INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 22
danotino spune:
buna seara fetelor!
cristiama eu sper din tot sufletul ca sarcina sa evolueze normal. hai fii cuminte. totul o sa fie bine. mi-e si rusine sa te intreb dr bechir e o "ea"?
tu ai primit o explicatie la sarcina pierduta? ca daca se repeta e ceva in neregula. asa o singura data se trece cu vederea. analizele de infectioase le-ai facut?
micky, am uitat sa te intreb, de fapt cred ca n-am intrat de 2 zile, ai facut stimulare?
bafta duminica!
danotino
catralu spune:
Salutare tuturor!
Nu disperati,caci nu este totul pierdut!O sa va povestesc cum am reusit eu sa devin gravidutza!
Prima insamantare nu a dat rezultate;am fost sigura ca voi ramane gravida din prima,asa ca durerile de san,pofta de mancare,luarea in greutate,totul am pus pe faptul ca am ramas insarcinata.Am facut prima insamantare ajutata de Serofene( in Romania se numeste Clomifen,cred).Am fost cumplit de dezamagita cand mi-a venit ciclul!
A doua luna nu am putut face insamantarea,pentru ca am facut prea multe ovule,iar medicul a zis ca e riscant( se punea problema unui ovar polichistic).
A treia luna am schimbat medicatia si am facut injectii cu Puregon.Nu stiu cum este in Romania( eu va sctiu din Canada),insa aici in fiecare dimineata imi faceau analize de sange si ecograf si ma sunau dupa-amiaza sa imi spuna ce cantitate de Puregon sa fac.Ajunsesem sa am vanatai pe maini de la luarea de sange,ca imi era rusine sa port bluze scurte( oricum a venit iarna,asa ca am trecut la maneca lunga).Dupa 12 zile de chin mi-au spus ca e momentul;am ajuns acasa dupa insamantare si am adormit( prima data mi-am reluat activitatea normala).Am constatat cu surprindere ca am aceleasi simptome ca si prima data si am fost convinsa ca am esuat din nou.Am refuzat sa ma mai gandesc si ma faceam ca nu exista dureri de san,greturi,etc.Rezultatul a fost pozitiv,sunt gravidutza!Acum ramane teama pierderii sarcinii.......dar va trece!!!
Va doresc succes!!Si capul sus,ca se poate!
Micky2007 spune:
Catty eu duminica fac IA cu dr. Cezara Bucur, dar habar nu am cine prepara gigeii.
danotino nu am facut nici o stimulare, am sunat-o pe dr. sa o intreb daca trebuie sa fac, dar nu mi-a raspuns la telefon. Eu oricum ovulez normal.
Va multumesc pentru incurajare. Eu sunt optimista si sper sa reusesc luna asta.
catralu iti multumim ca ne-ai imparatsit din experienta ta si iti doresc sa nu ai nici un fel de probleme cu sarcina si sa ai un bebe frumos si sanatos.
brunetaeta iti multumesc pentru urari .
Pupici
Micky
danita spune:
gagici tzinem pumnii !!!
pupici si nu va pierdeti speranta !
D cu bb mik de 14 zile :)
BeBelusca
iumosa spune:
catralu: felicitari pentru sarcina. Si eu sunt in Canada, dar in Montreal, si vroiam sa te intreb cum ai reusit. Ai apelat la o clinica de fertilitate? Poti sa-mi dai detalii (costuri, procedura, analizele pe care le-ai facut etc.)? Ca eu nu stiu de unde sa incep cu analizele. Asteptam de peste un an un bebe, dar nimic. La control ginecologic normal mi s-a spus ca totul pare in regula. Dar cred ca doar "pare"... Trebuie sa gasim problema, cumva, macar sa stim ce e. Multumesc si astept raspunsul tau
Smaddy spune:
catralu si eu vreau sa stiu adresa clinicii si alte detalii pentru prietena mea de 29 de ani din Canada si ea are 29 de ani si nu a ramas niciodata insarcinata.....multumesc
ali spune:
Marrina parca am retinut ca la sf de saptamana faci IA.Doamne ajuta sa fie bine.Iti tin pumnii.
ali
Micky2007 spune:
Ali eu sunt cea care fac IA sa sfarsit de saptamana nu marrina. Ea a facut la sfarsitul lunii trecute si nu i-a reusit.
Oricum iti multumesc mult.
Eu sunt optimista si stiu ca va iesi luna asta.
Va pup pe toate.
Micky
catty spune:
Fetelor, imi pare tare rau ca nu am mai avut timp zilele astea sa va scriu. La mine la birou este crima. Toata lumea vrea cate ceva, de parca vine sfarsitul lumii. Sunt atat de obosita incat seara cand ajung acasa de abia mai am puterea sa mananc si apoi merg direct in pat.
Mai am de luat ova-mit pana sambata, z12, si cred ca duminica dimineata in z13 fac pregnyl si apoi o sa muncim cu spor. Pana atunci muncim de placere.
CATRALU, felicitari pt sarcina. Sa dea DD ca totul sa iasa bine si sa nu ai nici un fel de complicatii.
MYCHY, eu cred ca daca faci IA cu dna Cezara si mergi la cabinet la dansa o sa prepare sperma dna Cocei. Daca faci la spital cred ca mai degraba dna Moisa va prepara proba.
CRISTIAMA, tu ce vesti ai iubita? Cum a fost la dr azi? Sper ca esti bine si sarcina decurge normal.
Pupici tuturor si sa iasa inseminarile cat mai repede.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ali spune:
Scuze Micky, la tine ma gandeam.Nu stiu de ce am scris Marrina.Cred ca ma gandesc mereu la Marrina, prin ce necaz a trecut.
Pupici multi pentru toate...
ali