INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 21
cristiama spune:
multumesc pt suport fetelor.
Nu pot sa merg mai repede la doctorita ca n-are ecograf liber!!!
Si oricum nu vreau sa iau NIMIC pt sustinerea sarcinii.
Data trecuta ma luat Gravibinol injectii, ultogestan si am stat in pat 1 saptamana si nu mi-a folosit la nimic, decat ca in loc sa elimin o sarcina mica natural, am facut avort la o sarcina de 7 saptamani.
Si a fost de-a dreptul deprimant.
Ei, eu sunt aia care trebuie sa va incurajeze! Doar n-am uitat asta.
catty spune:
BEBEKOM, frumoase valori ai. Sa o tii tot asa si IAD sa iasa din prima.
MYCHY cu cine faci tu IA la spital duminica? Cine prepara sperma?
CRISTIAMA, sa dea DD ca sarcina sa se dezvolte normal si sa nu mai fie probleme. Pana ajungi la dr stai cat poti de linistita si incearca sa nu te stresezi prea tare. Stiu ca cer prea multe, dar gaseste forta sa stai calma.
Pupici tuturor si seara buna.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aurel_cris spune:
Bebekom ai incercat sa umblI cum ti-am zis la profil personal,ca acolo trebuie sa activezi pm,deasemenea adresa de mail nu ai??? Cu cine faci IAD????
Smaddy spune:
Fetelor nu mi-ati raspuns la intrebare......vi s-a intamplat in pauza de trei luni intre stimulari sa va fie rau (dureri de ovare, presiune pe ovare, dureri de sani si un rau general)? Azi m-am simtit mai bine un pic doar ca ma doare capul sunt ziua 15 CM deci raul general s-ar suprapune cu ovulatia dar luna trecuta nu am avut nici un simptom.
brunetaeta spune:
Micky, succes ptr. duminica
Lorelai cate injectii ai facut cu Menogon? Nu mi se pare corect ca ti-au spus ca trebuia sa faci in continuare, ca doar tu nu aveai de unde sa stii, ca nu esti medic. Si eu am patit la fel, ptr. ca nu crestea endometrul cand am mers la monitorizare mi-a zis sa continui cu menogon. Am facut in total 14 fiole si mai rau mi-a facut decat bine. Cred ca si la tine a fost tot raul spre bine. Succes luna viitoare.
Maine incep o noua monitorizare, eu sunt convinsa ca nu ovulez natural si sunt curioasa ce trat.de stimulare voi mai urma din ianuarie
danyalo spune:
Smaddy
Se poate sa ai astfel de simtome si cand nu faci stimulare!
La tine probabil ca ovarele au lucrat singurele cand inca nu se dusese efectul stimularilor!
Nici un CM nu seamana cu altul! Dar fara o monitorizare cam facem presupuneri!Mai mult ca posibila este varianta ca in aceasta perioada descrisa de tine sa fi ovulat! Asa ca eu iti tin pumnii... sa se lase cu ochisori!
Smaddy spune:
Iti multumesc pentru raspuns si chiar daca m-am simtit foarte rau sa stii ca nu am stat degeaba,m-am gandit eu ca poate ovulam si am prestat si inainte si dupa ce sa zic azi a 16 a zi a CM si ma simpt bine nu mai sunt balonata, nu mai am presiunea aia pe ovare si nu ma dor sanii. Se poate ca organismul sa lucreze dupa 6 luni de stimulare. Si eu sper sa iasa ceva ar fii o minune de la DD fara IA fara FIV dar sunt scceptica ca de 4 ani incercam si nimic.Speranta moare ultima.
didi-anda spune:
fetelor imi vine sa .nici acum n-am sangerare cum ar trebui. doar lichid maroniu. as vrea sa-mi vina, sa pot incepe si eu tratament, dar se incapataneaza s-apara! nici nu mai stiu ce sa fac...ii a 6 zi de cand am lichidul maroniu. imi vine sa strig de nervi, dar mi-i frica sa nu zica vecinii c-am innebunit!
va pup
lorelai_lorelai spune:
Brunetaeta,am luat 7 fiole, ziua 2-9 si am mers la monitorizare in zilele 10 si 13.Luna viitoare voi lua din ziua a 2/a dar ma voi opri cand imi va zice dr. endocrinologul si implicit Cocei.Ai idee cate luni pot face, consecutiv, stimulare?Sau menogonul mai actioneaza dupa intrerupere?
aurel_cris spune:
Lorelei eu am facut stimulare cu menogon dar dupa ce faceam o luna imi dadea pauza urmatoarea ca sa nu imi distrug ovarele.Acum depinde de fiacare cum ii reactioneaza corpul.
la toate fetele
Ce liniste sa lasat aici,oare nu mai face nimeni IA?