INSEMINARE (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Smaddy spune:

marrina un umple orice gol din suflet, iti transmit condoleante si mergi mai departe spre odisee nu te lasa invinsa de necazuri, inteleg prin ce treci dar pe mine suferinta m-a mobilizat, amintirile sunt cele mai pretioase....durerea pierderii cuiva drag ne apropie de sensul existential si apreciem mai bine anumite momente de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

Marina imi pare tare rau pentru cele intamplate, dar nu te descuraja, va rasari soarele si pe la noi, toate fetele. Pana la urma o sa ne tinem in brate mult doriti.

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Marina imi pare tare rau pt tatal tau,va fi greu dar incearca sa te linistesti si multa bafta la o noua IA sa dea DD sa iti descreteasca fruntea cu o mare reusita.
Ioana o sa te ajung din urma trec si eu la FIV,cit fac dosarul mai incerc 2 IA.
MICKY 2007,CATTY,COSMINA78 ULTRAGESTANUL,DUPHASTONUL SE IAU DUPA IA ASA MI-AU DAT SI MIE DR.
Bun venit fatelor noi va doresc multa bafta si sa reusiti cit mai curind sa va indepliniti visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marrina, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat.Noi asteptam o veste buna si tu de fapt treceai prin niste momente atat de grele.
Condoleane si gandeste-te ca acolo unde e tatal tau e liniste si pace si lui ii e bine.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

marrina ,imi pare rau pt tatal tau. condoleante.
miky 2007 iti multumesc mult pt raspuns. sincera sa fiu , nu vreau sa sper tare mult acum, pt ca dr mi-a spus ca nu vede sa fiu insarcinata. nici astazi nu mi-a venit. doar am un lichid maroniu, <nu tot timpul, care de vineri a inceput sa tot apara>. in cazul in care nu-mi vine, joi am programare sa-mi fac "beta subunit hcg", sa vad daca sunt gravida. nu mai vreau sa-mi fac mari sperante, pt ca ieri am tras o tura sanatoasa de plans dupa ce-am iesit de la dr.
ce ma enerveaza pe mine este ca, daca nu-s gravida, de ce nu-mi vine menstruatia? vreau sa-mi vina, sa ma pot apuca de tratament.mi-am cumparat si teste de ovulatie<de vreo 2 sapt> si-am tot asteptat sa-mi vina, sa pot incepe testele si pe urma prestatia , poate poate iese .de vreo 4 ani am avut am ciclu regulat si acum, cand asteptam sa vina, nu mai vrea..macar de n-ar mai veni vreo 9 luni . de 5 ani tot astept minunea
va pup pe toate si sper din suflet sa fim cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MYCHY, uite cum mi-a raspuns mie o fata pe PM apropo de modul in care se ia utrogestanul: "Draga caty pt progesteron eu am luat utrogestan capsule di ziua 16 a ciclului menstrual. Puneam in vagin o capsula dimineata si 2 seara, timp de 10 zile. Dupa ce puneam capsula stateam in pat cate 1-2 ore."
IOANA, lasa mama ca poate da DD si nu mai ajungi la FIV si una dintre ultimele 2 IA va fi cu succes.
DIDI, tu poti avea o dereglare hormonala. Ti-a dat dr tau ceva pastile pt a-ti veni menstruatia?
MARRINA, imi pare tare rau pt tatal rau. Stiu cat de mult suferi. Si eu l-am pierdut pe tata acum 6 ani, 2 luni si cateva zile. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, sunt aici.
Pupici tuturor si succes.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Marrina condoleante, imi pare foarte rau pentru tine!Ma rog sa te ajute Dumnezeu sa treci peste momentul asta cumplit!

Catty m-ai confundat cu Aurel Cris, ea mai face 2 IA pana la FIV, eu nu mai fac nici una. Oricum, iti multumesc pentru gandul bun!
Aurel Cris sper sa nu ma ajungi totusi din urma, iti doresc sa iti reuseasca IA sa nu mai fie nevoie sa faci FIV.
Eu o sa incep pregatirea dosarului FIV dupa Anul Nou. Imi pare rau ca nu m-am apucat mai devreme, am tot sperat ca-mi reuseste IA.. Acum parca ma simt in criza de timp, abia astept sa treaca sarbatorile mai repede, parca nici nu mai ma bucura ca vin..

Ioana

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Va multumesc din suflet tuturor. Mi-e greu sa vorbesc, mi-e greu sa scriu, mi-e greu sa-mi amintesc... Dar nu voi renunta la visul pe care si tata il avea: sa aiba un nepot.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

catty dr nu m-i dat nimic pt menstruatie. mi-a zis sa-mi fac in ziua 3 de ciclu analizele pe care mi-i le-a dat. dupa consult mi-a zis ca sunt la inceput de menstruatie, ca intr-o zi sau doua, o sa-mi vina. deocamdata am un lichid maroniu, de vineri, dar sangerarea propriu-zisa nu o am. mai astept....daca nu vine, joi ma duc sa-mi ia sange, poate poate s-a inselat dr.
va pup pe toate si sa ne ajute DUMNEZEU sa fim cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara!
marrina condoleante, stiu ce simti...si eu
l-am pierdut pe tata acum 2 luni. e groaznic de trist.
micky, m-am programat la eco in ziua 11, adica pe 19 decembrie, insa la dr bechir. la dr bucur era plina lista in ziua aceea.
sper ca IA s-o fac cu ea. tie ti s-a mai intamplat? asistenta care
m-a programat a zis ca e ok, ca ele lucreaza in echipa si sa nu-mi fac probleme. dar eu...deja ma gandesc la asta.ce zici sa fac?
va pup

danotino

Mergi la inceput