INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

marrina condoleante, nici nu pot sa spun mai multe, cred ca este foarte greu prin ceea ce treci tu.
danotino eu numai cu dr. mea as face IA. Eu cred ca am noroc ca de fiecare data am gasit un locusor liber.
Dar daca nu are loc si ti-a spus asistenta ca sunt amandoua la fel, eu cred ca nu ar trebuie sa risti sa pierzi luna, ar fi pacat. Dar poate in ziua aia o rogi pe d-na doctor sa iti faca ea.
Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, iti dai seama ca o sa fac IA cu cezara. o sa vb atunci cu asistenta.
dar pt o eco, nu cred ca e un capat de tara daca fac cu altcineva, nu?
vaaaaai, ce emotii am...
oricum dr cocei nu este din 18. daca pica atunci IA la tine tot dr bechir o sa prepare sperma si la tine.
te pup

danotino

Mergi la inceput

danotino o eco poate sa iti faca oricine, nu este un capat de tara. Nu trebuie sa ai emotii, trebuie sa fi relaxata.
Eu ma duc vineri la monitorizare si cred ca duminica fac IA adica pe 17.
Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

Fetelor am o intrebare ..... am facut stimulare 6 luni cu ova-mit si cu utagestan ovule acum sunt in a doua luna de pauza ....rusii au venit pe 28 nov asa ca sunt ziua 14 CM dar la mine CM apare la 30 de zile presupun ca ovulatia trebuia sa apara in ziua 16 prestam aproape zilnic si totusi de doua zile ma sumpt f rau ma simpt balonata ma dor sanii rau si ma dor rau de tot ovarele azi noapte nu am dormit aproape de loc de durere....stau in casa infofolita cu sosete groase in picioare dorm in pijama deci este exclusa o raceala la ovare...si totusi am uterul marit si ma doare si cand stau in pat si pe scaun ....sa fie oare ovulatia si sa ma doara asa de tare? Luna trecuta in prima luna fara stimulare nu am avut asemenea simptome....ce credeti fetelor ca am eu? In pauza asta de trei luni intre stimulari e posibil sa apara asemenea simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, unde faci duminica IA? la cabinet? in a cata zi esti?
bafta!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Danotino,

Si eu am inceput ca pacienta a Cezarei Bucur, si acum ma duc la Dr. Bechir care ma trateaza cu mult mai bine.

Cezara e ocupata si mai putin de 2-3 ore nu am asteptat niciodata. Si desi eu ma duceam foarte des habar nu avea cine sunt si ce problema am!!!!

IA e un fel de injectie, asa ca nu prea conteaza cine ti-o face foarte important e dr. care prepara sperma. Mie la amandoua IA la care sperma a preparat-o dr. Cocei si intamplator ea a si introdus-o am ramas insarcinata.

din pacate nu ma simt prea bine si mie teama sa nu pierd si sarcina asta. Si la doctor ma duc abia joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CRISTIAMA, te rog frumos sa te linistesti. NU ai de unde stii cum reactioneaza organimsul tau. Daca te simti asa de rau, de ce nu te duci la dr mai devreme? Incearca sa obtii o programare mai repede, sau du-te pur si simplu la dr tau la cabinet si stai acolo pana isi face timp sa te vada si pe tine. Parerea mea.
MYCHY, sa dea DD sa iasa IA pe care trebuie sa o faci.
Fetelor pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

marrina, trebuie sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe. Stiu ca durerea pe care o simti nu o poti exprima in cuvinte, dar TREBUIE sa lupti. Suntem alaturi de tine.
Smady, ti-l recomand cu mana pe inima pe dr. Tutunaru. El reprezinta cheia problemelor tale.
Fetelor, am fost la monitorizare si in z15 OD=19,3, E=11,6.E de bine? Ovarul stang e ca si inexistent. Am emotii, luna viitoare fac prima IAD si, asemenea voua, imi doresc sa reuseasca.
Aurel-cris, nu stiu sa-mi activez PM-ul.
Va pup pe toate si va doresc fiecareia cate un!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

danotino daca imi spune sigur ca fac IA duminica, voi face la Giulesti. Sunt in Z8.
Bafta si tie si tuturor fetelor care fac IA in aceasta perioada.
Pupici
Micky

Mergi la inceput

Catty multumesc pentru urari, esti o scumpa ca de obicei.
Si eu iti doresc sa iti reuseasca un bebe cat mai repede. Ai sa vezi ca iti va reusi cand te astepti mai putin..
Cristiama ai mare grija de samburelul din burtica si stai linistita.

Micky

Mergi la inceput