** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

mcrissa, iti tin pumnii la control ca sa fie totul bine cu bebeul. stiu cat de mult ajuta o ecografie...stiu asa de bine pentru ca si eu am avut sangerari usoare (mai degraba mici pete maronii), dar pentru asta iau in fiecare seara o pastiluta cu progesteron si atunci nu mai am probleme.

sa ne povestesti ce ai vazut la eco!

pistachio, felicitari pentru caruciorul roz!!!! foarte fain, o sa poti cumpara cele mai frumoase si colorate hainute si rochite.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mcrissa, te asteptam cu vesti!

pistachio, felicitari pentru fetita!

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

uff!! m-am saturat de mesajele astea moderate
sper ca asta sa apara mai repede ca pina acum mesajele mele au cam trecut neobservate

trec din nou datele mele pina am si eu norocul sa le vada cineva
UM: 06.08.2007
DPN 24.05.2007

Irinutza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, eu la prima sarcina n-am folosit niciodata carnetul de gravida pe care l-a completat minimal dr de familie. Aveam insa un dosar tinut de dr gineco, la cab lui particular. Acum, pt ca merg la CMU, tot istoricul e baza lor de date. Ca si tine insa pastrez rezultatele la eco si analize intr-un dosar acasa.
Mcrissa, ai facut vreun efort ieri, de unde crezi ca au aparut durerile? Suna-l pe dr gineco neaparat si intreaba-l ce poti face. Oricum daca scurgerile sunt maronii, nu e grav. In per asta ar fi trebuit sa-ti vina menstra daca nu erai gravida?
Felicitari pt fetita, Pistachio!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mcrissa sa dea Dumnezeu sa fiti bine amandoi! Tin pumnii stransi!
Te asteptam cu vesti bune!!!

cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iau de ceva timp vitamina E la recomandarea dr. Astazi am cumparat o cutie de vitamina E de la Eurovita si m-am apucat sa citesc prospectul. Si am gasit ca pentru femeile gravide nu este recomandata administrarea vitaminei E in doze mai mare decat necesarul zilnic. La fel si in timpul alaptatului. Iar concluzia este:" Din aceste motive produsul Eurovita E nu este adecvat administrarii in timpul sarcinii sau alaptarii".

Deci eu iau cum a zis dr sau nu iau pt ca scrie asta pe prospect???

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica, nu ma pricep prea bine, dar ai putea sa ii arati medicului prospectul. Eu asa as face, as intrerupe administrarea pana la intalnirea cu dr.

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simsonel spune:

Mica si eu iau vitamina E (la recomandarea dr. Bechir); am vasut si eu ce scria pe prospectul de la eurovita, dar am zis ca daca asa a zis dr. atunci o fi de bine...am mai auzit cateva fete pe aici care ziceau ca iau si ele vit.E (daca nu ma insel)

Simsonel 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica0307 si eu iau vitamina e,e foarte buna contra iminentei de avort.si mie mio fost recomandata de doctor.

mcrissa sper sa fie totul bine cu tine si bebe.
pistachio felicitari ptr fetita.

eu fetelor ma simt un picut mai bine dar nu stralucit, greata asta ma oboseste.

pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vali5 distractie placuta la Bran, poate faci si ceva poze sa avem cu ce ne delecta.

11+

Mergi la inceput