Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 14
vrabiuta spune:
roberta - multumim
"soseta" lui tati zici? ![]()
diana - imi pare rau ca nu am putut ajunge la teatru, lia pui e bolnava dupa primul contact cu copiii din cealalta gradinita. aseara s-a culcat foarte tarziu si in dimineata asta s-a trezit, a tusit rau si a vomitat. acum doarme, dar eu nu mai am somn.
andreea - pupici lui stefi sa se faca repede repede bine! eu ma bucurasem ca am scapat de viroze si de muci si uite ca acum o luam de la capat.
liliana - lia pui urca si coboara singura de pe scaun, ba chiar si-l impinge singura langa blat atunci cand vede ca mesterim cate ceva. de obicei stau langa ea, pregatita de interventie, ca nu se stie niciodata. lasa, ca sotul tau o sa se obisnuiasca dupa o zi doua cu sporturile extreme
. cum stai cu olimpiadele?
cristalule - super faza cu maria si mancarica la olita!
cu perdelele nu te stresa, se poarta perdelele cu volane si volanase, asa ca se rezolva ![]()
olivia - ca sa te citez: de ce ai luat-o personal?
parintii mei s-au nascut la sat, iar eu nu consider ca e o rusine sa fii taran, sau vreo virtute sa fii orasan. imi pare rau ca doar asta ai inteles. oricum, mi se pare interesant felul in care raspunzi pe forum si felul in care mi-ai scris pe privat. dar o sa dau ignore, deja este prea mult.
cam atat cu raspunsurile in dimineata asta. sper ca piticii bolnaviori se simt mai bine - pupici lui pat, asteptam vesti bune! ma duc langa lia pui, sper sa se simta mai bine cand se trezeste. multa sanatate tuturor si o saptamana frumoasa!
cele mai frumoase
kim222 spune:
Se pare ca daca exista bunavointa, putem fi pe aceeasi pagina macar in ceea ce priveste gasirea unei rezolvari definitive a nesemnificativei/puerilei noastre "neintelegeri" si sincer ma bucur sa vad ca imbratisezi neconditionat sugestia mea din mesajul privat in care te rugam sa ma ignori asa cum iti promiteam ca voi face si eu de acum incolo.
edit..mai vroiam sa scriu ceva si am uitat
..sint mihnita sa vad ca devine o practica frecventa..atacul persoanelor...si nu al ideilor lor....trist mai ales pentru o naiva ca mine...
vrabiuta spune:
olivia - daca o sa continui sa fii "victima" poate ar fi bine sa dau copy-paste mesajului tau privat, ca sa reiasa mai clar cat esti de "naiva".
cele mai frumoase
g_ioana spune:
Neatza,neatza,sunt "fresh" mai mult presh dupa weeek-*endul asta prelungit,azi noapte mandra pentru prima oara s-a apucat sa stroge la ora 3:"olitza,olitza,fac pipi vreau olitza",eu mama denaturata si chioara de somn,"ai pampers,fa in pampers",nu am avut nici un succes,asa ca m-am trezit si nici nu am mai dormit ca ma apuca iar gadiliciu in gat!!
Am si eu niste poze noi cu balerina
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762359649862/photo/294928803852744122/1
Am vazut poze cu Giulia cu coditze si cu Lia pui,pupam frumusetzile!!!!!

Olivia si Vrabiutza

eu cred ca nu au nici un rost disputele de genul asta,eu plec de la premisa ca toate fetele de pe forum au numai ganduri bune,chiar daca nu avem mereu acele
asi pareri!!!
Edit ca uitai sa ma laud,am facut aseara bombitzele Dariei cu branza au iesit super!!
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata
fetelor, fetelor, calm down...ce se intampla? haideti, pls, linistiti-va. avem pareri diferite multe dintre noi asta nu inseamna ca ne luam una de alta...doar "combatem idei, nu persoane", da? va rog frumos!
la noi guturaiul a venit la mine, Patricke e relativ ok dupa ce l-am convins de vineri sa isi ia siropul de tuse cu lingurita...mare realizare!
Liliana ce faza cu nenea pocu....o sa ramana antologica!
Lia ai luat cea mai buna decizie, sper sa te si tii de ea!
Andreea lasa depresiile, ca vin sarbatorile si o sa stati mai mult impreuna!
Danule bine ca mai dai si tu raportul din cand in cand!
Ioana esti mai bine cu gatul?
va pup, sa aveti o zi frumoasa!
carmenp spune:
`neata, vazut trei fete frumoase, giulia, lia si gorodica
pe toate.
madam spill, 
roxana cum sunteti? noi n-am putut merge la ilinca pen` ca ionu` e farimat in continuare, vineri l-a durut si urechea si-asa ca astazi vom merge la doftor.
gata, io va pupesc din motiv de creer inca in uichend
edit ca citii mesaju` lui roxi, sanatate si la tine
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Buna dimineata tuturor !
Si muuulta sanatate la copii si mamici si tatici !
Vazut Lia-pui si Maria-balerina, sunt frumoase foc !!!
Noi am avut un we cu plimbari si il asteptam de zor pe Moshu` sa ne aduca masinuteee si pista pt ele
Asa ca ... mandra mea este hotarata si noi trebuie sa cumparam si pista ...
Va pupam pe toti, sunt pe aici cu ef faiv -ul ![]()
O saptamana frumoasa tuturor ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
'Neatza!
pentru toata lumea, de luni dimineata, asa, pentru calmarea spiritelor, ca doar vine Craciunul si trebuie sa fim buni si ingaduitori, nu?
Am vazut vecinica gimnasta, pupici de la Matei care mangaie ecranul!
Ieri am facut cozonac in premiera, dupa reteta postata de Roxana "la bucatarie", am crescut muuuuult in ochii familiei pentru ca a iesit super. Multumesc inca o data pentru reteta si sanatate maxima!
ANDREEA, cum se simte Stefi? Ti-am trimis PM in legatura cu ORL-ul.
CARMEN, sanatate lui Ionut!
DARIA, daca-i musai, pai trebuie sa aduca moshu' si pista. Noi avem comanda de roaba si chestia e ca am vazut toata vara roabe de jucarie, acum nu mai gaseste mosul, sa vedem cum o scoatem la capat.
Sambata am avut un copil marait, am facut toate nebuniile ca sa-l inveselesc, m-am transformat in iepure si...Matei a inceput sa planga in hohote cand m-a vazut
, marturii aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762352841005/photo/294928803853614574/14
carmenp spune:
roberta, 

si ce reteta de-a lui roxi ai facut? ca vreau si io sa cresc in okii fameliei;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Suuper pozele Roberta !!! Suuuper !!!
Vreau sa va povestesc ceva, lucru care ni se intampla a n`shpea oara ... daca aveti rabdare, sa mi ziceti daca procedez bine sau nu: deci, aseara eram la Robert(4 ani) si parcam masini. Mai apare o fetita de 3 ani juma` si de cate ori avea Giulia o jucarie in mana, o vroia. Noah bine, o data, de 5 ori, i am explicat Giuliei sa i dea fetei jucaria ca noi suntem istete si gasim alta. Fetita respectiva maraia si behaia si maica`sa ii spunea sa astepte ca primeste jucariaaa, imi venea sa mor de nervi. Adica ea nici macar nu a incercat sa i explice ca Giulia e mai mica si ti a dat deja 5 jucarii din cele o suta ce erau in incapere si s a ofticat - mamica respectiva - ca am tot laudat o pe Giulia ca e isteata si cuminte si nu se isterizeaza.
Rau am facut ??? Adica am vrut sa impac toata trupa.
Daria &
Giulia (2004 08 16)