INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Dragelor,

Am fost azi la doctor si totul pare sa fie OK, adica e sarcina intrauterina dar abia la 5 saptamani, asa ca abia dupa sarbatori o
sa-i vad inimoara.

Si o sa merg maine la Fundeni sa fac un test de sange pt anticorpi, asta pt ca am pierdut prima sarcina.

Si mi-a dat sa iau vitamina C si E pe care scrie ca nu se iau in sarcina!!!!

Dr. Bechir e o ea, nici numele de botez nu o sa te prea ajute ca o cheama Melihan, si e la Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, sa stiti ca nu v-am uitat, va citesc in continuare mesajele si va urmaresc povestea fiecareia.
Am intrat doar sa va salut si sa va zic ca va tin in continuare pumnii ca sa va aduca Mos Craciun vestea ca sunteti
Cristiama ma bucur ca esti bine si iti doresc o sarcina usoara! Si tie la fel, Catralu, m-am bucurat cand ne-ai dat vestea!
Micki e bine ca esti optimista, poate atragi norocul asupra ta! Mult succes la IA luna asta!
Catty mult succes si tie si poate luna asta ramai fara IA!
Aurel Cris, Ali
Eu m-am inscris in "cursa" pt.FIV , m-am programat pt. luna martie la Szeged in Ungaria. Am inceput numaratoarea inversa!

Va pup pe toate si va doresc numai bine! Si sa stiti ca o sa mai dau din cand in cand cate o " raita" si pe la voi!

Ioana

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Catty, multumesc pentru apreciere. Sincer, nu stiam cat de bine este si chiar imi faceam probleme din cauza ovarului stang care nu functioneaza. Azi de dimineata am fost insa la doctor si mi-a aratat foliculul spart, semn ca am ovulat. M-am bucurat, mi-a spus insa ca ar fi bine sa facem totul fara graba ca sa iasa din prima. Prin urmare, pentru ca prima zi va fi undeva in preajma Craciunului, cred ca voi face inseminarea abia in februarie. Sa vedem insa... Si iti multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase, chiar am nevoie de incurajari, mai ales ca e o IAD. Dar o sa fie bine. Si tie, si fetelor sa va ajute Dumnezeu sa va tineti bebeii in brate.
aurel_cris, inseminarea o s-o fac cu dr. Matei si cu dr. Tutunaru in care am mare incredere. Si da, m-am dus pe profil, dar.... O sa-ti trimit adresa mea pe PM-ul tau.
Va pup, fetelor!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ioana_p76 te pup si iti doresc si tie sa iti iasa bebe indiferent cum FIV sau natural.
Sa ne ti si pe noi la curent cu ceea ce faci.
Catty .
Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IOANA, sa te ajute DD sa reuseasca FIV-UL din prima. Poate voi avea si eu nevoie de ceva informatii despre clinica de la Szeged.
CRISTIAMA, ma bucur tare mult iubita ca bb este bine. Tu ia ce ti-a dat dr ca stiu ei mai bine decat aia care fac prospectele.
BEBEKOM, stai linistita puiule. Ma bucur ca am reusit sa iti fiu de folos. Aici toate stim cat e de greu si cat de mult ne chinuim, si mai ales cat de mult conteaza o vorba buna si un gand bun atunci cand ti se pare ca ti-a cazut cerul pe tine si nu te mai poti ridica.
MYCHY, sa dea DD sa iasa bina IA de duminica si sa ai cel mai frumos cadou la inceput de an.
AUREL CRIS, multumesc de ideea pt listuta. Zilele astea sunt destul de ocupata, dar promit ca in cel mai scurt timp ma uit si modific si listuta noastra.
Pupici tuturor si succes maxim

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Catty,

Apropo de doctori care stiu mai bine decat ce scrie pe prospect:
- ei au sa zicem 100 de cazuri la care dau acelasi tratament
- pt a scoate un medicament pe piata se fac mii de teste, se masoara rezultate, se schimba doze, etc

Asa ca pt mine prospectele sunt MULT mai de incredere.

Sigur ca dupa ce incepi sa le citesti nu-ti mai vine sa iei medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CRISTIAMA, acu nu da cu parul. A fost doar o parere nevinovata. Eu cand am avut curajul sa il contrazic pt dr meu apropo de tratamentul de i l-a dat sotului mi-a spus cam asa "doamna, multe se scriu in prospectele alea, iar eu nu va dau nimic care sa va faca rau, asa ca dati-i ce v-am prescris".

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

cristiama, bravo, felicitari! vezi ca intotdeauna le potriveste DD cum trebuie. Sa ai grija de tine si de bebe si sa fiti fericiti!
Michy, iti tin pumnii! Sper sa fie cu noroc!
Va imbratisez dragelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Micky-multa bafta draga mea la IA
Ioana iti doresc multa bafta,dar ai ceva de asteptat
Catty imi dau seama ca esti ocupata,e sfirsit de an.....
Cristiama ma bucur ca sunteti bine tu si bebe,felicitari,deasemenea felicitari si pt Catralu
Bebekom, Marina,Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Miky, sa iasa cu ochisori ,draga mea!Tinem pumnii!Felicitari mamicilor viitoare poate intr-o zi si noi!
Fetele eu stau linistita si astept rusii pe saptamana viitoare pentru a ma putea apuca din nou de menogon dar va cetesc zilnic !Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput