonac si le umplea cu unt frecat cu zahar, iesea o minunatie. Daca fac si imi reusesc va pun poze si reteta.
Guilia, ai procedat foarte bine, si eu incerc sa aplanez conflictele si sa o invat pe Stefi ca daca cedeaza nu este mai slaba, ci mai inteleapta si ma oftic si eu cand vad parinti care nu reactioneaza cand copii lor sunt un pic mai agresivi.
Dar sa va povestesc ce am patiti si eu cand incercam sa-i fac educatie Stefaniei. Am fost sa platim cablul, era coada, toate bune si frumoase, Stefi cuminte. Am platit cu cardul si casiera mi-a dat un pix sa semnez chitanta. Ei, cand a vazut Stefi pixul s-a pus pe urlat ca ea vrea pixul, am luat-o pe sus si ne-am oprit afara, eu incercand sa-i explic Stefaniei ca nu poate avea pixul, ca tanti are nevoie de el si ea are o gramada de pixuti acasa. Ea nu si nu, urla in continuarea. Cand aproape s-a oprit din plans, se o alta doamna si ii da Stefaniei un pix, dar sa nu mai planga. Saraca fetita s-a uitat atat de nedumerita la ea, cred ca nici ea nu stia ce sa mai creada. Sa planga ca obtine ceea ce vrea, sa o asculte pe mami ... Soacra mea a recunoscut ca de fiecare data cand Stefi vrea ceva dintrun magazin si incepe sa urle ea ii satisface orice dorinta, de rusine ca ce spune lumea
. Eu incerc sa ma mentin mereu ferma pe pozitii, Stefi tot timpul vrea ceva, dar inainte sa intram in magazin incercam sa stabilim un singur lucru pe care poate mami sa-l cumpere. Nu reusesc mereu sa am succes, dar incercam.
Gata, ma duc sa vad daca au intrat banii in cont sa fac platile de azi si apoi fug acasa la Stefi, sa mergem la doctori. O saptamana buna va doresc!
Edit: pupacim toti bolnaviorii si mari si mici! Of, nu mai vine o data primavara
sa scapam de muci, tuse si alea, alea
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
cristalina spune:
Roberta![]()
Super!!!
Ioana, imi vine sa musc din falcutele alea frumoase ale Mariei.Pupam balerina.
Daria, eu zic ca ai procedat foarte bine!
Roxi, sanatate multa!
Acu' chiar ma duc la hartii...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Robi ce dragutz iepurasul! 
Lia, ca uitai sa iti zic, vezi ca la metro au masini de gunoi, ff misto, si ieftine....bucura copilu ca stiu ca isi dorea! is la oferta, le gasesti si in catalog.
Carmen multumim de urari si imi pare bine ca iti iesi bine cozonacul! pupici si sanatate lui Ionut!
Cristal ai fost bestiala cu perdelele...da si cu uitatul cutiilor. nici io nu-s mai breaaza, in ultimul timp imi uit cheile acasa intr-o veselie ![]()
Daria ai procedat corect....mi se pare aiurea ca un parinte sa nu isi corecteze odrasla mai ales daca e vb sa interactioneze cu alti copii in mod neadecvat.....
Andries spune:
Citeam despre mama de baiat vs mama de fata, pai sincer eu cred ca e tot un drac. Adica eu nu mi-as aduca fata altfel decat il educ pe Victor. Si eu mi-am dorit fata si inca mai vreau o fata, desi daca iese tot baiat nu ma deranjeaza. Si cu toata opozitia sotului, i-am luat si papusa si carucior de papusi si ne jucam si de-a santierul si facem si praji impreuna. Cred ca peste inca 20 de ani diferentele dintre fete si baieti nu vor mai fi atat de mari, mai ales daca ne vom gandi la copii care au parte de educatie minim 12 clase. Pentru copiii care nu au acces la educatie, probabil diferentele vor exista.
Sincer eu cred ca totul depinde de educatia copilului. Probleme vor fi la ambele sexe.
Andries
alice2004 spune:
Gata, citit din urma, vazut pozici cu Lia pui scumpa care meshtereste la laptop, cu Mateiul care s-a speriat de mami iepurasha si cu Mariutza cea dansatoare in pat, pupici tuturor ca tare sint frumosi !! 
Cristalina, haha, interdictie la cumparat jucarii ?
Pai cred ca si mie o sa imi puna al meu sotz asa ceva, ca deja sufrageria a ajuns neincapatoare pentru cite i-am luat lui andrei, care bineinteles ca nu se joaca odata cu toate !! Faina faza cu perdeaua si cea cu cutiile de cereale, pasta din urma am experimentat-o si eu !! 
Andrea, sanatate lui Stefi si sa veniti cu vesti bune de la nenea doftoru !! 
Ioana,
si tie, sa treaca tusea aia odata !
Daria, si eu sint pro explicat copilului ce si cum cu impartitul jucariilor, la noi Andrei se joaca frecvent cu verisoara-sa mai mare, de 6 ani, si are momente cind il apuca plinsul ca ea ii foloseste nu stiu ce jucarie ... de fiece data i-am explicat ca s-o lase si pe ea si ca nu este bine sa urle asa ... cel mai cel este cind vor amindoi sa se dea in leagan ! Atunci sa vezi crize si urlete ! ![]()
Carmen, sanatate lui Ionu !! 
Roxi, ma bcuur ca ai ajuns la o intelegere cu Pat
cu siropul, si vezi cum trece cel mai repede raceala la copil ?? O iei tu !!
Ai grija de tine, sa nu schimbi locul la infirmerie !! 
Si chiar ... unde-i Nora ?? I-or fi aterizat shefii pe cap !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete