** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 21
dideip spune:
vai ce vesti triste sunt pe forum
pentru mimi_dummy si mcrissa [:o]
Parca presimteam ceva de nu am intrat pana acum pe forum
Imi pare sincer rau si suntem cu gandul la voi.Nici nu stiti ce frica ma luat cand am citi nici nu imi vine sa cred.
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
ckristina spune:
mimi_dumy si mcrissaimi pare atat de rau. va inteleg durerea. pe 31 iulie am pierdut si eu o sarcina de 16 sapt si m a durut mult.ma enervam cand fetele imi spuneau sa am rabdare.dar uite ca dupa prima menstruatie din 1 sept am ramas din nou gravida.aveti grija de voi si nu va lasati rapuse de durere.luptati pt alt bebe ca merita.
cristina 12+
mica0307 spune:
Liviana o sa mergem si noi la Universitate, dar din cate stiu eu la ora 19.00 se aprind.
Pupici,
Mica
16+
Poze
dianalaura spune:
Buna fetelor... am revenit si eu de la tara...si asteptam cu atata nerabdare sa citesc vesti bune pe forum.. si uite ca nu a fost sa fie asa. 
Mcrissa, imi pare atat de rau..si fetelor, m-am ingrozit si mi-am pus instinctiv mana pe burtica, sa imi apar bebe-ul, cand am citit ca multe dintre voi ati trecut printr-o asemenea suferinta....
Pauly, dideip...cred ca in noi toate a incoltit acea frica..
dia 15+
Gina M spune:
Mcrisa, Mimi -dumy,imi pare asa de rau pentru voi scumpelor.Offff...ce veste trista!
Stiu cat de greu poate fi caci, si eu am trecut pe aici doar cu putin timp in urma...
Sunt cu inima alaturi de voi prin tot ceea ce treceti si ma rog ca, Dumnezeu sa va mangaie inimile indurerate,sa va intareasca si sa va ajute sa priviti viata cu optimism inainte...tot inainte.
Nimic,absolut nimic, nu este la intamplare in aceasta viata.
Acesti copilasi care ne-au fost dati pentru putin timp aici,traiesc.Suntem vesnici iar viata, nu se sfarseste aici si acum.
Uneori cand sunt apasata in ininima mea imi place sa citesc si sa ascult,
"Father's Love Letter". Este asa de frumos sa-mi amintesc aceste cuvinte!!!O puteti face si voi AICI.
Sa aveti grija de voi si poate, ne reintalnim la o noua odisee cat mai curand.![]()
Capul sus caci vor veni si zile mai bune.Va 
POZE
mica0307 spune:
Ginuta ce frumoasa e melodia

Liviana se pare ca ai avut dreptate cu ora 18.00. Anul asta am ratat luminitele
, dar am apucat sa le vedem la tv
Mica
16+
Poze
mimi_dumy spune:
Hello,

va multumesc pentru gandurile bune, am citit mesajele voastre printre lacrimi.
Burticutelor sa aveti grija de voi.
Va pup.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
ckristina spune:
gina m cuvintele care ni le ai pus sunt...superbe. nu merg la biserica dar m a emotionat cantecul asta.
merci
cristina 12+
chris27 spune:
Vesti triste tare...Mimi dumy si Mcrissa sunt alaturi de voi...Imi pare rau de tot!Chiar voiam sa intreb fetele care l-au simtit deja pe bebe daca ii percep miscarile in fiecare zi...ca eu devin paranoica...Daca nu-l simt,topai sa il trezesc,daca nici asa nu merge ma gadil pe burtica ori pun palma rece am nevoie zilnic de dovezi ca e acolo,ca totul e bine si daca nu misca sunt turbata pana la urmatorul semn...
dianalaura spune:
chris27, te inteleg perfect... gandeste-te insa ca tu il simti, chiar daca mai rar, si ai o dovada cat de cat palpabila ca e acolo, si ca e bine...Eu inca nu il simt, maine trec in 16 sapt, au trecut deja 3 sapt de la ultima ecografie, cand am vazut ca bebe e fericit si jucaus
... si mai am de asteptat inca 3 sapt pana sunt programata la o alta ecografie....
Nu am nimic palpabil ca
albinuta sau bondarelul meu e bine sanatos... ma mangai pe burtica si ii vorbesc zilnic si ma rog la D-zeu sa fie bine.. sper ca atata timp cat eu nu am nici o simptoma, nici o durere, nici o sangerare nimic.. sa fie si el sau ea in regula
Cred ca aceste 3 sapt care urmeaza o sa fie cele mai stresante din toata viata mea...
In rest, sarcina usoara si week-end placut tuturor.. si sa auzim numai de bine...
dia 15+