** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, sincera sa fiu, nici eu nu stiu prea bine la ce imi foloseste acest carnet. Cica am toate datele legate de sarcina trecute in el si trebuie sa il port mereu dupa mine. Nu stiu cat o sa-l port eu dupa mine, poate cand o fi mai mare sarcina. Cat despre toate datele legate de sarcina, eu oricum am un dosar cu toate analizele facute pana acum. Initial, dr mea de familie mi-a spus ca trebuie sa am acest carnet si m-a chemat la ea. Am fost de vreo 2 ori si era foarte ocupata, apoi am batut-o eu la cap pana mi l-a dat.

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

sunt foarte suparata
m-a durut burtica toata noaptea si de dimineta cand m-am trezit am vazut ca sangeram.sunt foarte speriata si ma rog ca puiul meu sa fie bine acolo in burtica.stiu ca la inceputul sarcinii se mai intampla , dar acum la 15+ saptamani ma inspaimanta.

Mcrissa 15 bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor! Am revenit! Mie doctorita ginecolog mi-a recomandat doar Centrum Materna, pt care mi-a facut dr. de familie reteta... dar nu sunt compensate. 34 de lei... dar nici nu e asa de mult daca ma gandesc ca sunt necesarul pt o luna, iar sotul meu da cam 120 lei pe tigari pe luna......
Cat priveste carnetul de gravida, nici mie nu mi-a dat, nici macar nu mi-a zis ca exista asa ceva... insa daca ma gandesc mai bine cred ca am vazut in cabinet, alaturi de alte pliante, si un carnet de gravida. Sapt viitoare cand ma voi duce la controlul lunar ii voi spune sa imi faca si mie unul.
Eu am noroc ca dr. mea de familie e amabila... de fapt, de atatia ani de cand mi-e doctor de familie nu cred sa o fi deranjat de mai mult de 5 ori.... asa ca poate sa se ocupe de mine

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mcrissa, de ce nu te duci la doctor?

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mcrissa de ce nu dai un tel doctorului?
Daca este de culoare maronie si nu a curs decat putin e posibil sa fi eliminat ceva. Care nu inseamna ca e rau. Nu trebuie sa te panichezi. Ia un Nospa, 2 Utrogestan vaginal si stai in pat linistita daca nu poti sa ajungi la dr azi.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mcrissa, mergi urgent la doctor! Mai bine sa fie o alarma falsa si sa fie totul bine, decat.... Si macar asa o sa vezi ca tau e bine si o sa fi si tu mai linistita sufleteste...

dia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

vali5, mica0307
intamplarea face ca azi la 16.30 sa am programare la doctor.
intre-adevar sangerarea a fost mai maronie si mai densa.sper sa nu fie nimic grav.o sa iau acum si un no-spa sa nu ma mai doara burta.
sotul meu inceraca sa ma linisteasca si-mi spune ca bebe e mare acum si nu mai are ce sa i se intampale,dar tremura si el pe langa mine.
va scriu cand ma intorc de la doctor.

Mcrissa 15+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
n-am mai intrat de mult timp dar am fost foarte ocupata...
azi am fost la doctor si se pare ca o sa avem o fetita de data asta! nu e 100% sigur dar el crede ca e fetita...se ascundea tot timpul, tinea piciorusele apropiate...foarte pudica
sper sa vedem mai bine pe 20 dec la urmatorul control...pana atunci puneti-mi si mie va rog un carucior roz ca tare frumos mai e !!
va pup

17+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Mcrissa si eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme daca scurgerea este maronie. Si eu am patit de doua ori pana acum si binenteles ca m-am panicat si eu dar m-a linistit doctorul de fiecare data zicandu-mi ca e destul de normal sa se mai elimine din cand in cand asa ceva. Oricum e bine ca mergi azi la doctor. Succes!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Felicitari Pistachio. Ti-am pus un

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput