Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 11
amironeanu spune:
ba da olivia, dar nu cred ca sunt prea multe mamici care au stat acasa. Macar unele au plecat mai repede acasa, nu ca mine care inca sunt aici, dar pe de-o parte imi place acum ca sunt singura, este liniste si am mult mai mult spor.
Chiar ma gandeam mai devreme ca pentru mine a trecut ziua exact ca orice alta zi, nici nu am simtit ca azi este ziua Romaniei. Uite unde te aduce rutina, toate zilele sunt la fel. Ca sa nu mai spun ca ieri aproape ca nu am simtit ca e onomastica mea, din fericire m-am intalnit cu citeva mamici din Iasi si am servit si noi o pizza si o felie de tort.
Eu tot dau F5, dar se pare ca deja a venit week-end-ul, e tare liniste pe aici.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kim222 spune:
Andrea eu sint pe aici..ca la mine nu s-a terminat saptamina de lucru?
Asa este rutina ne omoara..pina si pe "creier"...sau mai ales pe el:)))
Cum te mai simti? Cind iti iei concediu?
roberta04 spune:
Hello!
LA MULTI ANI si dragelor de romancute care sufera ca nu-s cu noi!
OLIVIA, am citit ce-ai scris de tusea mea, asa ca azi am plecat in viteza la un magazin naturist si...si...
am cumparat pastile anti-stres pentru Petro. Am uitat de tusea mea, efectiv cand am ajuns acolo am dat peste o tanti draguta si priceputa, cred, care mi-a recomandat pilulele respective pentru al meu sot.
De tusit parca tusesc mai putin, poate se agravase ca ma apucase smotrul si acum am lasat-o mai moale. Iau Aerius, neavand Claritine in casa + Bromhexin, maine, daca mai tusesc, merg si dupa expectorant (poate ii iau vreo crema lui Matei in loc de antitusiv
)
Pupici si multumesc de grija!
amironeanu spune:
Multumesc de intrebare, asa si asa, cam demoralizata, demotivata si uneori chiar depresiva, dar toate sunt pe fond de oboseala cronica si rutina. Am ajuns sa tip la Stefi, eu care am fost mereu super calma si echilibrata si cu o rabdare monumentala
Vroiam sa plec de luni, dar mai trebuie sa vin la servici, asa ca plec marti si miercuri si saptamana viitoare de luni pana miercuri. Sper sa ma odihnesc un pic si sa-mi aranjez un pic casa pentru sarbatori. De 2 luni ne chinuim sa eliberam a treia camera (a fost biroul nostru) si sa o transformam in camera Stefaniei si inca mai avem mult de mutat si pus in ordine.
Tu cum mai stai cu sinuzita? Eu sunt super incantata ca am reusit sa o invat pe Stefi sa-si sufle nasul.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
polux spune:
Citesc si zambesc de una singura pe aici. Am un to do list de 20-30 de lucruri de facut pana duminica, dar eu stau si va citesc.
Cristalule deci inteles, pastile si repaus...ce usoara e teoria...cu practica e mai greu. Uite zambesc...caci reactia John-ului tau mi-a amintit de cea a Iunului papadiei...cu cel de al treilea copil.
Robi iubita 4 feluri de mancare...eu cand fac cate unul e sarbatoare, dar patru cred ca am avea mancare ptr o luna. Mai ce vorbaret e Matei.
Carmen sanatate maxima....de la coltar ti se trage, te pierde pasaraiu prin pat...si dormi neinvelita.
Andrea....hopa eu nu am fost pe faza...dar acum vad ca esti sefa. Pupam sefa cea gospodina.
Ioana pai si taticul din dotare ce face, nu poate fi interlocutor ptr Maia?...stai ca am citi ca e plecat...grea sarcina pe capul tau.
Sanatate si lui Raducu, pupa mama nasucul lui mucios. Si bineinteles lui Pat cel cu ochii de te baga in boala.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roberta04 spune:
Da, Liliana, 4 feluri ieri + doua azi...si maine de la capat! Cred ca nu-s normala la cap, nu??
kim222 spune:
Roberta se intimpla si la altii:)))
Andrea totul este probabil din cauza oboselii..ce zici de niste Magne B6?Eu cu sinuzita..nu cred ca s-a rezolvat ..vreau sa sun acum la dr..sa-mi mai prescrie o cura de antibiotice!
Si Uka sufla nasul asa ca te inteleg ...ce fericita esti! Este de un real ajutor!
kim222 spune:
Liliana...cam mare ..to do list!Mai povestete-ne de Adeluta!
Irina scuze..am uitat ...sanatate Raducului! Eu toto cer poze...:(((
cristalina spune:
Buna seara!
Roberta, raspund io ca poate Liliana are treaba...pai sa stii ca nu esti! 6 feluri!? Hai pe la noi in vacanta, iti creem ce conditii doresti si nu cerem decat cate un fel la 2 zile!....hahaha
Olivia, Liliana, noi suntem liberi, nimeni nu ne-a chemat la servici (eram numa' io si John prin lab) dar e mai odihnitor la servici ca acasa sigur ma agatam de o curatenie sau de un spalat.
Avem mult de munca in perioada asta cu predari de proiecte, incheieri de contracte (e ora 8 si John ca in fiecare zi a saptamanii nu a ajuns acasa desi noi stam la 5 minute de institut).
Asa ca bagam rapoarte stiintifice la greu.
Partea buna e ca-mi place..:))))
Lio, eu iti urez sa treaca repede starea proasta! Spor cu mutatul!
Ioana, sanatate multa si sa treaca repede!
Dana, ne bucuram ca Vicu e bine...de faptul ca te incalecara aia cu muncile nu ne bucuram!...![]()
O seara buna la toata lumea...si cate o
romancutzelor de acasa si de prin lumea larga!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi