Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 12
polux spune:
Olivia spor la shopping. Si eu am de facut ceva cumparaturi, ca si noi mergem la niste prieteni in Arizona. M-am ciondanit urat cu al meu sot, ca eu nu voiam sa merg, din lipsa de bani...dar pana la urma am cedat din 2 motive: aici singuri m-as fi urcat pe pereti de suparare fara pui, si doi sotul tot ar fi cheltuit bani si aici, si poate mai multi chiar...asa ca...am ales distractia.
Si da in ianuarie sunt pusa pe fapte mari, incep sa caut bilete, ca la inceputul lui februarie cel tarziu sa le si cumpar.
A Olivia sa sti ca Nora nu te vede slaba in comparatie cu colegele....asa esti tu slaba. In comparatie cu colegele pari subnutrita nu slaba...glumesc nu da cu rosi.
Monica nu ai spus ce a raspuns tanti Ioana cand ai intrebat-o daca poate avea grija de doi.
Daria distractie placuta. Inca nu e zece asa ca inca te mai lupti cu un cocteil.
Pupam Victorasul de Dana. Apropo cum spune Vik ca il cheama?Ca Adela ii spune lui tata Toto(de la victor).
Lia mie nu mi se pare ca te-ai plans...de fapt ai luat decizia corecta, si ptr asta te felicit.
Robi esti intreaga la cap...eu nu prea sunt, ca gatesc doar unul pe saptamana si asta in weekend.
Am aflat si ca Monica si Johnul sunt workoolici...pupam si ca majoritatea se duc sa se relaxeze la servici dupa meciurile de acasa.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Liliana f.bine faceti! Cit zburati pina in Arizona? Sint convinsa ca daca ati fi stat acasa..te umflai de plins!
Cristalinule...gata ...am comandat statuia! Vineeee!![]()
amironeanu spune:
Mie nu-mi comanzi
? Uite acum plec si eu acasa, dar nu inainte de a va ura un week-end placut!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
polux spune:
Olivia zburam cam mult pana in Arizona, caci mergem cu escala...din motive financiare. Fara escala face vreo 4 ore jumatate, noi facem 6 ore si jumatate. Dar economisim vreo 200 de dolari. A si stam cam mult 12 zile, dinainte de craciun si pana dupa anul nou.
Ononuna si tie ca acum vine si la noi noaptea.
Azi am vorbit acasa in Romania...mandra mea era in vizita...e nu departe la casa din spatele curtii adica la fratele meu. Toata ziua a stat acolo, si cand se ducea maica-mea sa o ia o intreba candit "ce? peaca, ada sta ama" - adica sa plece ca ea (ada) sta cu ama (simona).
Si sa sti ca in ultima saptamana dintr-o data si-a dat drumul la vorba, asa ca tu nu-ti face complexe, ca vine si randul vostru.
Si m-a distrat ca se tot duc la un vecin care are purcel...si daca o intrebi unde merge spune ca la "nenea pocu"... o fi vrut sa spuna la nenea cu porcul...dar eu m-am prapadit de ras cand am auzit-o.
Dupa ce s-a dus maica-ma de cateva ori dupa ea, a incercat sa o santajeze...spunandu-i uite mamaie plange...s-a dus la ea , a pupat-o si ia spus, "data, atu dute" adica gata te-am pupat sa-ti treaca acum dute.
E din ce in ce mai dulce si mai rasfatata...si imi dau seama ca pierd asa de mult...dar mai sunt 23 de saptamani si gata.
Pup tout le monde.
LA MULTI ANI ROMANIA, oriunde te-ai afla.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
12 zile??? Wow curat dezmat!!Unde in Arizona? Vezi ca eu nu am uitat de pozele de la nunta de indieni..mai astept...![]()
..ce dulci sint cind vorbesc asa...iar faza cu nenea porcu..este memorabila!
La noi a fost distractie mare..ieri Uka ii tot vorbea americanului in romana....ino Azzy..ino ..(vino Oscar!
)...normal ca nu se intelegeau..si e clar ca lui romana si engleza i se par la fel!![]()
polux spune:
Azzy ce nume simpatic..si mai spui ca Uka nu vorbeste.
Noi mergem in Phoenix, si ne-au promis prieteni si cateva plimbari prin zona, adica Las Vegas, si nu mai stiu unde.
A si pozele cu nunta vin, numai sa mai rasuflu un pic, caci am weekend fff aglomerat...de corectat 40 de olimpiade, si inca multe altele. Abia astept vacanta.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
vrabiuta spune:
olivia - stii ca nu imi plac ironiile, nu-s deloc constructive. nu e prima data cand avem pareri diferite, dar asta e chiar partea interesanta a forumului, nu-i asa? tot asa cum eu nu am fost de acord cu lasatul copilului sa planga singur in camera lui si altele... tot asa mi se pare ca atitudinea "ai baiat n-ai nici o grija, ai fata ai probleme" apartine mediului rural si unor timpuri demult trecute. in marile orase, din pacate, un baiat se poate scapa mai usor de sub control in timpul adolescentei. si cu asta inchid subiectu' aici ca se plictiseste lumea. tu faci cum vrei, stii tu. ![]()
edit
liliana - e o scumpa adeluta! iar tu... 40 de olimpiade? uau! da' stiu ca nu te plictisesti... si eu sunt de parerea sotului tau, ca e mai bine sa mergeti undeva. o sa fie greu craciunul fara adeluta, dar asa o sa devina suportabil. poate in vegas dai o tura si pe la un slot machine cu cateva monede (putine). pentru bilete, imi dai un semn pe mess. ai grija de tine!
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
am pus si cateva poze, suntem harnice, daca tot ne-am trezit de dimineata.
am pus o poza cu noi doua pe care ne-a facut-o tati acum vreo luna, una cu lia pui mesterind la laptop pe site-ul bbc, ca sa asculte "old mc donald had a farm" (au o versiune switch accesible une trebuie sa apesi doar pe space si se intampla tot felul de lucruri), si una cu winnie pooh si prietenii lui care pleaca in excursie (au casute si masinuta din lego, merg in vizita unii la altii, se joaca impreuna, cand o vad imi aduc aminte de piticii carora li se dadeau bilete de tren
prietenii stiu de ce
):
http://family.webshots.com/photo/2549297700034520309HTIpim
un weekend frumos tuturor!
cele mai frumoase
roberta04 spune:
Buna dimineata si un week end linistit si frumos tuturor piticlontzilor si parintilor din dotare!
LILIANA, misto tare faza cu "nenea pocu"! Si distractie placuta in Arizona!
MARCELA, eu ma declar indragostita de Lia pui, poza cu voi doua este absolut superba!
OLIVIA, si americanu' Azzy ce zicea?
Matei spune "Otzi" la Oscar (asa il cheama pe cainele surorii mele)
Aseara am avut seara de ras in familie, eu incercam sa-i explic lui Matei ca eu sunt sotia lui tati, ca el e fiul nostru bla, bla. Concluzia lui:"mami e sosota (soseta) lui tati".![]()

....