Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 13
cristalina spune:
Buna ziua!
Liliana, Adeluta e o dulce "gata, acu du-te!"...hahaha...super!
Roberta, "soseta lu' tati"...
...simpatic.
Maria cand are treaba ma ia cu "du-te! peaca! ieshi!" Toate deodata ca sa se faca inteleasa.
Azi dimineata am pus-o pe olita si dupa un sfert de ora ma striga "Muuunic! Muuunic!"
Ma gandeam ca o fi varsat pishu...cand colo imi arata foarte mandra "Uite! A fucut mancaica a oitza!"
Facuse caca si-mi explica ea cum ca a facut mancarica in olitza...hihihi
Liliana, tanti Ioana a sarit repede "lasa mama ca ne descurcam noi! tu fa-l ca io am grija de ei!"...:)))
Marea ei dezamagire e ca nu e baietel...e singura care si-a spus preferintele sus si tare!...:)))))
Azi fusei pusa pe fapte mari (ca sa merit statuia aia de la Olivia..
)...Maria e afara cu tanti Ioana p'afara, John, (evident!) la servici si io facui mancarica de mazare, ciocanele de pui la cuptor si ciorbica de gaina...Toate bune, dar m-am gandit sa aranjez perdelele pentru ca vreau sa pun perdele noi de craciun...Avem pentru 3 camere, ma apucai sa le masor, sa le tai, la ultima perdea, pe la jumatatea operatiunii (intre timp alergam la aragaz sa nu se arda vreuna din chestii) am observat ca in loc sa tai pe verticale i-am trantit o taietura pe orizontala...![]()
![]()
Ma uitam ca prostu' si nu realizam cum de am reusit!...
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Marcela ai pus punctul pe I!!! Am conceptii ce apartin mediului rural...
Saracul Uka pe ce miini a ajuns!
Ti-am trimis PM...ca sa fie totul foarte clar!
alice2004 spune:
Buna seara ... acu Olivia, sa stii ca nu esti singura ... din mediul rural ! Si io sint tot de acolosha, so, ior not aloun !!!
Pupici multi ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
polux spune:
Vazut Lia pui...mai dar ce frumoasa e. Si aratat si sotului...care a spus da e foarte frumoasa, dar...de ce o lasa pe scaun, poate cade si-si rupe gurita. Asa ca va inchipuiti ce ma asteapta pe mine cand vine Adela, nu colo, nu colo...bodyguard a fundul ei.
Si tinem legatura ptr ianuarie. Cum ma intorc din vacantiune cum incep cautarea de belete.
Roberta...pupam soseta lui tati si pe puiul din dotare...uite acum rad, sunt asa haiosi copiii acestea.
Muuuuniccc, iubita dar asa te striga Maria pe tine, nu mami, pardon tati(ca intr-un timp parca asa iti spunea). A si lasa mama ca sunt mai sic perdelele pe orizontala taiate....spui ca asa e moda acum, ca si cu brazii cu fundul in sus.
Olivia si Marcela ia nu va mai "certati" ca nu are nici un rost, fiecare isi creste cum crede el de cuvinta copilul, si faptul ca nu gandim la fel nu ar trebui sa ne desparta ci sa ne uneasca. Ca din lupta contrariilor se naste progresul...hehehe unde era filozoful.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Liliana eu nu stiu... unde "ma certam"?Hi,hi...daca recitesti din urma,cu atentie o sa vezi ca nici macar nu avem vreo disputa despre cum ne crestem copii..macar de ar fi fost asta!
amironeanu spune:
Salut!
La noi este urat si ceata si frig
Iar in plus, Stefi mi-a facut febra, dupa ce ieri am terminat o sticluta de Panadol si a fost sub tratament o saptamana intreaga. Din fericire sunt ai mei parinti in Iasi si maine sta tata cu ea, iar de marti si eu si Catalin suntem in concediu si stam cu ea acasa. Si eu care asteptam concediul cu nerabdare care sa mai recuperez din treburile restante! Asta este, sper sa se faca Stefi sanatoasa.
Roberta, parca tu ai spus ca ati fost la ORL. Poti sa-mi spui unde si sa-mi dai un numar de telefon. Eu inca mai sper la un medicament minune si sa scapam o data pentru totdeauna de mucii astia rai.
Va urez week-end placut in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
diana21 spune:
Parerea mea e ca mamele de baieti au la fel de multe griji. Sau, cel putin, ar trebui sa aiba. Baietii sunt mult mai vulnerabili decat fetele in adolescenta si, din pacate, la ei nu se vad asa usor depresiile si crizele prin care trec. Si asta e tot din cauza societatii si a mentalitatilor gresite pentru ca "e rusine" ca un baiat sa planga, de exemplu. Fetele scapa mai usor de frustrari prin plans si la ele se vede cand au tendinta sa o ia pe aratura. In orice caz, copilul, indiferent ce e, ar trebui sa beneficieze de toata atentia, daruirea, prezenta fizica si afectiunea parintilor. Depinde acum ce intelege fiecare prin "batai de cap". Un baiat neglijat din punct de vedere afectiv are sanse mari sa devina agresiv, sa chiuleasca si sa intre in gasti dubioase, sa se apuce de droguri. Le fel stau lucrurile si cu fetele, insa, in cazul lor, parintii sunt mai precauti. Oare de ce? Nu e simplu deloc. Si as avea mare grija sa il invat sa gateasca, sa mai dea si cu mopul, sa mai spele si o farfurie.
Barbatii misogini sunt creati asa chiar de mamele lor, prin educatia primita.
Noi ne pregatim sa mergem la Creanga sa citeasca tati povesti copiilor. punem poze.
dana (roller), chiar ma intrebam ce e cu tine. Pupici!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
kim222 spune:
Mey voi sinteti de coma!
Nu am deschis si nici nu dezbat ce probleme au parintii de baieti versus cei cu fetite....Nu a fost nici o clipa vorba de asa ceva..voi cititi bine?
Cind o sa putem sa ne alegem sexul copilului atunci ar avea sens sa vorbim si despre asta..altfel..este inutila si neconstructiva aceasta dezbatere...
AM SPUS CA ...PARINTII DE FETITE AU CEVA PROBLEME SUPLIMETARE(REFERINDU-MA STRICT LA..COSMETICE..MODA...CURE DE SLABIRE....)...ACUM ESTE CLAR?????
Nu mai am timp si nici chef...se pare ca voi vedeti numai ce va convine...
diana21 spune:
Olivia, daca doar la asta te-ai referit...
Inseamna ca m-am ambalat degeaba. Noapte buna! Pun poze maine si va pove cum a fost!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
kim222 spune:
Diana..da, numai la asta m-am referit si ma bucur ca m-am facut intr-un final inteleasa
...QED...nu de alta dar ma sintem intr-un roman de Kafka
..
Petrecere frumoasa si asteptam poze!
am editat din motive de graba..gramaticala...